Heeft een totaal van 169 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment100%
Uit de reviews blijkt consequent een duidelijke communicatie en goed advies, een snelle en vakkundige montage en vriendelijk, professioneel personeel. Klanten waarderen de transparante werkwijze en de betrouwbaarheid van het bedrijf. De algehele ervaring wordt omschreven als professioneel en tevredenstellend. De installaties worden nauwkeurig uitgevoerd en blijven tot in de details verzorgd.
Sterke punten
Uitstekend advies en duidelijke communicatie
Snelle montage en vakwerk van hoge kwaliteit
Betrouwbaar en vriendelijk personeel
Gebaseerd op 6 reviews
Geweldig bedrijf.
We hebben een hele mooie veranda. Vader en zoon hebben de veranda geplaatst. Harde werkers. Ook het advies dat zij geven is heel goed. We zijn blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen.
goede vakmensen met kennis , binnen 4 uur complete tuinkamer geïnstalleerd. eindresultaat is uitstekend.
N.v.t.
1 July 2026
Fam. Rennes
SWIFTERBANT
Veranda Paleis Top!
Wij zijn prima geholpen door Yvonne veranda Paleis,
Goede uitleg, niks pushen prima. Gaf een goed gevoel.
Snelle levering.
17 juni 2026 is onze tuinkamer (serre) geplaatst door vader & zoon. Teamwork!
De tuinkamer was snel en vakkundig geplaatst.
Afgelopen vrijdagavond heeft de tuinkamer de proef:
wind regen hagelstenen goed doorstaan !
Super bedankt, blij met de extra ruimte!
Mooie foto van onze tuinkamer.
Veranda, Zijwand(en), Overige
21 June 2026
Imb
Breukelen
Zeer mooie tuinkamer
Na een goed advies hebben wij een tuinkamer besteld. Levertijd was kort en de montage werd zeer precies en vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met de tuinkamer. Conclusie mooie prijs kwaliteit vverhouding
11 November 2025
Jur
Purmerend
Goedemorgen samenwerking, zeer tevreden.
Vader en zoon een goed team. Ze werken secuur, netjes en vlot. Mooie afwerking en ee zijn zeer tevreden met het resultaat.
23 September 2025
C.D van Sutphen
Almere
Geweldig geholpen door een warm familiebedrijf
Bij De Veranda Paleis werden we hartelijk ontvangen door Leo, die ons uitgebreid informeerde over de mogelijkheden van tuinkamers en waardevolle adviezen gaf, ook over de bestrating. Tijdens de plaatsing waren zowel Leo als Lorenzo open en prettig in de omgang, en de tuinkamer werd vakkundig gemonteerd. Yvonne hield ons ondertussen netjes op de hoogte van de voortgang en levering van materialen. Transparantie en eerlijkheid stonden centraal – precies waar wij van houden. Een warm, professioneel familiebedrijf dat weet wat ze doen!
25 July 2025
Marcel Kooijman
Almere
Onze veranda van het Verandapaleis is fantastisch!!
April dit jaar heeft het Verandapaleis onze veranda geplaatst.
Vanaf het begin tijdens het uitzoeken in de zaak, tot de oplevering aan toe, alles verliep erg soepel en prettig!
Ook voor de man die het terras heeft gelegd onze grote complimenten!
Binnen 24 uur stond de veranda en was het terras gelegd, alles helemaal naar wens!
Het is zo enorm mooi geworden, we zijn er enorm blij mee!
We genieten er iedere dag van!
Mocht iemand nog twijfelen, het Verandapaleis is een betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring. Een echte aanrader, wij geven het een dikke 10!!
Veranda, Zijwand(en)
21 June 2025
Marijke
Vakmanschap is Meesterschap
Vandaag is onze veranda geplaatst. Niets anders dan lof. Begint al bij de aankoop in de winkel. Zeer vriendelijke dame , adviseert duidelijk en info is compleet. Na aanschaf kleine aanbetaling, rest pas bij plaatsing. Op de afgesproken datum komen vader en zoon. Zijn al even vriendelijk en toegankelijk. Veranda wordt snel maar vakkundig geplaatst. Niets op aan te merken en ziet er schitterend uit. Vanaf nu lekkerrrrrrr genieten.
