Filters

9

Professioneel bedrijf wat met je meedenkt, vriendelijk, goede service!

Ik was op zoek naar laser aparatuur vitalease heeft me goed geïnformeerd over de aanschaf van het apparaat.Alles volgens afspraak gegaan .Je wordt hartelijk ontvangen met koffie en wat lekkers Ook de training was goed en duidelijk. Ze doen wat ze beloven!

  • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Goede service en een cursus bij aanschaf van een apparaat echt in een woord super! je word goed geïnformeerd over wat het apparaat inhoud . De cursus was duidelijk en leerzaam! Je werd goed behandeld je was absoluut geen nummer wat wel vaak gebeurt bij bedrijven. Ze helpen je ook super als je (nog) vragen hebt via whatsapp of telefonisch. Top bedrijf zeker een aanrader!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wat een top bedrijf goede service je kan altijd bellen goede prijzen en top cursus bij aanschaf van apparatuur echt 1 woord geweldig je bent geen nrtje zoals vaak bij bedrijven ze zijn echt met jou bezig of het nu op werkdag is of weekend kunnen hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen

  • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden klant

Vitalease is een fris en jong bedrijf dat er alles aan doet om de klant te bedienen met snelle, persoonlijke, vakkundige en juiste ondersteuning. Ook na een aankoop of afsluiten van contract wordt er alle tijd besteed aan vragen of onduidelijkheden. Ga zo door!

  • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf!

Top bedrijf! Geweldige kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Echt een aanrader :)

  • Aanbevelen? Ja
10

gewoon goed

Vitalease heeft ons enorm geholpen bij het verder laten groeien van ons salon. De flexibele voorwaarden en aantrekkelijk prijzen hebben ons overtuigd om met Vitalease zaken te doen. Daar hebben wij geen moment van spijt gehad!

  • Aanbevelen? Ja

Over VitaLease B.V.

Als beautycare-specialist wil je alleen het beste voor jouw klant. Waarom? Om jouw klant het ultieme gevoel van tevredenheid te geven. Tevreden klanten komen namelijk bij je terug en delen hun ervaring met anderen. VitaLease creëert daarom het ultieme positieve gevoel bij jouw klant. Een gevoel dat jij op een slimme en betaalbare manier kunt bereiken. VitaLease zorgt ervoor dat jij als ondernemer gebruik kan maken van de top-apparatuur op het gebied van beautycare. Door deze apparatuur te leasen in plaats van te kopen, loop je niet aan tegen tienduizenden euro’s investering. Het leasen van onze apparatuur is snel, veilig en prima betaalbaar. Ook voor startende ondernemers!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.