Heel fijn en duidelijk.

Er is meteen bij binnenkomst een gezellige en fijne sfeer doordat de meesters de kinderen groeten en een high five geven. Het namen voorstelrondje is dan ook erg leuk. Erg goed dat er kring momenten zijn zodat de kinderen en ouders weten wat er verwacht word. Tijdens de sportactiviteiten kun je vragen stellen en ze geven aan elk kind evenveel aandacht. Het paspoort systeem met stickers/stempels vinden de kinderen ook leuk en zijn dan ook erg trots als ze dit verdienen. Ze maken met elke sport kennis om de 3 weken, deze periode is ook lang zat.

• In welke regio sporten jullie mee? Nieuwegein

Super leuk

• In welke regio sporten jullie mee? Maastricht

"Mamma, dit was het beste feestje ever!"

Dit is het grootste compliment dat ik Monkey Moves Den Haag kan geven. Voor de zesde verjaardag van mijn zoon heeft Aloisio een superleuk en sportief verjaardagspartijtje georganiseerd. De tien kinderen hadden super veel plezier en waren lekker in beweging. Meester Aloisio had leuke beweegspellen in petto voor de kids! De muziek die werd gedraaid tijdens de beweegspellen, maakte het feestje helemaal compleet. We hebben na het sporten nog taart gegeten en kadootjes uitgepakt in het sportcafé. Tot slot kregen alle kinderen een feestdiploma!

• In welke regio sporten jullie mee? Den Haag

Fantastisch

Mijn dochter van inmiddels 2 geniet er elke keer van. Ze liep qua grove motoriek achter. Ik weet zeker dat de lessen van Monkeymoves echt een bijdrage hebben geleverd en nog leveren.

• In welke regio sporten jullie mee? Tilburg

Goede ervaring met de lessen

Veel wisselende sporten, word zeer goed ervaren door mijn dochter.

• In welke regio sporten jullie mee? Oss-Bernheze

Super leuk!

Het duurt altijd even voordat onze peuter ontdooid is maar daarna heeft hij het grootste plezier! Super fijn ook dat grote broer ook af en toe mee kan en mag helpen.

• In welke regio sporten jullie mee? Doetinchem

Kinderen vindt gezellig in de klas.

Meesters en juf zijn lief. En gym met muziek.

• In welke regio sporten jullie mee? Almere

Gezellige plek voor kind om energie kwijt te kunnen

We hebben een kind die veel prikkels lastig vind. In de lessen kan je vrij bewegen met je kind en is er ook ruimte voor het kind om zelf te ontdekken en te bewegen. Niks moet en alles mag, met ruimte voor het karaktertje van je kind. Heel fijn

• In welke regio sporten jullie mee? Gouda

Niet goed.

De lessen zijn heel leuk. Tijdens de inschrijving zag ik dat er op meerdere locaties lessen werden gegeven. Ik had het aangegeven bij de desbetreffende persoon waar wij monkeygym hadden alleen deze heeft niet meer gereageerd op mijn appjes. Helaas zijn we al een tijdje niet meer geweest omdat de andere locaties in de buurt vol zitten. Erg zonde natuurlijk en ook van het geld...

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Gezellig om samen met mijn kind te sporten

Super leuk om mijn samen met mijn peuter nu al bezig te zijn met sporten

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

Mijn dochter hou van spelen en sporten in hetzelfde plek!

Mijn dochter vindt heel leuk sporten en spelen met de kinderen! De kinderen kunnen nieuwe dingen hier!

Super leuke sport!!

Hele leuke en toegankelijke manier om kennis te maken met verschillende sporten!

• In welke regio sporten jullie mee? Uden-Meierijstad

Leuke oefeningen

Leuk gevarieerd aanbod aan diverse sporten

• In welke regio sporten jullie mee? West-Brabant-West

An excellent sports program for little ones.

The best of the best! Honestly my daughter love it here, it’s so fun and engaging! The teacher, Joyce is incredible. So thankful for your sport enrichment program, where kids are learning fun sports with attention to physical skills and coordination. Thank you!

• Would you recommend us? Yes
  • Where are you a member of our club? Maastricht

Uitdagend apenkooien met een enthousiaste trainer

Vanaf dag 1 is mijn dochter enthousiast over de lessen van Jordi. Elke 3 lessen staat er een andere sport centraal en leren de kinderen de sport, de bewegingen/technieken en uiteindelijk de regels. De kinderen krijgen wat sturing in wat de bedoeling is en verder kunnen ze vrij en veilig apenkooien. Geweldige manier om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met sport.

