Veelzijdig, actief en gezelligheid!

Het had 5 sterren gekregen als de mogelijkheid om een les in te halen makkelijker was geweest. Nu is er één keer in de week de les Basisschool, dus als je dan een keer niet kan, ben je gelijk een les kwijt. Verder vindt mijn zoon het ontzettend leuk om elke drie weken een andere sport te doen en om elke week een klein uurtje lekker actief bezig te zijn. Jordi doet het ook ontzettend leuk!

Leuke, gevarieerde lessen

Kennismaking met diverse sporten op een manier dat past bij de leeftijd. Creatief, enthousiast en gezellig. Mijn dochter gaat er altijd met veel plezier heen en met name in de winter een ideale binnen activiteit. Ik moet wel zeggen dat ik monkey moves wel erg commercieel vindt. Duidelijk winstoogmerk. Ook de communicatie in de appgroep mag wel wat volwassener. Het contact is immers met de ouders en niet de kinderen.

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

De tijd vliegt voorbij

De les beginnen met het dansje, die we inmiddels uit ons hoofd kennen. Een paar oefeningen doen, veel lachen. En dan ineens de bellenblaas en de super leuke les is alweer voorbij!

• In welke regio sporten jullie mee? Doetinchem

Geweldig!

Dochter staat iedere week weer te springen van enthousiasme dat zij weer gaat sporten

• In welke regio sporten jullie mee? Nieuwegein

Enorm positief en sportief stimulerend.

Enorm positief en altijd antwoord op je vragen. Mijn zoon heeft het al een tijd zo leuk bij meester Bas en juf Sarah dat de andere zoon er nu ook bij zit. Lekker actief bezig zijn en voor ieder wat wils. De afwisseling in verschillende sporten maakt het leuk voor iedereen.

• In welke regio sporten jullie mee? Nieuwegein

Mijn dochter gaat met plezier naar de gymles.

De lessen hebben elke keer dezelfde opbouw. Dat is voor veel kinderen erg prettig. De uitleg is aangepast op het niveau van de kinderen. Het leuke is dat ze ook echt in aanraking komen met allerlei sporten, zo kun je zien welke sport wel interesse heeft bij uw kind en welke (nog) niet.

Groot

Interessante en diverse lessen

• In welke regio sporten jullie mee? Uden-Meierijstad

Superfun!

My son loves trainer Youri, who makes every lesson fun. He likes the gym with all the staff and the music. Denis usually gets bored quickly on other lessons, but not on Monkey moves! He has been going there for almost a year and is still happy to be there. So I am!

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Super lessen

Mijn kinderen vinden het leuk en geweldig om iedere week mee te doen met de lessen, we moeten zelfs vertellen hoeveel nachtjes het slapen is voor dat er weer een nieuwe les is. De lessen ervaar ik als zeer leerzaam voor kinderen, op een spelende wijze leren ze inmijn ogen al belangrijke cognitieve vaardigheden zoals: - waarneming - aandacht - concentratie - oriëntatie - het verwerken van informatie van de opdrachten of sportactiviteit Ook de motorische vaardigheden worden goed geleerd - snelheid - kracht - Coördinatie (bijvoorbeeld het klimmen en werken met een bal) - uithoudingsvermogen Top les en docent Wij zijn zeer tevreden De enige aanbeveling is die van mijn kinderen dat een uur te snel gaat

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

een aanrader voor alle kinderen

wekelijks ga ik met mijn kleindochter Scottie Bosman naar de aapjes op de zaterdag morgen het is een groot sukses ik vind de opzet goed de begleiding fantasties maakt mij blij zoveel blijde kinderen te zien

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

Het sluit aan en is tegelijk uitdagend voor mijn kinderen

Ik ben erg enthousiast over Monkey Moves omdat mijn kinderen motorisch uitgedaagd worden dmv van de verschillende sporten die aangeboden worden. Tegelijk sluit het ook goed aan bij de leeftijd: er is ruimte voor spel, dans en ontdekken. Ze hoeven nog niet strak in een rijtje, wat maakt dat ze spelenderwijs leren. Verder vind ik dat de docent goed aansluit bij de kinderen en ook weet wat hij doet. Hij stimuleert de kinderen op een leuke manier waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen.

• In welke regio sporten jullie mee? Zeist

Superleuke uitlaatklep voor Ella

Mark doet het fantastisch en kijkt erg naar wat de kinderen individueel willen/kunnen. Veel ruimte voor vrij spelen, wat goed is.

• In welke regio sporten jullie mee? Enschede

Veel variatie in sporten en oefeningen

Kinderen kunnen in hun eigen tempo en ontwikkeling sporten en kennis maken met diverse sporten

• In welke regio sporten jullie mee? Doetinchem

Aardig maar duur

De lessen zijn leuk opgebouwd en meester Jordi doet erg zijn best. Wel vind ik het zeer prijzig en verbaast het me ook (zeker ook voor dat geld) dat er zoveel lessen uitvallen in vakanties. Ik snap dat meester Jordi ook wel eens verlof heeft maar raar dat dit niet opgevangen wordt door andere instructeurs. Ook vind ik de groep veel te groot. 20 kindjes is geen uitzondering. Teveel ook voor 1 instructeur! Het is dat we een jaarabonnement hebben anders waren we al eerder gestopt.

