Goed georganiseerde en leuke lessen om je kind met verschillende sporten bekend te maken.

Leuke en gevarieerde lessen!

• In welke regio sporten jullie mee? Zeist

Leuke en gevarieerde gymlessen!

De lessen zitten leuk in elkaar met kleine oefeningen afgewisseld door lekker veel vrije speeltijd. De lessen zijn opgebouwd in thema's van 3 weken. De gymleraar is enorm enthousiast en motiverend. Hij maakt met alle kindjes contact en helpt waar nodig.

• In welke regio sporten jullie mee? Nijmegen

Het wekelijks hoogtepunt voor onze dochter!

Onze dochter kijkt altijd uit naar de gymlessen. Ze vindt de parcours die klaar staan uitdagend en ieder kind kan meedoen op zijn of haar niveau. De wisselende sporten maakt dat de kinderen met alles kennis kunnen maken. De afsluiting van de les is ook altijd favoriet: bellen vangen en een stempel krijgen!

• In welke regio sporten jullie mee? West-Brabant-West

Hele leuke, goede gymlessen

De gymlessen worden door ons als zeer prettig ervaren!

• In welke regio sporten jullie mee? Uden-Meierijstad

Monkey Moves is geweldig!

Goed concept, de kinderen leren spelenderwijs van alles: groepsgevoel, luisteren, dingen samen doen en natuurlijk motoriek en coördinatie. En dat alles onder kundige en enthousiaste begeleiding.

Hartstikke leuk

Leuk en elke keer anders voor onze kids.

• In welke regio sporten jullie mee? Leeuwarden

echt leerzaam

basis van de sporten leren.

• In welke regio sporten jullie mee? Eindhoven

Mijn zoontje geniet van de variatie in spellen en gaat met sprongen vooruit!

Je hoort veel om je heen dat er weinig (leuke en goede) bewegingsactiviteiten zijn voor kleine kinderen, met name dreumesen. Daarom zijn we erg blij met Monkey Moves in onze regio! We zijn gestart toen ons zoontje 1,5 jaar was. Hij werd met open armen ontvangen en ging al vrij snel 'zelf' klimmen en klauteren. We kregen goede tips zodat hij zelf beter leert bewegen en hoe we als ouders dit kunnen ondersteunen. Daarnaast weten de docenten wat je kunt verwachten van elke leeftijd. Ons zoontje kan namelijk nog niet goed stilzitten (in bijvoorbeeld de kring), dit wordt dan ook nog niet van hem verwacht! Spelenderwijs zagen we hem met sprongen vooruit gaan met zijn grove motoriek. Erg leuk ook dat er elke 4 weken een nieuwe sport voorbij komt! De groepjes zijn klein, wat wij als prettig ervaren. Daarnaast is het leeftijdsverschil (1,5-4 jaar) prima te doen. De grote kinderen leren op hun beurt te wachten en de kleine kindjes leren weer van de grote! Erg leuk en leerzaam, voor zowel de ouders als kind!

• In welke regio sporten jullie mee? Uden-Meierijstad

Elke les is weer leuk

Elke les weer alles leuk opgezet, leuke lessen en leuke dingen rond sinterklaas en koningsdag!

• In welke regio sporten jullie mee? Amersfoort

Leuke zaterdagochtend activiteit

Veel sporten leren kennen, kind in beweging houden/brengen, mix tussen actief zijn en moeten luisteren. Kennis/ervaring nieuwe docente in de Betuwe kan nog verbeteren. Gewoon tijd neem ik aan.

• In welke regio sporten jullie mee? Betuwe

Erg leuk voor de kinderen en hun ontwikkeling

Elke les is een klein feestje. Met veel klimmen en klauteren en wat leren van een sport.

• In welke regio sporten jullie mee? Gouda

Fantastisch!

Sporten bij Monkey Moves is heel erg leuk! Hans is een leuke sportdocent. Hij stemt sportactiviteiten top af op de leeftijd van de kinderen. Als kinderen een oefening niet willen doen, laat hij ze lekker 'vrij' ontdekken. Hij stimuleert de kinderen waar nodig fijn en goed om zich verder te ontwikkelen. De sportzaal ziet er altijd uitdagend uit. De materialen waarmee gewerkt wordt zijn top.

• In welke regio sporten jullie mee? Gouda

Een feest!