Veranda, Tuinkamer
19 June 2025
Rob
Amsterdam Sloten
3 juni 2025, vandaag is de tuinkamer geïnstalleerd van ons we zijn zeer tevreden zowel over de werkzaamheden als hoe wij zijn ontvangen en geadviseerd zijn bij Veranda Paleis zeer prettig mensen en denken zeer goed mee met wat wel en niet kan super, nu nog even wachten op de stratenmaker die wij ook trouwens via de Veranda Paleis hebben, nogmaals super bedankt.
3 June 2025
Peter&Anita ten Have
Top ervaring.
Al in de showroom meteen een goed gevoel, geen pushen mensen, lieten je vrij rondkijken. Bij het plaatsen netjes op tijd, en was vlot klaar dan wij hadden verwacht.
Wij zijn erg blij met de extra ruimte in de tuin, was een beetje bang dat de tuin kleiner zou worden maar bij is voor ons gevoel juist groter. Erg blij en enthousiast.
23 May 2025
Fam. Kostelijk
Vriendelijk, correct, punctueel
Vriendelijke mensen. Kwamen op tijd. Werken netjes, snel en laten geen troep achter. Kon alles vragen en ze leggen je uit, zijn geduldig .
Prima werk afgeleverd.
Tuinkamer, Zijwand(en), Schuifwand
17 May 2025
mala
Snel en professioneel
Bij het uitzoeken van de serre werden we prima geholpen om tot een goede keuze te komen. Daarna was de afspraak om te meten en de daadwerkelijke montage snel geregeld.
Het opbouwen ging snel, duurde een middag en het resultaat was naar tevredenheid.
16 May 2025
Peter
Geweldig!!!!!
Voor een goede serre ( tuinkamer) ga dan naar Verandapaleis.
Ze geven goed advies en denken met je mee.
Hebben alle geduld van de wereld, en zijn super vriendelijk.
Niets is teveel gevraagd en werken super netjes en vakkundig.
Ook in de winkel wordt je vriendelijk te woord gestaan. Koffie staat bij uitleg gelijk voor je klaar.
Zeker de moeite waard.
29 April 2025
Koen de Wit
Fantastisch
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Een fantastische tuinkamer met mooie tegels.
De tuinkamer was in 1 dag geplaatst.
De stratenmakers kwamen met drie man en hebben de hele tuin aangepakt. Ze deden uit zich zelf nog meer dan gevraagd.
Toppers!
Veranda, Overige
14 March 2025
Petra
Mooi en vakkundig
Nadat de buren enkele jaren geleden al een overkapping geplaatst hadden en deze er nog steeds top bij staat was de keuze voor ons snel gemaakt. De showroom alleen al is de moeite waard om te bezoeken. We zijn vriendelijk en vlot geholpen, flexibel in afspraak plannen en de overkapping is binnen 2 weken vakkundig gemonteerd.
3 March 2024
Petra
Almere
Professionele plaatsing van de tuinkamer
Verandapaleis heeft bij ons naar volle tevredenheid een tuinkamer geplaatst. Bij aankomst bleek onze schuifpui erg hoog maar dat konden ze direct oplossen en zelfs de zonwering kon uit het zicht geplaatst worden, hier zijn we erg blij mee. Men was ook erg flexibel en meedenkend toen op het laatste moment de installatie datum verschoven moest worden vanwege bestratingswerkzaamheden door de gemeente. Al met al hebben we het van het eerste bezoek in de showroom tot aan de plaatsing van de tuinkamer als zeer prettig ervaren en zouden we Verandapaleis zeker aanraden.
29 February 2024
Wolf
Badhoevedorp
Mooie showroom en prima service.
Een mooie showroom waar wij goed, eerlijk en duidelijk advies kregen. Ze dringen niets op en geven de tijd om na te denken en te beslissen.
Ze denken mee en vragen worden vakkundig beantwoord.
De service, prijs & kwaliteit was prima en dat gaf vertrouwen.
De plaatsing kon men snel inplannen en is secuur en vakkundig gedaan. Ook bij de plaatsing gaf het team desgewenst advies en informatie.
Nog geen dag spijt van de aankoop en elke dag geniet wij van deze kwaliteitsveranda.