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

Mooie, veilige leeromgeving voor ons kind

Het is mooi hoe de kinderen (en ouders) begeleid worden in het leren bewegen. Van de basis tot steeds een stapje uitdagender. We merken dat ons kind zijn angsten kan overwinnen en hij op een veilige manier de grenzen op kan zoeken.

Geweldig voor de kleinetjes

Fijne ervaring met dochtertje over Monkey Moves.

• In welke regio sporten jullie mee? Midden-Zeeland

Mijn dochter vindt Monkey moves super leuk. Met juf Roos altijd een feestje.

• In welke regio sporten jullie mee? Amersfoort

1 woord: Geweldig

Mijn dochter zit bijna een jaar bij monkey Moves. Iedere week gaat ze met veel zin ernaartoe. Het is super leuk dat er 11 sporten aan bod komen. Zo kunnen ze niet alleen kennis maken met de verschillende soorten sporten, maar ook zie ik een flink groei in oa de motorische ontwikkeling. Daar heeft monkey Moves een grote bijdrage aan! Ook leren ze te wachten, samen spelen etc. Ofterwijl, super leuk en leerzaam !!

• In welke regio sporten jullie mee? Eindhoven

Op een leuke en leerzame manier sporten

Leuk, gezellig en leerzame sporten komen aan bod tijdens de lessen die mijn kleindochters op zaterdag volgen. Het is altijd pret.

• In welke regio sporten jullie mee? Dordrecht

Uitdagend en vertrouwd

Onze zoon van net 3 kijkt elke week enorm uit naar de les. Hij is begonnen met de lessen vanaf het moment dat hij net 2 was. Hij was destijds nog wat onzeker en vond veel dingen spannend. Inmiddels is zijn zelfvertrouwen enorm gegroeid en zien we hem ook motorisch grote stappen maken. Hij is daarnaast dol op zijn “meester Hans”.

• In welke regio sporten jullie mee? Gouda

Altijd met veel plezier naar de gym!

Onze dochter gaat elk weekend met veel plezier naar de gym! Ze mag lekker klimmen en spelen, en leert ook een hele hoop belangrijke (sportieve) vaardigheden. Dat alles onder begeleiding van een vakkundige docent en in een omgeving waar ze letterlijk kan leren met vallen en opstaan.

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Een mix van plezier, uitdaging en nieuwe ervaringen opdoen

Elke les is weer een nieuwe uitdaging voor de kinderen waarin de jungle weer nieuwe klimmogelijkheden heeft gekregen en waarin weer nieuwe activiteiten worden aangeboden. Maar... plezier staat voorop!

• In welke regio sporten jullie mee? Nieuwegein

Hartstikke leuke ontwikkeling!

Hoi hoi, Voor onze Christiaan is dit een hartstikke leuke ontwikkeling! Hij heeft het naar zijn zin en vindt het erg leuk! Ik vond het al fijn dat de klas in tweeën gesplitst is i.v.m. de vele aanmeldingen! Echter heb ik nog 1 ding... als een kind verkouden is, wat vaak gebeurd, niet erg als het aanwezig is, maar ik vind dat als een kind hoest beter thuis kan blijven... hoesten verspreid zich sneller, al vaker meegemaakt dat dan bij een volgende les mijn zoon niet aanwezig kan zijn omdat hij ziek wordt daardoor. Voor de rest is alles prima en mijn complimenten voor het team!!! Groeten, Familie van den Berg

Hele leuk gymles

De kinderen vinden het leuk om verschillende sporten te leren en tussendoor in de "jungle" te spelen.

Over Monkey Moves

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. We zijn het fundament voor groei door beweging. Wij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door het prikkelen van hun nieuwsgierigheid en hun uit te dagen om op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken. De beste begeleiding in de juiste omgeving biedt daar de perfecte voedingsbodem voor. Met een beweegrijke opvoeding met veelzijdig bewegen en multisport groeit en bloeit je kind uit tot een topper: thuis, onder vriendjes en in de klas. Spelen, leren, groeien. Beweging is dé kracht die kinderen helpt om uit te groeien tot gezonde, zelfstandige en sportieve toppers. Dat geloven, ervaren én leven we bij Monkey Moves. In de apeleuke lessen van Monkey Moves wordt je kind fysiek en motorisch sterk én leert hij van jongs af aan ook spelenderwijs emotionele- en levensvaardigheden die hij in de toekomst nodig heeft voor een gelukkig, gezond en actief leven. De ervaren en enthousiaste coaches van Monkey Moves zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving. Hier ontdekt jouw kind met sport en beweging de steeds groter wordende wereld. Doe mee en ontdek de voordelen van een beweegrijke start!