Filters

9

Een zeer geslaagd optreden waar alle gasten van genoten hebben

Zijn optreden tijdens het aperitief en het diner was van topklasse. Onze gasten vielen van de ene verbazing in de andere en er is nog lang nagepraat over “hoe hij dat nou voor elkaar kreeg” Afwisselend, boeiend en vol humor. Absoluut een aanbeveling om een evenement op te luisteren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige acts!

Wij hebben Rich Magic afgelopen woensdag op ons bbq-feest gehad. Er waren ruim 500 internationale gasten; Rich heeft de avond een geweldige boost gegeven door tussen de gasten door te lopen en hen te verrassen met zijn illusies, trucs en mindreading. Een onvergetelijk feest!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Groot succes!

Mijn collega's waren zeer onder de indruk van de mindreading. Richard ging het gesprek aan met mijn collega's en iedereen stonden versteld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Onder de indruk van deze bijzondere ervaring

En ja, nagepraat wordt er! Het optreden tijdens onze personeelsdiner op 23 december 2022 was fantastich. De Magic act, mindreading én zakkenrollen werden zeer professioneel uitgevoerd en Richard weet de aandacht van iedereen vast te houden. In een woord: indrukwekkend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Wij vonden Richard echt top. Waar wij het meest blij mee waren is dat Richard zelf met het personeel van de locatie ging afstemmen wanneer hij zijn act kon uitvoeren. Wij hoefden nergens over na te denken of te sturen en dat is heel fijn. De acts zelf waren ook erg leuk en iedereen was goed te spreken. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een entertainer!

We hebben Richard uitgenodigd op onze kerstborrel. Hij vermaakte de collega's door langs de tafels te gaan met zijn illusies. De acts waren verrassend en onbegrijpelijk. We probeerden ze te doorgronden, maar het was onmogelijk. Hij liet iedereen verbaasd achter. De OV-chipkaart die uit een portemonnee werd gehaald en vervolgens vanuit een andere portemonnee tevoorschijn kwam. Niet te bevatten en zó goed gedaan. Echt een aanrader. Een geweldige entertainer.

 • Aanbevelen? Ja
10

verbazende en vrolijke bijdrage aan mijn feest

Tijdens het walking dinner bij mijn afscheid van werken trad Rich Magic op. Met zijn optreden vermaakte en verbaasde hij de gasten. Hij betrok de gasten en nam hen mee in zijn verhaal. Zijn magie gaf een extra dimensie. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Wij hebben Richard geboekt voor ons bedrijfsfeest en dit was een groot succes! Vooraf duidelijke communicatie, Hij was op tijd op de locatie en hij had een grote variatie van goocheltrucs gedurende onze borrel. Wat resulteerde in een onvergetelijke avond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mindblowing!

Wij hebben Rich Magic uitgenodigd op ons bedrijfsevenement en wat waren wij daar blij mee. Het moest een gezellige ongedwongen avond worden en daar heeft Rich zeker aan meegedragen. Gedurende de avond werden onze gasten onder het genot van een hapje en een drankje vermaakt door de illusies van Rich en iedereen heeft er van genoten. Echt een mega leuke aanvulling!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoe dan?!

Tijdens een avond met onze ondernemersvereniging heeft Richard gezorgd voor een zeer amuserend spektakel. Hij neemt je volledig mee in zijn performance en laat je verbaasd achter. Zeer geslaagd en indrukwekkend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Scherp, sociaal, verbluffend

Zeer vermakelijke show, snel en ad rem alsmede communicatief sterk. Inzet voldeed helemaal aan de behoefte.

 • Aanbevelen? Ja
10

super act!

Absolute topper. Zeer vakkundige illusionist met prettige uitstraling .

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastische avond!

Wij hadden Richard gevraagd om rondom ons diner (personeel weekeinde) langs de verschillende tafels te gaan. Richard communiceert makkelijk (op een hele prettige manier), weet de mensen enorm te boeien en is een echte professional! Zelden zoveel verschillende acts, mindfucks en illusies op 1 avond gezien. Echt spectaculair! Niet goedkoop maar meer dan de moeite waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een groot succes!

Er zal nog lang worden nagepraat over de act van Richard tijdens onze jubileumviering. Hij weet de aandacht van het publiek goed vast te houden en liet iedereen met vraagtekens achter na de trucs aan tafel. Kortom: aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldige avond

Super performance de gasten vonden het geweldig echt top !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Er is nog lang over nagepraat.

