Erg leuk!

Het is erg leuk om naar de lessen te gaan. De vrijheid, zowel in de 10 rittenkaart als in de les zelf. Lekker rennen en bewegen. Veelzijdig.

Oliver loves it

My son really enjoys going to Monkey Bar. The highlight is that he can try out various sports. With the initial circuits, he gains self-confidence once he's able to complete the circuits.

• In welke regio sporten jullie mee? Zeist

Super leuke lessen

Allebei de kinderen vinden de lessen bij Bram super leuk. Veel diversiteit en enthousiasme!

• In welke regio sporten jullie mee? Eindhoven

Een uurtje vol plezier voor mijn dochter!

Mijn dochter gaat met ontzettend veel plezier naar de lessen van Monkey Moves. Een uurtje vol plezier!

• In welke regio sporten jullie mee? Dordrecht

Samen met onze zoon heel veel plezier

Fantastisch en gevarieerd aanbod, Lars en Julian geven ontzettend leuk les. Mijn zoon (2 jaar) vindt rondjes rennen soms leuker dan de opdrachten, maar ook die ruimte is er, waardoor hij door de vrijheid uiteindelijk wel weer bij de speelse opdrachten komt en daarin vrijer wordt.

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

Leuk maar t-shirt aanschaffen een beetje onzin

Leuke bezigheid voor mijn zoontje en hij vind het echt heel leuk. Ik vind de verplichte aanschaf van de t-shirt en broekje een beetje onzin. Mijn zoontje vind hem lelijk en wil hem niet dragen en koste best een hoop geld

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Erg leuk

Onze dochter vindt het erg leuk en kijkt er elke week weer naar uit. En we zien haar ook ontwikkelen over de weken heen.

• In welke regio sporten jullie mee? Maastricht

Het is een vrije gym waarin en er ook op een speelse manier structuur aangeboden wordt.

De gym is een leuke vrije situatie waarin kinderen genoeg keuze krijgen om met verschillende speeltoestellen te spelen. Alle kinderen worden in het begin van de les opgenoemd daardoor wordt het ook persoonlijk. We hebben wel wat verschillende gymdocenten gehad, dat is wel jammer maar ook begrijpelijk. De structuur die er tussen zit door even iets uit te leggen en daarna zelf uit te proberen zorgt voor rust. Kinderen leren dan ook even te luisteren en rust te pakken

• In welke regio sporten jullie mee? Dordrecht

Leuke manier om sport te ontdekken!

De peutergym ochtenden zijn ontzettend leuk. Onze peuter leert zo verschillende sporten kennen en kan lekker klimmen en klauteren. Niek geeft les met plezier en enthousiasme. Hij weet de kinderen te motiveren en soms bij te sturen op een fijne manier.

• In welke regio sporten jullie mee? Zeist

June leert een hoop tijdens de lessen van Monkey Moves

Altijd leuk om naar de lessen van Monkey Moves te gaan. Leuke leraren en om de drie weken een nieuwe sport leren. Wij blijven zeker gaan

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

Mijn dochter is dol op Monkey Moves.

Mijn dochter is dol op Monkey Moves. Ze is een erg actieve peuter en houdt ervan om rond te rennen. We denken dat het een geweldige manier is om je kind kennis te laten maken met verschillende bewegingen, en we hebben zelfs ontdekt dat onze dochter dol is op rugby! Dit is niet een sport die we haar normaal gesproken zouden laten zien, maar ze heeft er kennis mee gemaakt bij Monkey Moves. Ik kan dit van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een leuke, actieve activiteit om met zijn of haar kind te doen.

• In welke regio sporten jullie mee? Eindhoven

Goed op alle vlakken

Mijn dochter wordt in oktober 4 en zit er nu bijna een jaartje op. Haar zelfvertrouwen is gegroeid, motorisch wordt ze beter en ze heeft er elke week weer heel veel zin in. De begeleiding van de meesters en juffen is top en ze kunnen goed uitleggen. De vertaling van een sport naar iets toepasbaars voor deze leeftijdscategorie sluit mooi aan!

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

Een betrokken en leuke manier je kind kennis te laten maken met sport en spel.

Een betrokken en leuke manier je kind kennis te laten maken met sport en spel!

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Super!

Mijn dochter gaat iedere week met veel plezier naar de gym. Fijne sfeer, leuke les(sen) en enthousiaste meester

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

Top! Elk kindje krijgt de ruimte om op zijn/haar eigen tempo mee te doen.

