Zonder afspraak snel en goed geholpen.

Snel en goed geholpen ,vriendelijk en lekkere koffie.

Top!

Scherm iPhone vervangen. Binnenlopen en snel geholpen. Reparatie vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden!

Klaar terwijl je wacht!

Vakkundige snelle vervanging van mijn MacBook-accu. Ik kon er gewoon op wachten. Macfix heeft er een nieuwe klant bij!

Vakmanschap

ik ben vakkundig geholpen. de reparatie duurde wel wat langer dan verwacht omdat er nog meer telefoons ter reparatie voor waren een uitwisselen van accu en vooral het vervangen een connector aan mijn Samsung Galaxy S7 een wat ingewikkelde klus is. Maar alles functioneert nu weer naar tevredenheid. deze reparatie had ik bij andere reparateurs in de binnenstad aangevraagd, maar die wilden er niet aan beginnen. vakman dus

Ter plekke geholpen voor vervanging batterij.

Zeer goed.

Goed en snel.

Mijn IMac in 2 dagen weer werkend met een SSD met IOS erop. Prima!

Goede snelle reparatie

Mijn laptop was binnen één week gemaakt, erg tevreden.

Goed.

Snelle service, duidelijke offerte.

Prima ervaring.

Goede ervaring, netjes te woord gestaan en adequaat geholpen.

Erg behupzaam

Na een stroeve start (miscommunicatie) is een en ander naar tevredenheid opgepakt. Regelmatige update via SMS (top).

Zoals verwacht goed geholpen

Top service

Zonder afspraak binnengelopen voor een nieuw scherm en nieuwe accu, na een kleine 45 min was ik weer onderweg. Vriendelijke mensen en lekkere koffie!

Snel en vakkundig

Ik heb de batterij van mijn mac Aitr laten vervangen. Ik kon gewoon even wachten waarbij ik mee kon kijken bij het vervangen. De computer werd van binnen eerst nog stofvrij gemaakt en daarna zette de verkoper de batterij erin. Bovendien hadden we ook nog een prettig gesprek.

zeer vlot geholpen

Vriendelijke bejegening; vervanging van batterij in telefoon klaar binnen 15 minuten; binnen wachten met een kop koffie.

Snelle service, prettige ervaring

Werd bij binnenkomst direct en vakkundig geholpen.

Mijn 1e ervaring was prima..

Goed bereikbaar en snel het probleem opgelost, wat kan je nog meer wensen.

Netjes

Erg snel

Prima Service!

Voor mijn al wat oudere iMac (Late 2012) heb ik dit voorjaar bij Mac-Fix mijn beeldscherm laten vervangen. Helaas gaf een paar maanden daarna de harde schijf de geest. Beide reparaties zijn keurig uitgevoerd door Mac-Fix. Prijzen zijn alleszins redelijk zodat je ook je wat oudere Mac nog gerust kunt laten repareren zodat deze er weer een tijd mee kan. Dankzij de SSD ook super snel geworden nu. Aanrader. Beide reparaties duurden uiteindelijk iets langer dan gepland, maar dit werd netjes gecommuniceerd en was verder ook geen probleem. Ik ga hier zeker weer naartoe bij problemen.

Perfecte Service!

Ik heb mijn Samsung S9 gebracht voor het vervangen van de batterij omdat de telefoon snel leeg begon te raken. Mijn telefoon was enorm snel klaar en het was ook nog is een mooie prijs voor een originele Samsung batterij! Mac-Fix Bedankt!

Super service

Eerlijke en betaalbare reparaties. Vriendelijk en behulpzaam. Kom hier zeker terug en beveel deze zaak aan al m’n kennissen.

Geweldige service

Mijn 9 jaar oude Macbook weer supersnel voorzien van een nieuwe accu en trackpad voor een goede prijs. Voor mij de moeite van het op en neer rijden meer dan waard!

Friendly and good service

Replaced hard drive iMac. Very satisfied and for sure, would recommend to others.

Tot 2x toe prima geholpen

Vakman

Prima service!

Ervaren man die ons snel en adequaat heeft geholpen!

Betrouwbaar!

Nvt

Gen Dempseystraat 30

5981GA Panningen

0365 22 40 60

Over Mac-Fix

Mac-Fix is dé specialist op het gebied van smartphones, iPhone, iPad, MacBook en iMac reparaties. Wij vervangen display's accu's of losse onderdelen en voeren ook moederbord reparaties uit. Onze specialisatie is solderen op micro niveau. Bij ons kunt u terecht met ieder device wat van Apple maar Mac-Fix repareert ook andere toestellen van oa. Samsung en Huawei. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen! Wij staan klaar om je verder te helpen je kan bij ons terecht aan de Generaal Dempseystraat 30 te Panningen, afspraak maken per telefoon, mail of aanmelding formulier.