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

Sporten is een feestje bij monkey moves

Mijn kinderen gaan allebei met veel plezier naar monkey moves. Ze kunnen niet meer zonder. Ze vinden de sporten leuk maar ook de muziek en het wekelijkse klimmen en klauteren.

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

SuperFantastische Feest

Superfantastische feest door Jordi georganiseert !!!! De kinderen vonden het fantastisch !!!

Fantastisch!

Mijn dochter geniet iedere les weer. Een mooie manier om kennis te maken met diverse sporten, ontdekken wat leuk is en ervaren dat sporten fijn is.

• In welke regio sporten jullie mee? Uden-Meierijstad

Veelzijdig sporten

Elke drie weken maken de kids op speelse manier kennis met een andere sport. Hierbij staat plezier en spel voorop. In onze ogen is dit een leuke manier om je kind zijn of haar talenten te laten ontdekken en de motoriek te helpen verbeteren. Naast een sport, is er elke les ruimte voor klimmen en klauteren in een veilige omgeving. Door deze combinatie van sport en spel biedt Monkeymoves een laagdrempelige sportles aan die toegankelijk is voor alle leeftijden. Hans geeft met veel passie en liefde sportles aan de kids die sporten bij Monkeymoves. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en hij komt kundig over.

• In welke regio sporten jullie mee? Gouda

Divers, kindvriendelijk en een hele leuke fijne sfeer waar kinderen helemaal op eigen niveau kunnen sporten.

• In welke regio sporten jullie mee? Amersfoort

Leuke sportieve lessen al vanaf de kleinste

Leuke lessen, leuke zaal met klim en klauter attributen. Ongedwongen sfeer.

• In welke regio sporten jullie mee? Dordrecht

Leerzaam, avontuurlijk en heel leuk om met je kindje te doen

Wij ervaren monkey moves als fantastisch! Om als ouder met je kind elke week weer een avontuurlijke en uitdagende les te mogen volgen is heel leuk! Onze zoon ontwikkelt zich mede hierdoor op motorisch vlak erg snel en leert zijn grenzen kennen, en verleggen! Hiernaast maakt hij kennis met allerlei verschillende sporten welke wisselen om de 3 weken en is elke les weer anders en uitdagend met dank aan de meester!

• In welke regio sporten jullie mee? Midden-Zeeland

Sporten is leuk!

Op een speelse en creatieve, bij de leeftijd passende manier verschillende sporten leren, plezier aan beweging en een super lieve trainer die weet wat hij doet en iedereen erbij betrekt. Goede communicatie en alles is goed doordacht (paspoort, kledingketen, etc.). Wij zijn fan!

Gewelding voor kleine kinderen

Hallo rein, Ik ben erg tevreden over jou, en hoe je met de kids omgaat geduldig, en wat de kids leren geweldig ik raad jullie aan. Ik heb jullie zelfs aangeraden bij buurt bewoners die ook kinderen van 2 jaar hebben en iets voor hun kindje zochten. Blijf vooral doorgaan met monkey move. Groetjes, Fam Jansen

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Super leuke lessen voor jouw kind

Sinds een half jaar sporten wij met onze peuter bij Monkey Moves en dat is heel erg leuk. Iedere week iets nieuws, spelen met andere kinderen én een enthousiaste docent maakt dat wij heel tevreden zijn over Monkey Moves.

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

Veel afwisseling en vriendelijke juffen en meesters

Mijn kinderen hebben het altijd heel leuk. Er is veel afwisseling in de sporten en het niveau van de les wordt goed aangepast naar ontwikkeling en leeftijd. De meester en juffen zijn actief, vriendelijk en behulpzaam.

• In welke regio sporten jullie mee? Amersfoort

Over Monkey Moves

Spelenderwijs ontdekken is een leven lang groeien In een wereld die steeds stiller zit, zetten wij kinderen in beweging met impact die generaties lang voelbaar blijft. Wij geloven namelijk dat elk speels moment bijdraagt aan groei en gezondheid. Door beweging te verweven met avontuur en inzicht, cultiveren we niet alleen fysieke skills, maar ook het innerlijke kompas van zelfvertrouwen en autonomie. Monkey Moves is de beweegprofessional die continu meegroeit in de belevingswereld van het kind. Zo vullen wij samen hun rugzak met vaardigheden waar ze een leven lang profijt van hebben. Bij Monkey Moves Club ontdekt jouw apekoppie de wereld door beweging! Onze multisport-avonturen nemen kinderen van 1 tot 10 jaar mee op een reis vol mogelijkheden. - Ontdek +11 sporten in één club: van atletiek tot voetbal en dans tot judo - Ontwikkel op eigen tempo in kleine (leeftijds)groepen - Boost motoriek én sociale skills met de avonturen van Apie en zijn vriendjes - Ervaar onze doordachte groeimethode verpakt in speelse bewegingsopdrachten. Wij toveren gewone gymzalen om tot magische jungles waar plezier centraal staat. Hier bouwt jouw kind aan zelfvertrouwen, vrienden maken en een gezonde actieve levensstijl.