Veel vrijheid, leuke instructies, fijne docenten, de toestellen zijn goed en veilig. De ruimte is fijn en schoon. Pepijn vindt het elke week weer een feestje en zijn zelfvertrouwen groeit met elke les.

• In welke regio sporten jullie mee? Boxtel-Oisterwijk

Een fantastische les voor de kleine

De lessen zijn erg leuk en goed op niveau van de kinderen. Wij hebben ook een enorm enthousiaste en gemotiveerde meester. Geen verbetervoorstellen eigenlijk.

• In welke regio sporten jullie mee? Nieuwegein

Goede combinatie tussen vrij spel en activiteiten

Wij kunnen niet elke week sporten en daarom hebben we een 10-ritten kaart. Dat werkt voor ons perfect. Als we kunnen dan reserveren we de dag van te voren een plekje. Onze zoon vind de lessen superleuk en je ziet hem beter worden - echt een goede manier om bewegen en sport al vroeg te stimuleren.

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

Geweldig en grandioos voor onze jongens

Zeer meedenkend en ruimdenkend, met alles. Altijd netjes antwoord op vragen, als die er al zijn, want over het algemeen is altijd alles wel duidelijk terug te vinden.

• In welke regio sporten jullie mee? Maastricht

Heel erg leuk!

Wat is er nu leuker dat je kindje actief en op spelen der wijs vaardigheden leert. en dat je dit ook samen kan doen. Mijn dochter kijkt er elke week weer helemaal naar uit.

• In welke regio sporten jullie mee? Gouda

M’n dochter vind het heel erg leuk

Fijn dat het zo afwisselt is, goede uitleg. En helemaal oké als ze bepaalde dingen nog niet zo goed kan. Ontspannen sfeer.

• In welke regio sporten jullie mee? Amersfoort

Heerlijk samen wekelijks actief onder goede begeleiding

Flexibel, betrokken en altijd even oog en aandacht voor elk kind. Fijne consistente en begrijpbare uitleg en balans voor volgen en lekker exploreren op jouw (kinds) manier! Fijn momentje van ons samen!

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

Kinderen komen op een leuke manier in aanraking met verschillende sporten

In een veilige, kindvriendelijke omgeving komt mijn zoon in aanraking met verschillende sporten. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veel bewegen. Op een leuke manier heeft mijn zoon, die ook een motorische achterstand heeft, ook veel lichaamsbeweging op de zaterdag.

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

De lessen zijn fantastisch leuk, afwisselend.

Hele positieve ervaring rondom de lessen! Heel fijn. Enige feedback; iets minder mailtjes zou fijn zijn.

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

Super place

My kid and we, as a parents, are really enjoying Monkey moves. A lot of activities, fun and no pressure. My kid is repeating some activities at home even if he didn't do it during the classes. The classes are led by professionals. Highly recommended.

• In welke regio sporten jullie mee? Den-Bosch

Heel leuk, leerzaam, vrolijk en gezellig!

Peutergym is een wekelijks uitje, we kijken ernaar uit. Leuke lessen, vrolijke juf en gezellige groep!

• In welke regio sporten jullie mee? Purmerend

Over Monkey Moves

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. We zijn het fundament voor groei door beweging. Wij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door het prikkelen van hun nieuwsgierigheid en hun uit te dagen om op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken. De beste begeleiding in de juiste omgeving biedt daar de perfecte voedingsbodem voor. Met een beweegrijke opvoeding met veelzijdig bewegen en multisport groeit en bloeit je kind uit tot een topper: thuis, onder vriendjes en in de klas. Spelen, leren, groeien. Beweging is dé kracht die kinderen helpt om uit te groeien tot gezonde, zelfstandige en sportieve toppers. Dat geloven, ervaren én leven we bij Monkey Moves. In de apeleuke lessen van Monkey Moves wordt je kind fysiek en motorisch sterk én leert hij van jongs af aan ook spelenderwijs emotionele- en levensvaardigheden die hij in de toekomst nodig heeft voor een gelukkig, gezond en actief leven. De ervaren en enthousiaste coaches van Monkey Moves zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving. Hier ontdekt jouw kind met sport en beweging de steeds groter wordende wereld. Doe mee en ontdek de voordelen van een beweegrijke start!