Nu in de winter (tuinset staat droog), maar zeker straks in de zomer zal het prettig zijn.
Bedankt Verandapaleis!
7 January 2024
Selim
prima service,duidelijke informatie,mooi eindresultaat
na een bezoek aan de showroom meteen de knoop doorgehakt.
We kozen voor een tuinkamer en zijn er superblij mee!!!
2 January 2024
Claudia brans
Lelystad
Vlotte en goede plaatsing
Duidelijk nagekomen afspraken. Zeer vlotte en kundige plaatsing van de tuinkamer.
N.v.t.
22 December 2023
Kees
Hilversum
3 mannen die professioneel vakwerk leveren
We kwamen het verandapaleis per toeval tegen. Daar gesproken met Yvonne die inhoudelijk veel wist te vertellen en echt de tijd nam om ons het e.e.a. uit te leggen. Vervolgens kwamen de drie mannen de tuinkamer plaatsen, erg netjes (en ook snel) gedaan. We zijn zeer tevreden.
7 December 2023
Ilona
Almere
Zo blij dat we bij Verandapaleis zijn uitgekomen voor een prachtige veranda!
Na allerlei aanbieders nagekeken te hebben via internet zijn we bij Verandapaleis langsgegaan.
We werden daar goed en eerlijk geholpen. Nadat we de opdracht hadden uitgezet werd de veranda al vlot neergezet waardoor we er nu al iets gezelligs van kunnen maken met de kerst.
De mannen die de veranda kwamen zetten waren snel, gezellig, deskundig en super!
27 November 2023
Mirjam
Almere
Blij met onze mooie tuinkamer!
Verandapaleis heeft in nog geen 4 uur een mooie tuinkamer geplaatst. De medewerkers zijn vakbekwaam en werken erg secuur.
Nu kunnen we zelfs in de donkere/koude dagen genieten van onze achtertuin.
Verandapaleis heeft een mooie showroom.
Een absolute aanrader!
24 November 2023
Richard
Fantastisch
Vandaag is onze tuinkamer geplaatst.we zijn daar heel blij mee. Goed advies gegeven tijdens inmeten.
Vaklui tijdens plaatsen Vakkundig gedaan .
Toen ook weer advies gegeven
Vriendelijk en goed. kortom wilt u een veranda overkapping of tuinkamer dan kan ik veranda paleis zeker aanbevelen.
15 November 2023
Marjo
Super tevreden!
De team van Veranda Paleis heeft onze verwachtingen overtroffen met de recent geplaatste overkapping. De communicatie met Yvonne verliep snel, duidelijk en eerlijk. Het vakkundige en hardwerkende team heeft uitstekend werk geleverd en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Niets meer dan lof! Aanrader: showroom bezoeken.
13 November 2023
Brigitte
Almere
Prettig verkoopgesprek en een goed contact met de eigenaar/directeur.
Mijn ervaring met het werk & de service van VarandaPaleis is goed. Plaatsing van onze nieuwe tuinkamer ging heel erg vlot door een uitstekend goed op elkaar ingewerkt team. Hierdoor stond deze binnen no-time..! Gemaakte afspraken worden prima nagekomen en zo ontstaat er een goede band voor eventueel later.
30 October 2023
Lloyd Reiziger
Review overzicht
Positief sentiment100%
Heeft een totaal van 169 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over Veranda Paleis
Kwalitatieve veranda’s bij Verandapaleis super snelle levering binnen 1 week.
Zoekt u een veranda passend bij uw woonwensen dan zult u deze bij Verandapaleis zeker vinden. Verandapaleis is de marktleider van Flevoland en dus bij uitstek het juiste adres voor uw veranda of tuinkamer. Bij Verandapaleis vindt u een royaal aanbod veranda's, maar ook tuinkamers compleet met aluminium schuifpuien, glasschuifwanden, diverse uitvoeringen zijwanden en spie kozijnen, zonwering, etc.
Ook voor de complete inrichting van uw veranda of tuinkamer maar ook voor de woning bent u bij Verandapaleis aan het juiste adres. In onze sfeervolle showroom en woonwinkel heeft u een ruime keuze in tuin en woonaccessoires voor binnen en buiten.