Op 15 september 2022 hebben we ons bedrijfsuitje voor de afdeling Werk & Inkomen van de Gemeente Amstelveen & Aalsmeer voor 70 personen georganiseerd bij FloriWorld in Aalsmeer. Dit was een groot succes en de ontvangen reacties van de deelnemers waren zeer positief. Jouw optreden ter afsluiting van het bedrijfsuitje was spectaculair en wat hebben de mensen ervan genoten. Vooral jouw interactie met het publiek was geweldig. Er is nog lang over nagepraat en ik kan iedereen aanraden om van jou show te komen genieten. Het geld dubbel en dwars waard. Een avond om niet te vergeten. Onze dank.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super aanvulling op ons Wijsneus festival

Rich Magic heeft de juiste skills voor zijn vak: hij maakt snel contact met een uiteenlopend publiek (van jong tot oud, Nederlands en Engels) en weet te boeien en verrassen. Ons festival ging over de wetenschap van sociale psychologie en intuïtie en Rich Magic paste daar met zijn act perfect bij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Belachelijk goed!

Geboekt voor mijn verjaardagsfeest, echt geniaal. Super professioneel en met een grote glimlach langs alle vrienden en familie met zijn trucs. Hilarisch en je blijft je verbazen hoe het toch kan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Richard is een man die vol passie zijn vakgebied verstaat We hebben volop genoten van zijn bijzondere trucs Ons verjaardagfeest is extra bijzonder geworden mede door Richard die voor iedereen de tijd nam. Bedankt namens Willem en Anja uit Schijndel

 • Aanbevelen? Ja
9

Nog steeds verbaasd over de trucs!

Rich Magic is een aanrader! Het was een superleuke toevoeging aan ons feestje. Richard is een echte entertainer. We zijn nog steeds verbaasd over de trucs, die bij je aan tafel gedaan werden. Je staat er met je neus bovenop en begrijpt het nog niet hoe hij het doet… echt top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een aanrader voor elk feest

Rich Magic trad op bij de verjaardag van mijn partner. Leuk en verrassend hoe hij de aanwezigen versteld liet staan. Doordat hij het publiek erbij betrekt blijf je op het puntje van je stoel zitten en denk je telkens "hoe dan"?.Wij zijn in elk geval heel enthousiast over het optreden en bovenal is Richard een vriendelijke man!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ongelofelijk goed!!!!!

Wij hebben Rich Magic ingehuurd tijdens ons jaarlijkse Holding weekend! Vol passie en met ongelofelijke mooie trucks liep hij door het publiek en liet hij iedereen verbazen! Als ik een illusionist op tv zag, dacht ik; daar trap ik niet in! Nou ik kan je vertellen.... Rich Magic jij was echt goed! Iedereen van onze collega's trapten er in! Bedankt voor de gezellige avond! Er werd nog veel over nagepraat..

 • Aanbevelen? Ja
10

Een avond vol verbazing

Wat hebben we een leuke avond gehad met Rich Magic als illusionist! Rich Magic was te gast op ons bedrijfsevenement en liet de gasten met volle verbazing achter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een magische optreden!

Rich Magic stal de show tijdens onze ondernemersbijeenkomst met als thema 'De magie van het ondernemen'. Een onderhoudende en interactieve show en bij aanvang toffe tafelgoochel acts! Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rich Magic verbaast je waar je bij staat. Boek die man!

Richard houdt met zijn verschillende acts iedereen geboeid. Hij laat je versteld staan met wat er voor je ogen gebeurt. Of je er nou dichtbij staat of van iets verderop toekijkt. Hij is een enthousiasteling die zijn show brengt met een grap en een grol en ondertussen één en al verbazing teweegbrengt. Hij schakelt moeiteloos van Nederlands naar Engels. Hij was een absolute aanwinst tijdens onze bedrijfs-Kerst-lunch!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Oranjebloesem 34

5682CR Best

0652111576

[email protected]

Over Rich Magic (Richard Jansen)

Spreker en Illusionist Rich Magic staat garant voor absoluut topkwaliteit en bijzonder entertainment van hoogstaand niveau. Zijn jarenlange ervaring en professionele aanpak, zorgen ervoor dat u en uw gasten een bijzondere ervaring beleven, waar nog lang over nagepraat zal worden. Deze moderne artiest presenteert een frisse act met magic, mindreading en zakkenrollen. Hij treedt meer dan 150 keer per jaar op congressen, seminars, bedrijfsevents, beurzen,.... Boek dan deze illusionist! Rich Magic is niet voor niets één van de meest geboekte illusionisten van Nederland!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.