Lekker sporten

Kindvriendelijke begeleiders die pedagogisch onderlegd zijn. Leuke lessen en vrolijke kinderen. Ik heb er zelf ook nog wat van opgestoken, want ik wist ook (niet) meer alle technieken van allerlei sporten, zoals hoe je een salto leert of hoe je je hand houdt bij volleybal en rugby.

• In welke regio sporten jullie mee? Nijmegen

Ze komt elke keer blij thuis

De diversiteit van verschillende sporten is leuk zodat ze zich ook kunnen oriënteren op wat ze als vaste sport willen doen. De begeleiding is leuk en goed.

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Een hele leuke ervaring voor mijn zoon om zich spelenderwijs te ontwikkelen!

Mijn zoon gaat elke week met plezier naar MonkeyMoves. De begeleiding en het entiousiasme van het Team Uden-Veghel is erg aanstekelijk!. De thuis lessen zoals deze nu gegeven worden zijn ook erg creatief en leuk om te doen! Ga zo door!

Toegankelijke, laagdrempelige avonturen

Mijn zoontje is erg voorzichtig van aard en kwam wat laat op gang met zijn motoriek, maar hij gaat met veel plezier naar dreumesgym sinds hij 1,5 is, waarbij voldoende ruimte is om hem zijn eigen ding te laten doen. De lessen hebben een duidelijke structuur maar bieden ook ruimte voor een aangepaste aanpak, waarbij de docent goed aanvoelt welke type contact en aanmoediging de kinderen nodig hebben. Erg prettig om daar als ouder onderdeel van te zijn en de oefeningen thuis verder op te pakken! Ik ben erg blij dat we deze mogelijkheid hebben in Amersfoort, er is verder niets vergelijkbaars qua aanbod.

• In welke regio sporten jullie mee? Amersfoort

Leuk sportief wijze om quality tijd met je kind te spenderen.

Begon in eerste instantie voor contact met andere kindjes. Inmiddels gaat ze naar dagopvang dus voldoende contact. Echter monkeymoves is zo goed bevallen dat we door blijven gaan. Verbaast me wat zo een kleintje toch al kan doen. Filmpjes op YouTube worden vaak opgezocht. Vooral in tijden van Corona is het heel duidelijk hoezeer ze ervan geniet. Het is een groot gemis nu. Voor de ouders ook fijn want het helpt je creativiteit en je over de streep trekken om lekker sportief met je kind bezig te zijn. Helemaal top!

• In welke regio sporten jullie mee? Bergen op Zoom

Super leuke lessen voor onze apekop

Meike vindt het erg leuk om deel te nemen aan de lessen. Je ziet ook dat ze groeit in het sporten en steeds meer kan en doet :-)

• In welke regio sporten jullie mee? Bergen op Zoom

Afwisselend en altijd super gezellig!

Mijn dochter gaat altijd met heel veel plezier naar Monkey Moves. De sporten zijn afwisselend en uitdagend. Zij wordt altijd aangemoedigd om nét een stapje verder te gaan, wat super goed is. Met alle dansjes en muziek komt zij altijd vrolijk en opgewekt weer thuis.

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

Dynamisch, sportief en uitdagend

Door middel van professionele individuele begeleiding in teamverband wordt elk kind gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen.

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Leuke kennismaking met verschillende sporten

Wisselend actief en creatief aanbod waarop mijn dochter nu al vanaf 1,5 tot 4 jaar veel plezier aan beleeft.

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

Wat een leuke manier om kinderen te laten kennismaken met verschillende beweegvormen!

Mijn zoon en stiefzoon zitten allebei op monkey moves. Ze vinden de afwisseling in de les denk ik erg fijn. Het houdt het allemaal spannend en uitdagend. Ook de wijze waarop de lessen verzorgd worden zorgt ervoor dat ze willen meedoen. Ze vinden de docenten erg leuk. Ze maken zich nu al druk over als ze te oud worden voor deze groep.

Topper

Een sportschool waar het altijd gezellig is en leuke, gevarieerde sportlessen gegeven worden

• In welke regio sporten jullie mee? Goes

Fantastisch

Kennismaken met diverse sporten op een leuke en effectieve manier. Het plezier dat ik elke week zie als mijn zoontje naar Monkey Moves gaat en er van terugkomt, is zo fijn om te zien.

