Geweldig team daar, superservice

Altijd als ik mijn auto breng, wordt ik gebracht naar mijn werk en krijg mijn auto spic en span weer teruggeleverd. Zeer goed team en technische mensen, klantgericht en klantvriendelijk, alleen hierdoor zou ik al Renault blijven rijden. Ook prachtige wagens trouwens en superblij mee. Ga zo door

probleem voortvarend aangepakt

rood lampje bij laaddop. In boekje gekeken en contact opgenomen met werkplaats. Foutmelding er uit gehaald en advies gekregen om op te letten en bij herzelfde probleem de auto direct terugbrengen

Super service

Ik ben blij met deze garage. Voor vragen, hulp en onderhoud altijd bereikbaar. En vriendelijk personeel. Gr fam Van Gilse-Mahmoud.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

In augustus 2021 heb ik een Renault Clio gekocht bij een andere dealer. Na 2 weken kwam ik er achter dat het lampje in de kofferbak het niet deed. Ik ben naar ABD Leeuwarden gegaan en deze werd kosteloos vervangen. Tevens op de vraag welke koelvloeistof ik moest gebruiken , kreeg ik gratis een fles mee. Ik weet het gaat maar om een lampje en koelvloeistof, maar toch. Mocht er iets van onderhoud nodig zijn dan is ABD mijn eerste keuze. Eerste indruk is altijd de beste. CHAPEAU ABD!!!

• Reden bezoek Andere reden

Super vriendelijk, kundig en vlot geholpen..

Drie weken geleden binnen gestapt om te kijken naar een elektrische lease auto. Enthousiast benaderd door medewerker en na een uurtje waren we eruit; Het werd een Zoë! Afgelopen zaterdag opgehaald, goed op de hoogte gehouden, vriendelijke afhandeling en duidelijke uitleg over de werking van de auto. Helemaal blij met de auto en de service!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Zoals altijd: vriendelijk, deskundig

Zie boven

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goed onderhoud, met zeer verzorgende service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geweldige service brengen en halen auto.

Prima service na aankoop occasion auto.

Supee

Dik tevreden 1q

GOEDE AFSPRAKEN

AFSPRAKEN WORDEN GOED NAGEKOMEN ,LEENAUTO STAAT ALTIJD KLAAR ,AUTO WORDT ALTIJD GEWASSEN BIJ AFLEVERING . SCHADE KEURIG GEREPAREERD ,ZWETENDE KLEPPENDEKSEL OOK KEURIG VERVANGEN

Volgens afspraak afgehandeld

Nette behandeling en afwerking van de afspraak.

• Reden bezoek Andere reden

Ben al jaren een klant bij deze garage en de: service, contact, overleg, advies, vriendelijkheid en de correctheid is voor mij een grote reden om als klant bij deze garage te blijven.

Top dealer!!

Als er iets worden we altijd meteen en vriendelijk geholpen. Voor ons geen andere dealer meer.

Alles zeer positief

Ontzettend bedankt

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snel, vriendelijk en goed geholpen.

Met een brandend storingslampje naar de garage. Een marter had zich tegoed gedaan aan de turboslang, ik kon niet verder rijden. Met een leenauto weer op pad en de volgende dag was het voor elkaar. Altijd vervelend als zoiets gebeurt, maar prettig dat het zo soepel werd opgelost, hulde.

Klasse !

Ik had pech, direct geholpen en auto uitstekend gerepareerd.

Service ten top.

Zeer tevreden. Goede service. Vriendelijk telefoongesprek en bij de balie.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De breng en haal service is een enorm pluspunt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Weer top service zoals altijd

En na onderhoud stond de auto weer te glimmen (gewassen)

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Op de afgesproken tijd was de auto klaar. Vriendelijke mensen ook.

Snel herstel met terugbrengservice

Alles volgens afsraak gedaan

Prijsopgave van tevoren. Op tijd klaar

Prima geholpen

De heren denken goed mee.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alles gedaan volgens de gemaakte afspraak.

Onderhoud is gedaan volgens het contract en binnen de gestelde tijd. Tevens extra controles uitgevoerd i.v.m. een kapotte of onjuiste verloopstekker van de trekhaak. Nieuwe gekregen. Zoals altijd vriendelijk bejegend.

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!