Erg leuk en laagdrempelig bewegen met zoveel uitdaging als je zelf wil.

Mijn zoontje en ik gaan met veel plezier elke week sporten bij Monkey Moves. Hij leert laagdrempelig en op zijn eigen niveau en tempo verschillende sporten kennen, samen met andere kinderen en onder begeleiding van een professional. Zo kan hij op een leuke manier bewegen zonder (nu al) een specifieke sport te hoeven kiezen.

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Ik ben altijd vrolijk voor, tijdens en na Monkey moves

Door de leuke mix van verschillende sporten is het elke week weer een feestje om te gaan sporten. Een ontzettend leuke manier om met diverse sporten in aanraking te komen zonder dat er prestatiedruk bij komt kijken. En dan is nog eens een leuk beloningssysteem in de vorm van een paspoort

• In welke regio sporten jullie mee? Amersfoort

professionele, goed georganiseerde cursus

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

Super gewoon. Meer hoef ik er niet over te zeggen

Grote diversiteit aan sporten e.d. Zeer enthousiaste en aangename leiding. Ik zou het iedereen aanbevelen

• In welke regio sporten jullie mee? Oss-Bernheze

Leuke manier van kennismaken met verschillende sporten

Erg leuk om te zien hoe onze kleine man kennis maakt met verschillende sporten, maar zich ook fysiek ontwikkelt en op speels manier zijn grenzen opzoekt. Ik merk ook thuis dat hij het erg leuk vind om actief bezig te zijn. Daarnaast complimenten voor meester Robin. Het geduld en de rust die hij heeft werkt enorm goed op onze klein man.

• In welke regio sporten jullie mee? Den-Bosch

Fijne en leerzame activiteit voor jonge kinderen

Erg leuk dat er elke keer een andere sport wordt behandeld. Daarnaast leuk met het boekje en de stempels. En moet wel zeggen dat Jasper het heel goed doet, dat upgradet het wel van een 8 naar een 9

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Een super eerste kennismaking met bewegen en sport

Mijn dochter groeide snel en daarom was het heel fijn voor haar om lekker te bewegen bij de aapjes gym, zoals wij het altijd noemde thuis. Nu was mijn dochter niet gelijk het volgzame type en dat was helemaal geen probleem. Lekker rond rennen en toch ook oefenen om af en toe mee te doen met de rest. Hoe ouder ze werd hoe beter het ging. Toen ze eenmaal op zwemles ging moesten we helaas stoppen, maar ik hoor haar nog regelmatig over de aapjes gym. Wie weet dat we na behalen van de zwemdiploma’s toch weer terugkomen.

• In welke regio sporten jullie mee? West-Brabant-West

Gevarieerd aanbod door enthousiaste docent

Heb je een kleintje van 1,5-3 jr en wil je zijn of haar flexibiliteit en motoriek verbeteren dan is dit fantastisch om te doen. 12 sporten ontdekken in een jaar. Ben je 3-12 jaar en wil je verschillende sporten proberen, 50 min lekker bewegen en samen met vriendjes of vriendjes een aapje zijn dan is dit een aanrader. Tot 4 jaar is het een teamverband met mama en papa. Lekker quality time.

• In welke regio sporten jullie mee? Betuwe

Mijn dochter heeft er ontzettend naar haar zin en heeft flunk stappen gemaakt.

Mijn kleuter heeft veel beweging nodig en ik vind het aanbod erg leuk. De diverse sporten en onderdelen die behandeld worden maken het erg leuk. Ook zijn de docenten begripvol omtrent het feit dat mijn dochter hoog sensitief is. Ze weten haar goed te motiveren en ondersteunen. Ik merk aan haar dat ze het echt super leuk vindt ook en flink gegroeid is.

• In welke regio sporten jullie mee? Almere

Een super leuk en sportief uurtje voor de kinderen!

Onze zoontjes tellen de dagen af voordat ze weer naar Monkey Moves mogen. Ze hebben er altijd zin in en zijn altijd weer enthousiast als ik ze op haal. De leraren zijn heel goed en leuk met kinderen.

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

Super, dochter is veel actiever geworden

Wij zijn heel blij met monkey moves. Onze dochter is begonnen bij de groep van 1,5 tot 3 jaar toen zij 2 was. Ze was altijd heel voorzichtig met klimmen etc, monkey moves heeft haar veel zelfverzekerder en actiever gemaakt. Ondertussen is ze 3,5 en we blijven zeker met haar gaan! De meesters zijn altijd enthousiast en lief voor de kinderen.

• In welke regio sporten jullie mee? Nieuwegein

Heel leuk gevarieerd gymles

Ze leren hier met elkaar spelen en diverse gymsporten

• In welke regio sporten jullie mee? Boxtel-Oisterwijk

Leuke start van de dag en avontuur voor mij en mijn dreumes.

Het is heerlijk om de kleine te zien klimmen, klauteren, springen en dansen. Nog fijner is het om te zien dat het zelfvertrouwen toeneemt en ze steeds mooie stapjes blijven maken.

• In welke regio sporten jullie mee? Den-Bosch

In ontspannen, gezellige setting met enthousiaste + kundige docent sportief bezig zijn met je kindje

Onze dochter is altijd met plezier naar de lessen gegaan vanaf 1.5 jaar oud. De structuur in de lessen (dansje bij binnenkomst, bellen blazen als afsluiting) maakt dat de kinderen weten wat er van ze verwacht word. De jungle biedt genoeg uitdaging tot zelf klimmen en ontdekken. De spelletjes tussendoor worden op een speelse wijze aangeboden waarin het kind gestimuleerd wordt om mee te doen, niet verplicht. Voor ons stond plezier voorop maar we hebben we haar ook stappen zien maken en zien groeien in haar (lichamelijke) ontwikkeling. Van iets niet durven in eerste instantie naar het, in kleine stapjes oefenen, het uiteindelijk zelfstandig doen. Het is geweldig om als ouder te zien hoe trots ze zelf is als ze bijvoorbeeld een koprol kan maken na het vele oefenen.

