Super service!

Snelle service en prettige shop!

Snel geholpen

De vervanging van de batterij van mijn iPhone verliep vlot en volgens een heel redelijk tarief ,

Na een korte google actie kwam ik uit bij Mac-Fix met goede reviews. Ik nam telefonisch contact op, werd vriendelijk, correct en terzake dienende geïnformeerd. Ik kon meteen terecht en volgens afspraak dezelfde dag perfect geholpen. Jos bleef zelfs even langer in de werkplaats zodat de Mac iets later na sluitingsuur kon worden opgehaald. Resultaat, zoals beloofd.

Fijn contact, goede service!!

Fijn contact met medewerker en goede snelle service!!

Vastgelopen Mac-Mini weer hersteld

Probleemonderzoek en oplossing, vlot en correct afgehandeld.

Vriendelijk en vakwerk

Super !

Geweldige ervaring. Werd direct geholpen en defect binnen 30 minuten hersteld. Vriendelijke service. Aanrader !

Snelle beschrijving van het probleem, adequaat opgelost, lekkere koffie!

Bij mijn bezoek bleek de power chip op het moederbord defect. Helaas werd de complexe reparatie gedwarsboomd door de achterstand in levering van de benodigde chip, maar ook dit werd telefonisch en per mail teruggekoppeld. De IPhone 8 is prima gerepareerd.

Goede ervaring met PS4-reparatie

Defecte PS4 afgegeven op woensdag, harde schijf bleek defect. De week erna op dinsdag gereed. Tussentijds ge-appt voor status, maar hierop werd helaas niet gereageerd. Uiteindelijk ben ik gebeld dat PS4 weer gereed was. Nette winkel en vriendelijke en behulpzame heer die me ook nog geadviseerd heeft over defecte Apple Time Capsule. Ik zou deze winkel aanbevelen en er ook opnieuw spullen ter reparatie aanbieden.

Uitstekende service

Snelle en vriendelijke service. Scherm laten repareren tegen een schappelijk prijsje. Volgende keer kom ik hier zeker terug!

Eenvoudig telefonisch afspraak gemaakt en direct dag erna professioneel geholpen

Vocht in iPhone X, opgelost door te openen en droog te blazen/föhnen. Goede uitleg naderhand.

zeer goed en snel gerepareerd

ipad 4e generatie. scherm gebarsten. s’middags gebracht. de ochtend erop gerepareerd. nu 5 weken geleden. alles nog steeds perfect.

Alles netjes gedaan

Mijn ps4 was stuk door een fout code loop en het was gelukkig gefixed.

Snel geholpen, prettige informele sfeer, professioneel

Reparatie gelukt

De problemen van mijn IPad mbt batterij zijn prima opgelost. De 1e dag leek het nog niet te werken, maar daarna geen problemen meer gehad.

Hier werkt een vakman

Accu van Samsung Galaxy S7 laten vervangen, ik ben gewoon goed geholpen net als de vorige keer. afspraak, tijdsduur reparatie en advies. alles klopte.

Top zaak

Mijn ps4 was kapot en moest de chip laten vervangen de prijs was best hoog maar mijn ps4 doet het nu weer helemaal top de man was super aardig en zei dat hij na 3 uur klaar zou zijn het was in een uurtje al gefixt dua heb je een trage ps4 ga naar deze winkel toe!!

!

!

Top service

Onder het genot van een echt kopje koffie kunnen wachten op de reparatie van mijn iPhone, waarvan ik de laadconnector en batterij heb laten vervangen. Ik ben zeer tevreden met de vakkundige service en prijs.

Uitstekende service!

Echt een aanrader! Top reparatie, vakkundig en snel en voor een redelijke prijs!

Vriendelijk en goede service.

Goed opgelost mijn probleem

Snel en goed, het bestaat

Goed bereikbaar per app, eerlijk in advies, snel en goed.

Subliem

Zeer nette prijs kwaliteit verhouding, mijn reparatie was dezelfde dag nog gefixt. Duidelijke en goede communicatie.

goede en nette service

goede en nette service

Gen Dempseystraat 30

5981GA Panningen

0365 22 40 60

Over Mac-Fix

Mac-Fix is dé specialist op het gebied van smartphones, iPhone, iPad, MacBook en iMac reparaties. Wij vervangen display's accu's of losse onderdelen en voeren ook moederbord reparaties uit. Onze specialisatie is solderen op micro niveau. Bij ons kunt u terecht met ieder device wat van Apple maar Mac-Fix repareert ook andere toestellen van oa. Samsung en Huawei. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen! Wij staan klaar om je verder te helpen je kan bij ons terecht aan de Generaal Dempseystraat 30 te Panningen, afspraak maken per telefoon, mail of aanmelding formulier.