Werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Had een fiets geleend die klaarstond en conform verwachting over duur werk ik gebeld dat het klaar was.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Service is prima, is niet voor niets uitgekozen tot beste bedrijf in deze sector

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service en duidelijke uitleg inzake de gemaakte kosten.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijke ontvangst. Controle, airco, snel uitgevoerd.

Weer goede service gekregen

Weer goede service gekregen. Er werd netjes gebeld om de uit te voeren werkzaamheden te bespreken en wat de kosten er van waren. Er is goed meegedacht en we werden vriendelijk te woord gestaan.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zoals altijd is de service geweldig

Ik ken maar weinig bedrijven die zulke service verlenen als Renault. Coulance, schoonmaak, communiceren, attenderen op onvoorziene zaken, het is zoals altijd super!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

zoals altijd plezierig, deskundig, maar nu ook coronaproof geholpen

Mijn Dacia Sandero reed al lekker, maar na de beurt en bandenwissel weer helemaal als een zonnetje, en super schoon van binnen en van buiten en dat heeft niet alleen met de corona te maken, dat is perfecte service, net zoals trouwens de ontvangst in Leeuwarden, hoewel op afstand, toch even hartelijk en gastvrij en schoon, door alle heren en dames personeel. Bedankt weer en ga zo door!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Personeel Is prima en behulpzaam.

Mijn ervaring is goed alleen de filiaal eigenaar komt zijn afspraken niet na dat is ook mijn reden dat ik hier niet terug kom.

Prima!

Goede servicecontract informatie. Correct geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

bedrijf is voor zo goed in klant behandeling,afspraken prima

Bedrijf goed in behandeling eb komt afspraken goed na

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zoals gebruikelijk, gastvrij, gezellig en deskundig!

Zeer goed bezig!

Weer helemaal top!

De aircocheck is prima uitgevoerd. Kleine schoonmaak. Bleek meer aan de hand maar dat wordt onder garantie of service gerekend. Weer helemaal top alles

goede sevice

goede en snelle service

Fijne garage

1 punt ze hebben mijn raam niet goed schoongemaakt na dat ze met de airco bezig zijn geweest.

Prima geholpen

Auto had 60.000 km beurt nodig. Ondanks de prima geleverde kwaliteit ben ik van mening dat er (te) veel gerekend wordt voor de uitgevoerde werkzaamheden.

geweldige service

vriendelijk en behulpzaam

Goede service!

Goed geholpen, garage dacht mee. En deden alles in overleg. Zeer tevreden

Geweldig geholpen.

Prima mensen die met je mee denken en oplossingen aandragen. Daar wil je wel klant zijn!

Heel behulpzaam

Goed en durect geholpen bij kapotte accu en brandend rood lichtje, wat later de bandenspanningIndicator bleek te zijn.

Betrouwbaar

Goed werk

Goede service en dienstverlening

Auto onderhouden conform afspraak. Betrouwbaar garagebedrijf met een goede werkplaats.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super service ondanks de corona maatregelen

Als zorgmedewerker ben ik afhankelijk van mijn auto. Voorheen bracht ik de auto naar de garage en werd ik naar mijn werk gebracht en gehaald. Deze keer heeft de garage ervoor gezorgd dat mijn auto bij mijn werk werd gehaald en na de werkzaamheden weer naar terug werd gebracht. Kon ik onbezorgd mijn zorgtaken uitvoeren en weer veilig rijden!!

goede service en reparatie

auto werd gehaald en gebracht. reparatie goed gedaan. service om auto schoon te maken.

betrouwbaar

niet alleen het bakje koffie, maar heel de aanwezigheid in het bedrijf je wordt op allerlei van informatie voorzien

Alles wederom naar wens

Alles was naar wens.

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!