Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De service levert doorgaans snelle resultaten en heldere communicatie. Klanten waarderen vriendelijk personeel en betrouwbare oplossingen. De algehele ervaring is positief met redelijke prijzen.
Scherm van mijn telefoon was gebroken na een val. Enorm tevreden over Mac-Fix. Uiterst behulpzame en vakbekwaam. Ben erg tevreden over de service Super service !
14 October 2025
Jeannette
Beuningen
Goede service en Jos is ook erg prettig en behulpzaam.
8 October 2025
Hans
Nijmegen
Hoe onthand kan je zijn als je mobiel op vakantie niet meer oplaad en het probleem zelfs groter lijkt? Mac-fix, Jos, bleek mijn spreekwoordelijke geluk bij een ongeluk te zijn. Professionele service van sympathiek mens. Super dank je wel!
4 August 2025
Annemarie
Uden
Kwam met de macbook pro , werd meteen geholpen, nieuwe accu zat er zo in. En met de prijs was ik zeer tevreden. Top bedrijf.
1 August 2025
Jeroen
Nijmegen
Microfoon van mijn IPhone was defect. Zonder afspraak binnen gelopen Onderdeel was gelukkig op voorraad. Binnen twee uur kon ik mijn telefoon weer ophalen.
23 June 2025
Mischa
Oosterbeek
Top. Scherm was stuk. Binnen 1 uur hersteld. Kosten krijg je meteen te horen. En koffie erbij tijdens het wachten. Zeker aan te beveled.
17 June 2025
Ans
Heesch
Na een val van mijn iPhone op een hobbelig stuk asfalt, kon ik binnen het half uur terecht. Mooi nieuw scherm per direct en heerlijk onttresst in de gekoelde bedriifsruimte. Altijd zo fijn als je direct geholpen kunt worden.
30 May 2025
Johanna
Nijmegen
Goed ontvangen wordt er ook snel geholpen. Batterij vervangen waardoor dus mijn scherm beveiliging stuk ging en dat hebben ze keurig opgelost door er weer een nieuwe op te plaatsen geweldig !! Ik ga er zeker vaker naartoe.
30 May 2025
Henry
Nijmegen
Een heel prettige ervaring met Mac-Fix/Jos om een gebroken scherm van een Google Picel 7a te laten vervangen. Eerste prettige contact via WhatsApp en vervolgens een kort telefoon gesprek om de reparatie even door te spreken. Ik wilde graag een origineel OEM Google scherm met vingerafdruksensor voorgemonteerd en deze kon Jos direct leveren. Voor het gemak voor dezelfde dag een tijd afgesproken en het scherm was na ongeveer 35-40 minuten vervangen (Jos hoefde voor mij niet te haasten!) Gevraagd om de repair af te maken met zijn op maat gemaakte folie om het scherm te beschermen. Uitleg gekregen om de vingerafdruk sensor via de Google Pixel site opnieuw te callibreren - noodzakelijk na scherm vervanging van een Pixel - en dat werkte perfect ! Het scherm is weer helemaal als orgineel en functioneel inclusief vingerafdruk sensor. De folie over het glas geeft een mooie afwerking zonder de touch functionaliteit aan te tasten. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Jos verstaat zijn vak. Zeer aanbevolen.
27 May 2025
Robert
Molenhoek
screenprotector Iphone 14 keurig geplaatst en voor nette prijs. Beter wordt het niet.
20 May 2025
Ronald
NIJMEGEN
Terplaatse nieuw scherm gemonteerd +/- 15 min gewacht Verder heb ik nog geen ervaring of hij goed is of slecht . We gaan er vanuit dat het goed is.
16 May 2025
Chris
Beuningen
Enorm tevreden over Mac-Fix. Uiterst behulpzame en vakbekwame medewerker. Een aanrader als je je dure apparatuur een tweede leven wilt geven.
15 May 2025
Frank
Binnen 20 min weer een werkende camera op mijn iPhone
13 May 2025
Jose
Nijmegen
2e keer dat ik bij Jos kom voor een probleem aan mijn iPhone (1e keer versleten batterij) nu een schermprobleem voor mijn iPhone 13.. voor ik het wist had ik weer een werkende telefoon! En voor een prijs die zeer acceptabel was.. ik raad iedereen aan om om z’n minst Jos te vragen voor een offerte.. qua kennis en snelheid ken ik in de regio Nijmegen geen betere!
13 May 2025
Arjen
Lent
Ik had problemen met de micro sd van mn switch, kwam binnen hoefde maar even te wachten en kon weer met een werkende switch naar buiten. Erg tevreden met de service, snelheid en prijs. Kom zeker vaker.
9 May 2025
Maarten
Boxmeer
De connector van mijn Pixel 8A was gelukkig toch niet stuk. Er bleek een ongerechtigheid in te zitten, waardoor de stekker van de oplader er niet meer in kon. Erg blij met deze snelle en veel goedkopere oplossing van het probleem. Goed en sympathiek geholpen.
30 April 2025
Gert
Nijmegen
Batterij vervangen was zo gedaan, tegen een redelijke prijs. Binnen een kwartier was alles klaar!
25 April 2025
Rian
Nijmegen
De switch is niet gemaakt , dus ook geen kosten prima service.
18 April 2025
Dave
Huissen
17 April 2025
Janneke
Lent
Jos werkt snel en levert wat hij beloofd. Batterij iPhone 12ProMax was snel vervangen- ik had mij koffie nog niet eens op. Prima prijs ook. Kunnen ze bij Apple en Amac nog wat van leren; vooral van de no-nonsense part.
13 April 2025
Rutger
Nijmegen
Kon snel terecht, werd vriendelijk, goed en vlot geholpen.
12 April 2025
J
Takkenberg
Van onze -10 jaar oude- iPad raakte de batterij steeds sneller leeg. Langs gegaan bij Mac-Fix in Nijmegen. Daar werd, snel en vakkundig een nieuwe batterij geplaatst, zonder een afspraak te hoeven maken! De batterij met inzetten bleek niet goedkoop, doch deze iPad kan weer jaren mee.
10 April 2025
Peter-Jan
Renkum
Volgens afspraak, goede kwaliteit, duidelijke afspraken.
14 January 2025
Vincent
Nijmegen
Ondanks dat ik aan de late kant was werd er meegedacht en kon ik de telefoon van mijn dochter net voor sluitingstijd ophalen!
6 November 2024
Marly
Nijmegen
Ipad en iPhone laten repareren. Zeer correct geadviseerd en vakkundig gerepareerd.
25 October 2024
Maria
Nijmegen
Mac-Fix is dé specialist op het gebied van smartphones, iPhone, iPad, MacBook en iMac reparaties. Wij vervangen display's accu's of losse onderdelen en voeren ook moederbord reparaties uit. Onze specialisatie is solderen op micro niveau.
Bij ons kunt u terecht met ieder device wat van Apple maar Mac-Fix repareert ook andere toestellen van oa. Samsung en Huawei. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen!
Wij staan klaar om je verder te helpen je kan bij ons terecht aan de Generaal Dempseystraat 30 te Panningen, afspraak maken per telefoon, mail of aanmelding formulier.
Cargadoorweg 11
6541BT Nijmegen