Perfect de glazen achterkant van mijn Iphone XS vervangen !

Snel goed en goedkoop

Super service

Kon snel terecht & super fijne service!! Ik kom zeker nog langs

Een afspraak maken ging snel, het nieuwe toetsenbord werkt goed; helaas niet juiste geplaatst

Ik kon snel terecht en toen ik op de eerste datum niet kon was een nieuwe afspraak snel gemaakt. Toen ik vroeg of er ook een OSX van oudere datum geïnstalleerd kon worden werd dat tegen redelijke betaling direct gedaan! Graag had ik even overleg gehad over het te plaatsen toetsenbord. Er zit nu een toetsenbord in dat net niet de zelfde toetsopschriften heeft als degene die er origineel in zat

Fijn contact, goede reparaties, nette prijzen

Nu een paar keer een telefoon weggebracht en ben zeer tevreden. Reparaties zijn snel gedaan en naar behoren. Fijne no nonsense service en redelijke prijzen. Leuke zaak met een vertrouwd gevoel.

Snel gefixt met Mac-Fix

Snelle service was dezelfde dag al klaar. Je komt binnen en ze bekijken direct wat het probleem is. Ik had een “white screen of death” alle tips and tricks geprobeerd die op het WWW te vinden waren maar niets hielp. Mac-Fix wist precies waar het aan lag en kwam direct met een oplossing en de reparatie kosten. Je wist precies waar je aan toe was. Ik geef dit bedrijf een dikke +.

Super geholpen

Nieuwe videokaart voor oude IMac (2009)

snelle service

Ik kon snel terecht en werd professioneel geholpen. Binnen 10 minuten was mijn Mac gerepareerd tegen een hele schappelijke prijs!

Macbook moederbord

Tevreden over de reparatie omtrent Wifi problemen. Moeilijke reparatie zeer goed opgelost. Prijs erg netjes. Bedankt.

Supervriendelijke hulp en gaat goed om met garantie

Heb 2 verschillende Apple laptops aangeboden. Bij één ging het enkel om vervanging batterij en die werkt sindsdien meteen goed. Bij de ander ging het zowel om vervanging batterij als toetsenbord. Toetsenbord bleek achteraf één verkeerde toets te bevatten. Omdat ik echter toch ook terug moest omdat de vervangende batterij uiteindelijk niet werkte is zowel die toets als de batterij meteen opnieuw vervangen. Deze 2e nieuwe batterij werkt nu wel maar het resultaat is niet te vergelijken met een compleet nieuwe batterij van Apple zelf maar ik kan er nu prima mee vooruit. Nou nog even afwachten hoe lang deze batterij echt meegaat. Na vooraf een telefonische afspraak te hebben gemaakt kon ik er ook gewoon op wachten wat voor mij erg fijn was. Tevens ook een beeldscherm en batterij van een iPhone 6 laten vervangen. In totaliteit is alles geleverd met een goede service tegen een acceptabel tarief.

Goede en snelle service

Vandaag de PlayStation weer opgehaald van onze zoons. Hij werkt weer als nieuw. Ook nog glas vervangen van mij telefoon Fijne man. Goede en heldere service. Bedankt

Goede service en klantvriendelijk

Goed en snel geholpen en voor een erg mooie prijs

Prima volgens afspraak, nu afwachten of alles werkt!

nieuwe accu in mijn MacBook Pro A1502 laten zetten de accu gaat tot nu toe lang mee. ik kon op de reparatie wachten (+/- 30 min) met een kopje koffie. zag thuis dat 1 schroefje niet goed was aangedraaid maar dat is niet zo erg. en je krijgt er garantie op

Vakkundig flexibel en lekker informeel

De nieuwe schermpjes voor een iPhone X waren op toen ik zaterdagmiddag onaangekondigd aankwam. Maandag kwamen nieuwe binnen en men heeft er netjes een voor mij apart gehouden. Telefoon was snel weer gerepareerd : klaar terwijl u wacht.

Goed geholpen voor een redelijke prijs

Mijn MacBook uit 2015 bleek een vrij gecompliceerd hardware probleem te hebben. Het kostte een paar dagen om het op te lossen, maar nu is het helemaal in orde. Voor een redelijke prijs.

Super (eerlijke) snelle service!!

Eerlijke prijs, snelle service! Goed advies

Accu van mijn iPhone X snel en vakkundig vervangen

Snel gemaakt

Snelle en goede vervanging batterij iPhone

Fijne ervaring

Mijn mobiel is netjes en goed gemaakt.p

goede service, communicatie en adekwate oplossing

Betrouwbare, snelle service op een prettige locatie.

Toen het scherm van mijn Samsung S10 zo beschadigd was, dat hij onbruikbaar was geworden, zocht ik natuurlijk een snelle oplossing. Ik had wat recensies gelezen over Mac-Fix en het klonk goed. Na een telefoontje wist ik dat ze mijn scherm op voorraad hadden en kon ik de telefoon meteen brengen. Inderdaad een fijne plek, niet midden in het centrum. Einde werkdag heb ik mijn telefoon weer opgehaald. Zag er top uit en al mijn apps werkten nog prima.

Snelle reparatie en mijn MacbookPro start weer op!

Reparatie volgens afspraak dezelfde dag uitgevoerd. Mijn macbookPro uit 2011 met GPU problemen start weer netjes op en maakt nu gebruik van de Intel GPU.

Snel en goed

Ik zou niet weten wat kunnen verbeteren

klantvriendelijk

Uitstekende service

Mijn PS4 PRO viel steeds uit en ik ben zonder afspraak langs gegaan bij Mac-Fix. Binnen een paar uur was het probleem opgelost (fan vervangen) en kon ik mijn apparaat weer ophalen. Erg tevreden.

Gen Dempseystraat 30

5981GA Panningen

0365 22 40 60

Over Mac-Fix

Mac-Fix is dé specialist op het gebied van smartphones, iPhone, iPad, MacBook en iMac reparaties. Wij vervangen display's accu's of losse onderdelen en voeren ook moederbord reparaties uit. Onze specialisatie is solderen op micro niveau. Bij ons kunt u terecht met ieder device wat van Apple maar Mac-Fix repareert ook andere toestellen van oa. Samsung en Huawei. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen! Wij staan klaar om je verder te helpen je kan bij ons terecht aan de Generaal Dempseystraat 30 te Panningen, afspraak maken per telefoon, mail of aanmelding formulier.