Geweldige manier om gewend te raken aan sporten

Ik vind het super om te zien dat mijn zoontje zich kan ontwikkelen met verschillende sporten. Je ziet hem iedere week weer groeien en je ziet ook dat hij echt zijn eigen interesses krijgt. Bij Monkey Moves krijgt hij de vrijheid zijn eigen ding te doen maar tegelijkertijd ook samen in groepsverband te sporten. Door andere kindjes te zien sporten leren ze ook ontzettend veel!

Een laagdrempelig beweegavontuur

Kinderen worden gestimuleerd om lekker te bewegen. De lessen van Klien zijn hierbij echt uitnodigend. Mijn dochter kijkt er altijd naar uit.

• In welke regio sporten jullie mee? Nijmegen

Elke week ontzettend leuke en uitdagende lessen.

Mijn dochter kijkt er elke week weer naar uit, Monkey Moves. Het leukste van de lessen is dat het elke week weer een verrassing is wat we gaan doen. Natuurlijk weten we wat de sport is die we een aantal lessen behandelen maar de docent bedenkt steeds weer nieuwe uitdagende spelletjes en oefeningen. Zo maken ze kennis met alle sporten op een hele leuke manier!

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Mijn kinderen vinden het geweldig

Ik heb 3 kinderen op monkey moves zitten. De woensdag middag stuiven ze de gymzaal in en een uur later haal ik 3 uitgelaten kinderen met rode wangen weer op. Thuis krijg ik na(tijdens)het eten nog een demonstratie van wat ze allemaal hebben gedaan waarna ze heerlijk moe en blij in hun bedjes in slaap vallen.

• In welke regio sporten jullie mee? Maastricht

Op een leuke manier alle sporten uitproberen

Mark leert de kinderen op een super leuke manier alle sporten ontdekken.

• In welke regio sporten jullie mee? Enschede

Fantastisch!

Heerlijk om te zien hoe jullie de kinderen begeleiden en vooral zorgen voor een veilige omgeving waarin ze op hun eigen tempo kunnen meedoen en leren. Bewondering voor de manier waarop jullie op eenvoudige wijze toch de basis principes en regels van de sporten aan de kinderen uitleggen!

• In welke regio sporten jullie mee? Eindhoven

Uitdagend voor elk kind

Er is oog voor elk kind, totaal geen druk en geheel vrijblijvend. Als mijn dochter even niet wilt is dit ook goed. Ze wordt altijd even lief en hartelijk ontvangen. Activiteiten zijn divers en uitdagend. De grote beloning van de sticker na 3 weken is elke keer weer een feest. Ik hoop dat mijn dochter het nog heel lang leuk blijft vinden.

• In welke regio sporten jullie mee? Amersfoort

Mooie manier om je kind sport te laten ontdekken.

Het is een fijne omgeving om je dreumes te socialiseren doormiddel van spel, sport en dans. Er is ruimte voor zowel de persoonlijke ontwikkeling als het sporten in groepjes. Een aanrader om je kind te laten ontdekken en iets om elke week naar uit te kijken.

• In welke regio sporten jullie mee? Bergen op Zoom

Helemaal top!

Mijn zoon werd met open armen en veel enthousiasme ontvangen. Hij zit hier echt op z'n plek!

Geweldige sportervaringen voor kleuters

Fijne omgeving (en) en fijne leerkracht die kleuters op spelende wijze verschillende sporten laat ontdekken en hun angsten te overwinnen.

• In welke regio sporten jullie mee? Zeist

Lekker bewegen, ook voor kinderen die minder atletisch zijn

Mijn dochter vindt het sporten bij Monkey Moves erg leuk. Dat is fijn en ook niet vanzelfsprekend, want bij renspelletjes haakt ze snel af.

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

Monkey moves is super

Mijn zoon vindt het super om naar monkey moves te gaan. Hij kan hier kennis maken met diverse sporten en kan zijn energie goed kwijt. Gerd-jan zorgt ervoor dat iedere les weer iets leuks wordt gedaan.

• In welke regio sporten jullie mee? Uden-Veghel

Fun experience for kids

Our daughter of 4 can learn new sports in a fun and playful way. For us it's great there is a group in Middelburg as well. Lots of efforts are put into building up different parcours. The jungle theme is fun and maintained throughout and the matching outfits really make it feel like a little monkey club. Also in times of lock down great efforts were made to continue sporting. Surely recommendable, especially when indoor sports are possible!

Leuk!

We vinden 11 sporten proberen harstike leuk!

Superfijn!

Mijn kinderen krijgen de kans om kennis te maken met verschillende sporten en hierdoor leren ze gebruik te maken van hun talenten. Kindvriendelijk en toppers van professionals.

Super leuk voor mijn zoontje van 5

Mijn zoontje heeft elke week weer zin in Monkey Moves. Lekker zijn energie kwijt en verschillende sporten uitproberen. Het welkomstcadeau met o.a. een sportoutfit viel in de smaak. De docent doet het erg leuk met de groep kinderen, sluit goed aan bij het niveau van de kinderen en heeft oog voor alle kinderen. Goed voor het zelfvertrouwen van ons zoontje. Enige nadeel vind ik persoonlijk de prijzen.

