Sportieve quality time met mijn dochtertje

De woensdagochtend staat in het teken van klimmen, klauteren en kennismaken met verschillende sporten. Maar vooral in het teken van waardevolle 1 op 1 tijd met mijn dochtertje. Met een oudere broer die naar school gaat is dit echt ons moment samen. Een veilige setting waarin ze mag ontdekken en zich op verschillende vlakken kan ontwikkelen. Ze vindt het fantastisch en daardoor geniet ik ook.

• In welke regio sporten jullie mee? Eindhoven

Verfrissend en leuk

Iedere keer een nieuwe invalshoek om een sport te leren

Mooi concept

Wij vonden het super, geen op of aanmerkingen, was wat aan de prijzige kant maargoed we vonden het leuk! De reden dat wij gestopt zijn is puur omdat het te vroeg was voor ons. Ik heb een zeldzaam kind die graag tot 8 uur slaapt

• In welke regio sporten jullie mee? Doetinchem

Leuke, afwisselende gymlessen.

Mijn zoon gaat elke zaterdagochtend met heel veel plezier naar het gymmen. Hij is vooral gek op het klimmen en klauteren. De lessen zijn een goede mix van opdrachtjes/spelletjes en vrij spelen.

• In welke regio sporten jullie mee? Uden-Meierijstad

Hele leuke lessen, sluiten goed aan bij alle aapjes

Fijne lessen, mijn aapje kijkt er altijd naar uit. Vrije ruimte ook als het hem even niet lukt om aan te sluiten in de 'les'. Interactie met de docent is prima en meedenken in gescheiden gezinnen wordt ook gedaan. Ons aapje volgt de ene week een les in de Etten-Leur en de andere week in Breda. Heel fijn!

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Leukste manier voor de kleintjes om te bewegen en sporten

Elke week weer een fantastische, leuke opstelling vol uitdagingen en plezier. Beide kinderen zijn vanaf 1,5 jaar op les gegaan en je merkt dat hun motoriek heel goed is. Durven veel en gaan met veel zin naar de les.

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

Fantastisch

Op een leuke manier is onze zoon bezig met allerlei sporten en maakt op deze manier kennis met verschillende sporten. Hierdoor groeit hij motorisch en qua vertrouwen enorm. Mooi start nog zo voor de zwemles, zonder dat je ook al gericht een keuze hoeft te maken in één sport.

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

Ik vind het een fijne sfeer, je bent niks verplicht

• In welke regio sporten jullie mee? Ridderkerk

Great activity for kids

My kid enjoy and teacher Julian is great with kids.

• Would you recommend us? Yes
  • Where are you a member of our club? Utrecht

Helder, duidelijk en vol energie

Iedere les is weer een feestje. Vol enthousiasme worden de kinderen aangespoord om te bewegen. En ook voor de ouders werkt het aanstekelijk.

• In welke regio sporten jullie mee? Nieuwegein

Lily gaat elke keer vol trots naar monkey moves

Lily is vanaf dag 1 trots dat ze naar gym gaat en laat met trots haar stempels en stickers zien. De eerste dag vertelde ze heel blij dat zij ook naar gymles gaat, wat ze eerder altijd bij haar oudere broer zag. Ze vind het erg leuk om te klimmen en balsporten te doen.

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

Onze kleuter vindt het geweldig

Onze stuiterbal va inmiddels 4 is met 3 jaar gestart bij Monkey Moves, eerst bij de peuter groep, nu inmiddels bij de kleuters. De wijze waarop er op een speelse manier kennis wordt gemaakt met de meest populaire sporten is erg leuk! De begeleiding weet op een goede en laagdrempelige manier de juiste connectie met de kinderen te maken, zodat iedereen betrokken wordt en blijft, met uiteraard volop ruimte om ook zelf plezier te kunnen hebben/maken.

• In welke regio sporten jullie mee? Dordrecht

Aanrader!

Echt een aanrader! Onze dochter van 2.5 komt nu iets langer dan 6 maanden sporten bij MM in Zwolle en ze is zo veel vaardiger geworden in die maanden! Ze durft veel en heeft veel vertrouwen gekregen in haar eigen lijf. Ook voor ons als ouders hebben we veel meer vertrouwen gekregen in wat ze allemaal al kan. Dat maakt dat je een stuk minder overal bovenop zit ook als ze op andere plekken ook lekker klimt en klautert. De lessen zijn heel gestructureerd en professioneel opgezet. Er is echt goed over het concept nagedacht dat merk je aan alles. En bovenal is Debby de ideale lieve kleuterjuf!

• In welke regio sporten jullie mee? Zwolle

De kinderen vinden de Monkey Moves geweldig!

Mijn kinderen gaan graag naar de Monkey Moves en leren er veel. Ze kunnen goed hun energie kwijt, spelen met andere kinderen en leren allerlei aspecten van sport.