Fantastische sport voor peuters

Hele leuke, afwisselende lessen waarin mijn zoontje spelenderwijs kennismaakt met verschillende sporten. (En als hij even een rondje wil rennen in plaats van braaf meedoen mag dat ook) De les begint altijd met een dansje en eindigt met bellenblaas. Mijn zoontje wil later ook meester Youri worden en ik denk dat dat alles zegt wat je moet weten over hoe leuk Youri het doet met de kinderen.

Leuke, sportieve, toffe lessen

Mijn zoontje kijkt iedere keer weer uit naar de lessen van Niek. Hij kan tijdens de lessen al zijn energie en sportieve uitdagingen kwijt. Heel gaaf ook dat er oefeningen voor mama en kind worden uitgelegd. Oefeningen waar ik zelf niet op was gekomen en die we dan thuis trots aan papa kunnen demonstreren. Wij zijn heel blij met Monkey Moves..!!

• In welke regio sporten jullie mee? Zeist

Dilano vind het geweldig Hij geniet er elke week van Leuke lessen Hij leert veel Zeker ook in zijn gehele ontwikkeling

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Leuke tijd kunnen meemaken!

Heeft het zeker naar zijn zin gehad.

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Geweldige kennismaking met sporten voor de allerkleinsten!

Onze zoon gymt inmiddels een jaar bij Monkey moves en vindt het geweldig. Hij vindt het vaak nog moeilijk om mee te doen met de oefeningen, maar ook daar is alle ruimte voor. Hij komt op deze manier met heel veel sporten in aanraking en hij vindt alles even leuk. Super leraar die alle kinderen heel goed begeleidt!

Heel leuk sporten

Ik heb een tweeling die vroeger hebben veel gevallen en echt konden niets doen maar nu in monkey moves in een veilig omgeving kunnen ze rennen, klimmen, koprollen, springen, De bal schoppen, en ze worden echt beter en sterker.

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Mooie afwisseling van diverse sporten

Afwisselend en toch een vaste basisstructuur.

Top!

Ben blij dat hij hier sport zo ervaart mijn zoontje alle sporten. Leuke lieve vriendelijke gymmeester en gymjuf. Ze leggen het heel kindvriendelijk uit en duidelijk!

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam-Noord

Apenleuk voor kinderen

Monkey moves is supper leuk , kinderen leren verschillende sporten en krijgen ook een kans . Zeer goed voor de motoriek, en samen spelen . Mijn kind gaat er niet met tegen zin heen en gaat steeds leuker vinden en mag zich zelf zijn .

• In welke regio sporten jullie mee? Bergen op Zoom

Professioneel, super gezellig, educatief en lekker sportief!

hele leuke ervaring voor de kinderen, maar ook voor de ouders om hun (mijn) kinderen te zien groeien.

Super leuk voor kids

Gevarieerde lessen, altijd goed voorbereid, gedreven trainer. Kinderen leren meerdere sporten kennen.

Iedereen kan mee doen

Ons zoontje die veel te vroeg geboren is kan gewoon mee doen. Ieder kind word gelijk behandeld Het zijn leuke afwisselende lessen

In 1 woord geweldig!

Dylano vind het geweldig! Ondanks dat hij vaak onzeker is

• In welke regio sporten jullie mee? Goes

Over Monkey Moves

Spelenderwijs ontdekken is een leven lang groeien In een wereld die steeds stiller zit, zetten wij kinderen in beweging met impact die generaties lang voelbaar blijft. Wij geloven namelijk dat elk speels moment bijdraagt aan groei en gezondheid. Door beweging te verweven met avontuur en inzicht, cultiveren we niet alleen fysieke skills, maar ook het innerlijke kompas van zelfvertrouwen en autonomie. Monkey Moves is de beweegprofessional die continu meegroeit in de belevingswereld van het kind. Zo vullen wij samen hun rugzak met vaardigheden waar ze een leven lang profijt van hebben. Bij Monkey Moves Club ontdekt jouw apekoppie de wereld door beweging! Onze multisport-avonturen nemen kinderen van 1 tot 10 jaar mee op een reis vol mogelijkheden. - Ontdek +11 sporten in één club: van atletiek tot voetbal en dans tot judo - Ontwikkel op eigen tempo in kleine (leeftijds)groepen - Boost motoriek én sociale skills met de avonturen van Apie en zijn vriendjes - Ervaar onze doordachte groeimethode verpakt in speelse bewegingsopdrachten. Wij toveren gewone gymzalen om tot magische jungles waar plezier centraal staat. Hier bouwt jouw kind aan zelfvertrouwen, vrienden maken en een gezonde actieve levensstijl.