• In welke regio sporten jullie mee? Eindhoven

Uitdagend en leuk voor kinderen!

Mijn dochters en ik hebben een hele goede ervaring met Monkey Moves. Mijn kinderen gingen hier met veel plezier naartoe.

• In welke regio sporten jullie mee? Amersfoort

Onze zoon geniet van iedere les!

Onze zoon (6 jaar) vindt sporten en bewegen heel leuk maar er is nog geen sport waar hij zich op wil concentreren - de Monkey Moves lessen bieden hem de mogelijkheid om op ontdekking te gaan en dat is top.

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Goed, afwisselend en leuk

Leuke, afwisselende lessen voor de kinderen. Je kan er zo goed achter komen wat ze leuk vinden en ze leren spelenderwijs sporten.

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Superleuk en leerzaam :)

Hoogtepunt van de week voor onze zoon. En ook een heerlijk moment samen spelen.

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

Een sportief feestje

Wat een plezier heeft mijn meisje bij jullie. Ze doet mee sinds ze twee en een half is en nu ze bijna 6 wordt nog steeds. Ik zie haar motorisch en haar vertrouwen groeien. Zo spannend als ze andere kinderen vond, zo blij is ze nu met de groeps spelletjes. Het is echt een aanrader om op deze laagdrempelige manier te leren sporten!

• In welke regio sporten jullie mee? Uden-Meierijstad

speels, divers en uitdagend!

Voldoende variatie en creativiteit in de spellen. Het is laagdrempelig om in te stappen en heel speels. Het paspoortje met de stempels werken verslavend!

• In welke regio sporten jullie mee? Gouda

Monkey moves is fantastisch!

Wat een geweldige sport is dit, wat jammer dat ik het niet eerder ontdekt hebt en wat ontzettend jammer dat het hier stopt.. :-( Ik weet nog zelf dat die ene keer per jaar dat we gingen apekooien bij de gym een feestje was! Monkey moves is elke week een feestje! Elke week apekooien, ook nog lekker met een muziekje aan en tussendoor oefeningen voor één van de elf sporten. Super leuk voor de jonge kinderen die nog geen sport hebben gekozen maar ook leuk voor de oudere kinderen die eigenlijk alles leuk vinden of die niet zo goed zijn in balsporten (waardoor dat uiteindelijk een frustratie zou worden), maar voor wie het wel goed is om daar zo wekelijks een beetje mee te oefenen. De elf sporten zijn ook erg divers. Het kinderfeestje wat ze organiseren is ook echt fantastisch. Kortom, ik zou dit voor alle kinderen aanbevelen. Het fijne is ook dat er een strippenkaart is. Dus kan je een keer niet, of zit je kind net op school en is het moe, dan sla je gewoon een week over. De trainer is natuurlijk ook heel bepalend. Hier in Oss is die geweldig! Daarom ook echt super super jammer dat hij stopt.

• In welke regio sporten jullie mee? Oss-Bernheze

Perfect voor jonge kinderen om aan hun motoriek te werken op een speelse manier

Onze oudste dochter (5) is vanaf haar derde actief bij Monkeymoves, en onze jongste dochter (2,5) sinds kort. Beiden gaan met veel plezier naar de lessen. Niek weet hen op een leuke manier te motiveren en bij de les te houden. Er zit voldoende afwisseling in de lessen.

• In welke regio sporten jullie mee? Zeist

Having great time in Monkey moves

Our daughter is having really great time in Monkey Moves

• Would you recommend us? Yes
  • Where are you a member of our club? Amsterdam

Erg leuke lessen met goede begeleiding van Hans

Erg leuke lessen voor de kinderen waarbij Hans erg goed aansluit op de beleving van de kinderen.

• In welke regio sporten jullie mee? Gouda

Superleerzame uitlaatklep

De kids kunnen even lekker razen, klauteren en klimmen en tegelijkertijd ontwikkelen ze hun motoriek. Ideaal dus en leuk om te zien dat ze zo snel handiger worden.

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

Over Monkey Moves

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. We zijn het fundament voor groei door beweging. Wij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door het prikkelen van hun nieuwsgierigheid en hun uit te dagen om op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken. De beste begeleiding in de juiste omgeving biedt daar de perfecte voedingsbodem voor. Met een beweegrijke opvoeding met veelzijdig bewegen en multisport groeit en bloeit je kind uit tot een topper: thuis, onder vriendjes en in de klas. Spelen, leren, groeien. Beweging is dé kracht die kinderen helpt om uit te groeien tot gezonde, zelfstandige en sportieve toppers. Dat geloven, ervaren én leven we bij Monkey Moves. In de apeleuke lessen van Monkey Moves wordt je kind fysiek en motorisch sterk én leert hij van jongs af aan ook spelenderwijs emotionele- en levensvaardigheden die hij in de toekomst nodig heeft voor een gelukkig, gezond en actief leven. De ervaren en enthousiaste coaches van Monkey Moves zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving. Hier ontdekt jouw kind met sport en beweging de steeds groter wordende wereld. Doe mee en ontdek de voordelen van een beweegrijke start!