• In welke regio sporten jullie mee? West-Brabant-West

Super gymles

Fijne gymles waar zelf spelen en echte sport oefeningen doen goed in balans zijn.

• In welke regio sporten jullie mee? Apeldoorn

Zo goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen

Mijn kleinkinderen volgen met heel veel plezier de lessen. De les heeft een goede opbouw en veel herkenningspunten.

• In welke regio sporten jullie mee? Dordrecht

Rennen, vliegen, springen, duiken en doorgaan

Mijn zoontje gaat steeds met veel plezier naar de lessen van Monkey Moves. Zo heeft hij al met diverse sporten kennis kunnen maken. In een serie van 3 lessen leren ze bijvoorbeeld voetballen, hockey, free runnen, judo en nog veel meer. Instructie wordt afgewisseld met vrij spelen, waardoor het voor jong en oud(er) aantrekkelijk blijft. Hun inzit wordt beloond met een stempel en bij de derde les een sticker in hun eigen paspoort; na elke les eentje bij het betreffende onderdeel. De 10-rittenkaart maakt het heel laagdrempelig om mee te doen. 10x sporten, in te zetten binnen 2 jaar. Dus als introductie en eventueel gecombineerd met zwemlessen daardoor héél goed te doen.

• In welke regio sporten jullie mee? Boxtel-Oisterwijk

De kleine vind het elke week weer super leuk. Aan het begin durfde ze niet echt te praten met de meester en nu inmiddels geeft ze beide een knuffel en high five. Elke week weer een leuke nieuwe les.

• In welke regio sporten jullie mee? Nieuwegein

Fantastisch!

Ons dochtertje van twee leert iedere week weer nieuwe vaardigheden bij. Ze is helemaal opengebloeid sinds de start. Zeer bekwame lesgever ook, met een groot hart voor kinderen!

Hele fijne sfeer.

Leraar heeft geduld met de kindjes. Is altijd in een goed humeur! Lessen zijn goed voorbereid!

• In welke regio sporten jullie mee? Gouda

Leuke activiteit en goede ontwikkeling tegelijk

Mijn zoontje vindt het altijd leuk om er naartoe te gaan. Hij is te jong om spellen volledig te volgen. Maar de kinderen mogen ondertussen ook even met iets anders spelen, in de zaal, als ze dat liever hebben en dat maakt het voor de ouder(s) ook makkelijker (en leuker!).

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Blijft na vele jaren nog steeds leuk

Via de dreumeslessen, peuterlessen, kleuterlessen inmiddels bij de basisschool lessen aangeland. Door band met de docent en de grote variatie blijft het leuk en is het nooit een strijd om te gaan. Er wordt enorm gevarieerd bewogen, stiekem heel veel geleerd en altijd heel veel lol gemaakt. De docent is zeer kundig, niet alleen op sportief maar ook op persoonlijk vlak en zorgt al jaren voor groei in de breedste zin van het woord.

• In welke regio sporten jullie mee? Zeist

Top zomerkamp voor kleine en grotere kinderen!

Onze kinderen (4 en 9) zaten in de groep van de jongste en de oudste kinderen en hebben allebei enorm genoten van het Monkey Moves kamp! Veel afwisseling en spelletjes, kundige en lieve begeleiding die op alles voorbereid was. Na jaren van wekelijkse lessen, was dit het eerste kamp waar ze aan meededen, maar zeker niet het laatste :)

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Leuke lessen

Leuke lessen waarin kinderen laagdrempelig kennis maken met verschillende sporten en zich lekker kunnen uitleven in een parcours van speeltoestellen.

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

Leuke lessen, maar helaas slechte communicatie

Wij hebben op 2 locaties gegymd bij Monkey Moves, wat beide keren erg leuk was! Helaas ging de communicatie bij de tweede locatie niet zo vlot waardoor we een aantal credits zijn misgelopen.

Over Monkey Moves

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. We zijn het fundament voor groei door beweging. Wij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door het prikkelen van hun nieuwsgierigheid en hun uit te dagen om op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken. De beste begeleiding in de juiste omgeving biedt daar de perfecte voedingsbodem voor. Met een beweegrijke opvoeding met veelzijdig bewegen en multisport groeit en bloeit je kind uit tot een topper: thuis, onder vriendjes en in de klas. Spelen, leren, groeien. Beweging is dé kracht die kinderen helpt om uit te groeien tot gezonde, zelfstandige en sportieve toppers. Dat geloven, ervaren én leven we bij Monkey Moves. In de apeleuke lessen van Monkey Moves wordt je kind fysiek en motorisch sterk én leert hij van jongs af aan ook spelenderwijs emotionele- en levensvaardigheden die hij in de toekomst nodig heeft voor een gelukkig, gezond en actief leven. De ervaren en enthousiaste coaches van Monkey Moves zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving. Hier ontdekt jouw kind met sport en beweging de steeds groter wordende wereld. Doe mee en ontdek de voordelen van een beweegrijke start!