very friendly and quickly service

very good film production

• Would you recommend us? Yes
  • Which service did you use from our company? Video production

Professionele partij voor gave video's

Communicatie is prettig en snel. Twinsense weet waar ze het over hebben, waardoor ze van goed onderbouwd advies kunnen voorzien. Ze stellen zich professioneel en flexibel op. Video's bieden meerwaarde in onze communicatie uitingen, zowel intern als extern.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Snelle communicatie, goede uitvering van projecten

De communicatie met het team is perfect! En ok de uitvoering is super goed. We vinden onze nieuwe videos heel erg leuk!

top!

Altijd op tijd, snelle reacties en antwoorden, leuke omzetting van ons ideeen, mooi resultat

Een echte aanrader!

Leuke en leerzame audit besproken samen, waarvan hopelijk de vruchten snel geoogst gaan worden! Twinsense was voorbereid, had gedetailleerde antwoorden op mijn vragen en prettig om mee te werken.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videomarketing

Fijne club om mee samen te werken!

Dankzij de combinatie van online advertising en video heeft Twinsense een uniek agency-profiel in de regio.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Website, Videoproductie, Webmarketing, Videomarketing

Jordi is een goeie gast en was ook goed voorbereidt

De ontvangen offerte was daar in tegen niet top. Stond paar keer verwijzing naar een ander bedrijf in tekst en naam. Storend. Het gesprek maakte veel helder.

Uitstekende online marketing analyse

Uit de intakesessie rolde een uitgebreid plan van aanpak met bijbehorende planning. We kijken er naar uit om samen dit plan uit te voeren.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? N.v.t.

Snelle hulp,top!

Snelle hulp,top!

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Website

Flexibele partij met korte lijnen

Flexibele partij voor opnames door heel Nederland. Het direct contact verliep heel soepel en er waren geen problemen met de beelden. Weer een mooie referentie erbij!

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videomarketing

Professioneel

Ik ben erg tevreden hoe we onze eerst Webinar hebben neergezet. Natuurlijk zijn er verbeterpunten, maar de problemen waar we live tegenaan liepen werden direct verholpen. De 21e hebben we er weer eentje gepland staan, en zien er nu al naar uit.....

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Fijne communicatie, afspraken worden nagekomen, top eindresultaat

Professionele en snelle organisatie

Ook al kwamen we last minute met onze opdracht aan Twinsense, ze pakten het snel op. We konden binnen 2 weken ervoor zorgen dat ze voor ons een livestream konden regelen. Ze hebben ons echt geholpen, en daar zijn we heel blij mee. Het resultaat mag er zeker zijn. Bedankt!

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Goede video's met exact het doel wat we voor ogen hadden.

Nette opvolging, goed beeldmateriaal, flexibel en meedenkend vermogen. Alles wat je wenst bij een traject voor bedrijfsvideo's.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Professionele videoproductie met kwaliteitsvideo als resultaat

Het produceren van de pilotvideo is zeer goed verlopen. Zowel wij zelf alsook onze partner zijn zeer tevreden over het eindresultaat. We kijken er dan ook erg naar uit om in 2021 de andere video's te gaan draaien!

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Bevlogen, betrokken en gedreven videomarketeers

Vanuit passie voor hun vak zie je de bevlogenheid en gedrevenheid terug in de dienstverlening. Een extra stap om een nog beter eindresultaat te krijgen is daardoor vanzelfsprekend. Daarbij pakken ze uitdagingen aan om zelf beter te worden.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie, Videomarketing

Een goed meedenkend marcom-bureau

...

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Een mooi resultaat dankzij de professionele aanpak van het Twinsense team.

Via collega's hoorde ik reeds vele positieve reacties op de samenwerking met Twinsense. Ik ben tevreden om te kunnen zeggen dat deze reacties meer dan terecht waren. Ik heb Twinsense gecontacteerd voor een drone video met een mooi resultaat als gevolg. Er zullen zeker nog projecten volgen.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie

Bijsturen heel goed verlopen na een eerste mismatch in verwachtingspatroon

Bijsturen heel goed verlopen na een eerste mismatch in verwachtingspatroon. De kwaliteit van een organisatie meet je niet aan de hand van de dingen die goed gaan maar juist op het moment dat zaken niet goed gaan. Twinsense heeft dit uitstekend opgepakt en keurig afgerond.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? N.v.t.

Fijne samenwerking

Ik vind de samenwerking heel prettig.

Professioneel en behulpzaam

Een goede begeleiding, professionele aanpak en materialen en tevreden over het eindresultaat.

Compleet en oplossingsgericht

Twinsense heeft voor ons in zeer kort tijdsbestek een nieuwe website in 3 talen ontwikkeld. Daarnaast hebben ze voor ons promotie- en procesfilms gemaakt. De website is naar tevredenheid gebouwd. Door het (te) korte tijdsbestek zijn er wel wat fouten ingeslopen waaronder niet werkende links of error pages aanwezig waren. Echter is dit na constatering direct opgelost. De promotiefilms zijn erg mooi geworden waarbij een combinatie van realiteit en 3D-vormgeving is toegepast. Hiermee kunnen wij onze processen voor een ieder begrijpelijk maken. Top!

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Website, Videoproductie

Fijne samenwerking!

De samenwerking met Twinsense hebben wij zeer prettig ervaren. Snelle & persoonlijke communicatie, er werd meegedacht in oplossingen en kwaliteit geleverd!

Behulpzaam team

Deze jongens denken met je mee. Komen met goede ideeën en zijn flexibel.

• Welke dienst heeft u bij ons afgenomen? Videoproductie, Videomarketing

Goede ondersteuning en adequate afhandeling

- Goede ondersteuning - adequate afhandeling - in sommige gevallen iets klantvriendelijker

Pantheon 14

7521 PR Enschede

053 460 90 05

Over Twinsense

Twinsense is een online marketing communicatiebureau. Met een team van 15 gespecialiseerde media professionals bestaande uit vormgevers, programmeurs, cameramensen, editors, tekstschrijvers en online marketeers kunnen wij voor een vast tarief alle marketing activiteiten op online gebied faciliteren. Onze werkwijze en betrokkenheid zetten wij in om de perfecte online beleving te creëren passend bij uw doelgroep.