• In welke regio sporten jullie mee? Den-Bosch

Max vindt het ontzettend leuk!

Hij komt elke week met plezier naar jullie toe en we halen hem telkens enthousiast weer op. Top dus!

• In welke regio sporten jullie mee? Bergen op Zoom

Top! Ons zoontje geniet iedere week weer!

Heel erg leuk om iedere week weer de afwisseling van sporten te zien. Ons zoontje geniet heel erg en komt heel enthousiast thuis. Goede begeleiding, leuke trainer en hij enthousiasmeert de kinderen op een leuke manier.

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Gewoon super :)

We zijn paar weken geleden begonnen en super tevreden mee. Mooi manier om kennis te maken met verschillende sport disciplines, zelfs voor de allerkleinsten.

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Elke zaterdagochtend is voor Levian en mij weer een feestje

De afwisselende en creatieve sportlessen worden enorm gewaardeerd. Zelfs in coronatijd worden alternatieven gevonden die het nog steeds de moeite waard maken. Levian heeft elke keer zoveel zin. En samen met je zoon actief en buiten zijn is heerlijk. Communicatie via app en website is heel goed, duidelijk en op tijd.

• In welke regio sporten jullie mee? Amersfoort

Leuk maar heb denk ik behoefte aan meer structuur

De activiteiten zijn leuk, leraar goed alleen het vrijspelen vind ik niet zo leuk. Ik weet dat door Corona alles anders is maar ik zou graag zien dat de kinderen meegenomen worden door de leraar in de activiteiten. Iets meer structuur dus, volgens mij kan dat best binnen de regels. Ik als ouder vind het dan prima om toe te kijken en zelf niet actief mee te doen. Ps) regio gouda staat niet in dropdown en ik heb gebruikt gemaakt van 5 weekse actie

• In welke regio sporten jullie mee? Rotterdam

Apeleuk

Lekker bewegen vind ik leuk. Vooral de parcours afleggen, dat is mijn favoriet. Meester Maarten doet erg zijn best om er ook buiten wat van te maken, en dat lukt aardig :-)

• In welke regio sporten jullie mee? Goes

Ons kind komt altijd enthousiast thuis.

Eerste vier lessen bevallen goed. Onze zoon komt enthousiast terug van de lessen. Leuk dat hij de tweede keer gelijk met z'n naam toegeroepen werd als begroeting, schept een band. Stickers werken ook goed. Ga zo door!

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

Leren en plezier maken terwijl je sport

Erg leuke vrolijke gemotiveerde meester! Die elk kindje ook echt ziet en kent! En niet alleen de groep. Hij leert de kinderen van elke sport de basis stappen. Doordat ze tussen de opdrachtjes door mogen spelen rennen blijven ze geconstateerd bij de opdracht. Elke week openen met een dansje! Erg afwisselend. In de zomermaanden buiten sporten! inspelen op bijvoorbeeld het winterweer, de keer dat Johan een schaatsles tussendoor gaf, erg leuk! Thema les rond Sinterklaas! In Coronatijd heeft Johan erg zijn best gedaan om in contact te blijven met de kinderen door online lessen. De moeite nemen om bij elk kind bellenblaas af te geven laat doorzettingsvermogen zien en individuele aandacht Fijn dat je een les kunt inhalen op een andere dag als je er een keer niet bij kunt zijn. Een cooling down/ stretch aan het einde van elke les. Kortom fantastisch!

• In welke regio sporten jullie mee? Dordrecht

Kind komt altijd met een glimlach terug

Zelfs in deze lastige tijden weten ze er altijd wat van te maken.

Over Monkey Moves

Spelenderwijs ontdekken is een leven lang groeien In een wereld die steeds stiller zit, zetten wij kinderen in beweging met impact die generaties lang voelbaar blijft. Wij geloven namelijk dat elk speels moment bijdraagt aan groei en gezondheid. Door beweging te verweven met avontuur en inzicht, cultiveren we niet alleen fysieke skills, maar ook het innerlijke kompas van zelfvertrouwen en autonomie. Monkey Moves is de beweegprofessional die continu meegroeit in de belevingswereld van het kind. Zo vullen wij samen hun rugzak met vaardigheden waar ze een leven lang profijt van hebben. Bij Monkey Moves Club ontdekt jouw apekoppie de wereld door beweging! Onze multisport-avonturen nemen kinderen van 1 tot 10 jaar mee op een reis vol mogelijkheden. - Ontdek +11 sporten in één club: van atletiek tot voetbal en dans tot judo - Ontwikkel op eigen tempo in kleine (leeftijds)groepen - Boost motoriek én sociale skills met de avonturen van Apie en zijn vriendjes - Ervaar onze doordachte groeimethode verpakt in speelse bewegingsopdrachten. Wij toveren gewone gymzalen om tot magische jungles waar plezier centraal staat. Hier bouwt jouw kind aan zelfvertrouwen, vrienden maken en een gezonde actieve levensstijl.