Onze zoon geniet erg van Monkey moves. Meerder keren per week vraagt hij al wanneer hij weer mag! Ook is zijn moteriek veel beter ontwikkeld dan leeftijdsgenoten die geen vorm van peuter/kleuter gym doen. Het is echt een aanrader!

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

Leuk en goed voor de ontwikkeling

Ik vind het vooral een leuke en goede sport voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Op spelende wijze kennismaken met verschillende sporten. Bij het bereiken van de basisschool leeftijd neemt de interesse bij ons thuis wat af

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

Heel leuk en divers aanbod sport

Erg leuke lessen!!

• In welke regio sporten jullie mee? Maastricht

Enthousiasme bij kinderen en leiding en dat iedere week opnieuw

Enthousiaste en kundige begeleiding. Ik zie mijn kind groeien en steeds meer durven.

• In welke regio sporten jullie mee? Nieuwegein

Erg leuk voor ouders en kind

Mijn dochter is helemaal enthousiast!

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

Ons kind heeft veel plezier.

Fijne sfeer en een goede uitlaatklep voor onze zoon.

• In welke regio sporten jullie mee? Maastricht

Super leuke sportlessen voor ons zoontje: heel goed voor zijn motoriek en zelfvertrouwen.

Wij genieten iedere keer weer van de Monkey Moves lessen. Heerlijk rennen/springen/klimmen. Het is erg mooi om te zien hoe ons voorzichtige jongetje heel veel vertrouwen heeft gekregen op sportgebied en nu overal durft te springen en klimmen. We wisselen de papa en mama momenten ook af waardoor een van ons ook nog eens even wat langer kan blijven liggen of rustig de dag kan beginnen.

• In welke regio sporten jullie mee? Betuwe

Goede begeleiding en leuke opzet qua spel/sport

Mijn dochter heeft het heel erg naar haar zin bij Monkey Moves. De basisbeginselen van de meeste sporten komen voorbij. Goede manier om erachter te komen wat ze nou echt leuk vind.

• In welke regio sporten jullie mee? Purmerend

Geweldige kennismaking met allerlei sporten

Leuk en gezond om te doen

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Super leuke gymnastiek voor kids

Onze kids van bijna 4 en bijna 6 jaar oud vinden de Monkey Moves lessen fantastisch. Ze vragen elke week wanneer ze weer naar MM mogen. Erg leuk is het wisselend aanbod van diverse sporten. Goede en enthousiaste trainers. Enige punt is dat de prijs wel aan de hoge kant is, zeker bij 2 kids die tegelijk sporten. Een korting bij bv 2 kids uit hetzelfde gezin zou fijn zijn. Verder alleen maar lof! Ga zo door met de super leuke lessen!

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Leuke sportclub met verschillende soorten sportdoelen.

Mijn zoontje en ik ervaren het erg fijn. Hij gaat met alle plezier naar de Monkey Moves club. Leukste is ook dat er verschillende soorten sport beoefend wordt. Misschien kunnen jullie als extra een klein rapportje schrijven aan ouderen met alle ontwikkelingen van hen kinderen.

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Well organized

Children are having alot of fun.

• In welke regio sporten jullie mee? Eindhoven

Heerlijk voor ontwikkeling en plezier

Vanaf 1,5 jaar op een laagdrempelige manier allemaal leuke sporten ontdekken, het kan bij Monkey Moves! Wij zijn fan.

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

Over Monkey Moves

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. We zijn het fundament voor groei door beweging. Wij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door het prikkelen van hun nieuwsgierigheid en hun uit te dagen om op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken. De beste begeleiding in de juiste omgeving biedt daar de perfecte voedingsbodem voor. Met een beweegrijke opvoeding met veelzijdig bewegen en multisport groeit en bloeit je kind uit tot een topper: thuis, onder vriendjes en in de klas. Spelen, leren, groeien. Beweging is dé kracht die kinderen helpt om uit te groeien tot gezonde, zelfstandige en sportieve toppers. Dat geloven, ervaren én leven we bij Monkey Moves. In de apeleuke lessen van Monkey Moves wordt je kind fysiek en motorisch sterk én leert hij van jongs af aan ook spelenderwijs emotionele- en levensvaardigheden die hij in de toekomst nodig heeft voor een gelukkig, gezond en actief leven. De ervaren en enthousiaste coaches van Monkey Moves zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving. Hier ontdekt jouw kind met sport en beweging de steeds groter wordende wereld. Doe mee en ontdek de voordelen van een beweegrijke start!