Super snelle service en mijn oude macbook is weer als nieuw!

Ik werd meteen geholpen, de reparatie was snel klaar en ik ben ontzettend blij met het resultaat: een macbook die weer op goede snelheid werkt!

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Mijn telefoon lijkt weer als nieuw!

Ik ben heel tevreden!

Hele fijne en snelle reparatie

Fijn contact, snel erg klant vriendelijk,

prima, snel geholpen, prima prijs

prima, snel geholpen, prima prijs

Inventief in het oplossen van het probleem

Vriendelijk, meedenkend, creatief tegen redelijke prijs.

Kapotte Macbook Air gerepareerd.

kapotte macbook air gerepareerd. Nieuwe accu en nieuw toetsenbord.

Goede service en garantie op de geleverde accu voor mijn MacBook!

Na 5 jaar tijd was de accu van mijn MacBook Pro aan vervanging toe. Dit heb ik laten uitvoeren door Mac-Fix, mede vanwege de gunstige prijs. De reis vanuit Rotterdam naar Nijmegen was het waard, de klus was namelijk zo gepiept. Nog geen half uur later stapte ik de deur weer uit. Eenmaal thuis aangekomen heb ik de laptop volledig opgeladen maar ondanks de nieuwe accu duurde het niet lang voordat ik de laptop weer aan de lader moest koppelen. De batterij liep nog steeds erg snel leeg en viel zelfs uit terwijl de batterij-indicator nog meer dan de helft aangaf. Er was duidelijk meer nodig om mijn MacBook weer in de gewenste conditie te brengen dan enkel het vervangen van de accu. Mac-Fix heeft vervolgens aangeboden om deze kosteloos op te sturen zodat ze het probleem voor me konden vastellen en oplossen. De MacBook kan nu vast en zeker weer jaren mee. Bedankt voor deze service!

Dank Jos!

payback does work!

I bought a screen and it was delivered the wrong one. I sent it back the next day to mac shop and they promised to pay the money back. Now I am waiting for 8 weeks now, calling and writing them, but not payback as it was promised at their website. But hey................ Problem by now solved. Got my money back.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Top service en snel klaar

Snelle service.

Prima bedrijf, laadconnector snel gemaakt. Daarna bleek de microfoon, die schijnbaar aan dezelfde stekker zit als het laadgedeelte, niet meer te werken. Snel opgelost door Jos, helaas bleek vervolgens het ‘trillertje’ wat dáár weer naast zit niet meer te werken. Soort van Wet van Murphy denk ik, maar uitstekend en snel opgelost door Mac-Fix.

Aardige eigenaar,snelle service ik kon wachten tot de Nintendo switch klaar was. En hij doet het weer perfect! Ik zou het bedrijf zeker aanraden bij bekende en vrienden.

Top! Binnen 15 minuten stond ik weer met een werkende PS4 buiten.

HDD van PS4 slim functioneerde niet meer naar behoren. 15 minuten en een heerlijk kopje koffie later, stond ik met een werkende PS4 buiten! Helemaal top!

Goede service tegen een mooie prijs

Heb zelf de site gevonden via Google en kon er gelijk heen. Nieuwe accu was nog niet op voorraad maar dat was voor mij geen probleem. Reparatie volgde spoedig en ik werd netjes gebeld dat de ipad weer klaar lag.

Vlot en vakkundig gerepareerd

Ik heb Mac-Fix gebeld om te checken of zij een glazen achterkant in de juiste kleur op voorraad hadden voor mijn iPhone XS, waarvan de glazen achterkant was gebarsten. Ik kon gelijk dezelfde dag terecht voor reparatie. De achterkant was binnen 1,5 uur vervangen en het toestel is daarmee praktisch weer als nieuw.

In 1 woord: SUPER!

Erg mooie zaak, direct geholpen, goede prijs en parkeren voor de deur.

Snelle service en mooie prijs!

Meneer is altijd duidelijk en vriendelijk. De service is snel, je kan makkelijk voor de deur parkeren en ik vind dat ze een goede prijs hebben!

Superservice!

Jos is vriendelijk, meedenkend, snel en levert goede service. Het is een mooie zaak en ik heb echt t gevoel als je een probleem hebt dat ie er ook alles aan doet je snel en goed uit de brand te helpen. Kortom dikke aanrader!!!!

Goede ontvangst met koffie en een snelle reparatie van de Macbook Pro, het is gewoon top

Zie bovenstaande tekst

super tevreden, snel geholpen, vriendelijk en goede service

super tevreden

Keurig geholpen

Vanmorgen als eerste voor de deur, werd meteen keurig geholpen voor het plaatsen van een nieuwe batterij. Had nog een oude iPhone se om te kijken of er nog leven inzat. Helaas was dit niet het geval en hij bracht dit niet in rekening, tof.

Klantgericht en klantvriendelijk

Al bij het eerste telefoontje werd ik welwillend te woord gestaan. Medewerker was ook geduldig, toen ik op zoek ging naar het nummer van mijn i-pad. Toen ik mijn apparaat een paar uur later bracht werd ik duidelijk geïnformeerd over duur van reparatie en tijdstip van ophalen. Toen ik mijn apparaat kwam ophalen stond de medewerker direct klaar. Het afrekenen ging war stroef, maar dat lag aan het pinapparaat. Al met al een prima ervaring.

Prima werk afgeleverd , was snel klaar.

Scherm van mijn I-Phone is snel en vakkundig vervangen.

Zeer snel en betaalbaar scherm iPhone vervangen

In ruil voor een goede bak verse koffie en €40 hebben deze mannen het kapotte scherm van mijn iPhone7 vervangen. En dat terwijl ik er al een maand van zat te balen dat het scherm kapot was. Dus wacht niet langer bij een kapot scherm en laat het hier vervangen.

Gen Dempseystraat 30

5981GA Panningen

0365 22 40 60

Over Mac-Fix

Mac-Fix is dé specialist op het gebied van smartphones, iPhone, iPad, MacBook en iMac reparaties. Wij vervangen display's accu's of losse onderdelen en voeren ook moederbord reparaties uit. Onze specialisatie is solderen op micro niveau. Bij ons kunt u terecht met ieder device wat van Apple maar Mac-Fix repareert ook andere toestellen van oa. Samsung en Huawei. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen! Wij staan klaar om je verder te helpen je kan bij ons terecht aan de Generaal Dempseystraat 30 te Panningen, afspraak maken per telefoon, mail of aanmelding formulier.