Opnieuw ben ik heel tevreden. De service om mij naar mijn werk te brengen stel ik zeer op prijs, Voordat de reparaties worden uitgevoerd is er contact met mij geweest en de auto wordt schoon afgeleverd en rijdt heerlijk.
Mijn ervaringen zijn goed, alleen had ik graag gezien dat dit "probleem" in 1x opgelost was. Nu heb ik (mede doordat er een onderdeel besteld moest worden, dan kost altijd tijd) 3 x een afspraak moeten inplannen. Het euvel is nu verholpen
Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam bij alle vragen
Klantvriendelijk en snelle service
heel goed,vooral het ophaal en terug brengen.
Omdat ik haast heb, werken er 2 monteurs tegelijkertijd aan mijn auto. Prima service!!
Blij met haal service. Voor de rest geen mening omdat werk plaats Werk op basis vertrouwen plaats heeft. We hebben geen verstand van auto’s.
Vriendelijke service, helder overleg en geen problemen.
Aardig hulpvaardig personeel Goede service
Een eenvoudige APK/servicebeurt liep helaas uit in een noodzakelijke vervanging van de distributieketting (na slechts 4 jaar rijden en een km stand van 63000 km).. Dit werd mij gemeld en werd meteen bij gezegd dat men alles uit de kast ging halen om deze toch wel vroege vervanging voor een deel terug te krijgen. Dit is uitstekend gelukt: van de beloofde korting van 30% is men uiteindelijk op 80% uitgekomen. Hiervoor dank!!
Zeer flexibel en meedenken qua plannen van een afspraak. Goed voorbereid op de dag van de afspraak en goede service door middel van brengen naar kantoor. Vriendelijke medewerkers met passie voor het merk en het bedrijf.
Zeer tevreden over het jaarlijks onderhoud van mijn Modus. Bij een probleemsituatie de garage bellen en wordt het probleem snel gevonden en gerepareerd. Personeel is vriendelijk en kunnen een heldere uitleg geven over een reparatie.
snelle afspraak mogelijk, werkzaamheden conform afspraak met prijsopgave en prettige benadering
Ik werd op een correcte wijze geïnformeerd m.b.t. het signaleren van een mankement waar ik zelf als klant nog niet van op de hoogte was. Ik had mijn auto voor een APK aangeleverd en tijdens deze keuring is er geconstateerd door de monteur dat er olie op delen van het motorblok en draaiende onderdelen was beland waardoor de multieriem piepte. De telefonist/werkplaatsmanager kon mij gelijk voorzien van informatie over welke materialen voor vervanging in aanmerking kwamen met de geschatte kosten. Aan het eind van de dag werd mijn auto blinkend schoon afgeleverd (service, de auto was zeer smerig!) met een nieuwe APK, nieuwe onderdelen en een overzichtelijke factuur.
Vriendelijk, kundig, goede sfeer, lekkere koffie.
Men is uitermate behulpzaam en naar mijn mening deskundig
Super klantvriendelijk en een geweldige service! Mijn complimenten
De service en gastvrijheid, is altijd prima in orde. Het personeel is vriendelijk en deskundig.
Ik ben altijd een Renaultrijder geweest en laat de auto door een erkende Renaultdealer onderhouden.
Afspraak maken via internet, bevestiging via de mail, medewerker en auto stond klaar, snelle terugkoppeling en auto weer vlot klaar, gewassen en schoon. Ben zeer tevreden.
Ik kon op de reparatie wachten onder het genot van een kopje koffie.
Met een defecte lader van een Renault Zoe onaangekondigd aangekomen. Binnen 1,5 weer onderweg met een leenauto tot de reparatie was voltooid.
Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!