Professioneel bedrijf

Twinsense heeft voor ons een nieuwe website gemaakt waarmee we uiterst tevreden zijn. Er is ons veel advies gegeven en er zijn diverse mogelijkheden besproken waardoor we in een korte tijd een goed werkende website hebben gekregen. Aansluitend zijn we gebruik aan het maken van de Online Webmarketing.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Website, Webmarketing

Maken met kennis en kunde gave bedrijfsfilms!

Meerdere bedrijfsfilms gemaakt en 1 "verzamelfilm"

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Totale partner in onze online marketing en presentatie

Twinsense is al jaren onze online marketing en presentatie partner. Ze zijn up-to-date en denken mee met de klant. Met onze input creëren we een duidelijke strategie per jaar. mocht dit tijdens het jaar veranderen wordt er altijd meegedacht.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Website, Webmarketing

Twinsense is pro actief, makkelijk en vriendelijk in omgang

Twinsense houdt rekening met onze wensen/eisen. Terugkoppeling is adequaat en de houding is pro actief. Ik heb er zelf geen omkijken na maar alles gebeurt in overleg.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videomarketing

Goede samenwerking met een super mooie video die goed bij ons bedrijf past!

Vanaf het eerste gesprek hadden wij een goed gevoel bij Twinsense. Omdat Sintecs een technisch bedrijf is en wij geen producten maken die we eenvoudig op beeld kunnen laten zien heeft de scriptfase veel tijd gekost. Toen wij hier tevreden over waren kon snel worden gestart met het filmen en kregen wij erg snel de video toegestuurd. Hier zijn we erg tevreden over! Ik vind dat de video goed weergeeft wie wij zijn als bedrijf en daar ben ik erg blij mee!

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Goede contacten en ze komen met goede input.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videomarketing

lekkere korte lijnen!

We werken al jaren samen met Twinsense, de lekkere korte lijnen en de specifieke kennis van de diverse professionals binnen het bedrijf zijn prettig om mee te werken. Hun vernieuwde aanpak met de verschillende pakketten is vooruitstrevend en overzichtelijk!

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Website, Webmarketing, Videomarketing

Meedenkend, flexibel en gezellig bedrijf.

Twinsense is goed bereikbaar en levert maatwerk. Ze denken graag mee met ons. Twinsense is flexibel in plannen en in het maken van plannen. Ze staan open voor feedback over gemaakte video's. Leveren goed werk op tijd af.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie, Videomarketing

Tevreden over geleverde service en eindresultaat

Heel prettige samenwerking, flexibiliteit, vlotte oplevering en mooi en professioneel eindresultaat.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Flexibel onder de alle omstandigheden

Een bedrijf met enthousiaste medewerkers die doen wat ze zeggen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en daar waar mogelijk ook meegedacht om tot een zo goed mogelijk eindproduct te komen. In een nagenoeg niet controleerbare situatie heeft het film- en edit team 100% flexibiliteit geboden waardoor deadlines, die in eerste instantie bijna onmogelijk leken, toch gehaald konden worden. Heel erg fijn!

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Goed, prettig verlopen en mooi eindresultaat

De samenwerking is prima verlopen, mooi eindresultaat. We hadden zelf meer aandacht kunnen/moeten besteden aan het voortraject.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Fijne creatieve partij - van concept tot montage

Twinsense is een resultaatgerichte en betrokken partij. Erg creatief in de concepting en resultaat mocht er zeker wezen!

prima maatwerk!

Eerst werd een goede basic geleverd en daarna konden we tot in detail aangeven hoe we het wilden. en het resultaat is verbluffend!

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Snel handelen en goede communicatie

Twinsense werkt volgens een goed gestructureerd systeem. Waardoor ze ook duidelijke zijn en kunnen zijn in hun communicatie en beloftes die ze doen. Dat werkt uitermate prettig.

Prima!

Prima ervaring, kennis was voldoende. Uiteindelijke beeld was prima. Offerte was niet compleet en viel duurder uit dan van te voren besproken was.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Fijn bedrijf die doen wat ze beloven

mijn ideeen zijn of vakkundige wijze geïmplementeerd in een VR realisatie.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie, Videomarketing

Prettig contact, problemen snel opgelost

We hebben het meest contact gehad met Maurice en Niek. Met beiden was/is het contact prettig en ze hebben ons beide altijd goed geholpen en netjes te woord gestaan. Dit gaf en geeft vertrouwen.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Website

Pantheon 14

7521 PR Enschede

053 460 90 05

Over Twinsense

Twinsense is een online marketing communicatiebureau. Met een team van 15 gespecialiseerde media professionals bestaande uit vormgevers, programmeurs, cameramensen, editors, tekstschrijvers en online marketeers kunnen wij voor een vast tarief alle marketing activiteiten op online gebied faciliteren. Onze werkwijze en betrokkenheid zetten wij in om de perfecte online beleving te creëren passend bij uw doelgroep.