goed werk

De zaken die waren besproken zijn naar wens uitgevoerd . Op een ding na dat de ruitensproeier voor het achterraam nog steeds niet werkte, er is eerder een nieuw slangetje ingekomen. er werd gezegd dat de achterraamwisser het wel deed, maar ik had het over de sproeier, waarschijnlijk een miscommunicatie. ik had gevraagd om de auto bij mij weg te halen en dat zou eerst rond negen uur. later werd het half elf, "s middags werd ik gebeld dat de nieuwe voorbanden (die ik bij het maken van de afspraak al had aangegeven dat deze vervangen moesten worden ) er niet waren en dat de auto waarschijnlijk de dag erna klaar zou zijn. Ik had de auto de volgende morgen om half acht nodig, daar was ik niet blij mee, uiteindelijk kwam de auto aan het eind van de middag kant en klaar terug. verder goed werk geleverd,

Vriendelijk, behulpzaam, informatief

Vriendelijk, behulpzaam, informatief

Vriendelijk, klantgericht en deskundig

Prima, zeer tevreden Van te voren correcte prijsopgave gekregen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en bus stond weer netjes schoon klaar.

Alles is prima verlopen

Medewerkers zijn vriendelijke en behandelen je met respect.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed service en erg klantvriendelijk

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ook prima, zoals je zou mogen verwachten.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik word elke keer super snel geholpen!

Super service. Altijd heel snel geholpen en vriendelijk personeel.

Goede snelle servive

Bij een lekke band ABD Renault Leeuwarden gebeld en die regelden dat er iemand uit Sneek kwam om te helpen.Eerst band opgepompt, reservewiel gehaald en vervolgens keurig gerepareerd Snel opgelost! Top

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Snel en een goede service

Gebeld, en de wagen werd direct opgehaald, een paar uur later stond hij weer voor de deur.

prima service

uitstekend.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alles keurig volgens afspraak en vlot.

Zie boven.

Euvel nagenoeg verholpen

Koppeling automaat grijpt niet goed aan vanaf stilstand. Probleem nagenoeg opgelost.

Hhh

Jjj

• Reden bezoek Andere reden

Service zoals je het wilt

Vlot geholpen bij brengen van de auto. Al snel volgde een telefoontje met de analyse van de reparatie. Helder en duidelijk. Eind van de dag stand de auto weer gepoetst en gezogen klaar. Als nieuw. Erg prettig en service zoals je het wilt.

Zeer goede garage

Eerlijk over wat er moet gebeuren en goeden prijs

geweldig

Dennis Klappe is DE man van het ontvangst , Ik word , al ben ik nog maar net binnen , met mijn naam begroet . ook bij deze schade heeft hij het geweldig voor mij geregeld .

Keurig snel en persoonlijk

Ik vind het fijn bij abd Leeuwarden. Je wordt bij naam begroet. Ze weten precies wie je bent. En dat geeft een goed gevoel. Had kleine schade en dat werd snel verholpen. Gewoon prima.

Snel en goed

Correct zoals vooraf besproken

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

het viel mij op dat de auto niet even door de wasstraat was gehaald, de vorige keer was dit wel gebeurd. deze service inmiddels afgeschaft?

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk ,behulpzaam gewoon goed.

Vriendelijk,behulpzaam gewoon goed.

Goed en correct geholpen

Mégane heel veel pech mee ,veel kosten gehad ,Nu weer pech in Leeuwarden .Maar heel beleefd naar een oplossing gezocht om een huurauto te regelen,en dat was geslaagd .Vriendelijk en behulpzaam geholpen en kon toen nog wel de dingen doen die ik moest doen.Maar ik denk dat ik niet weer binnenkort een renault koop ondanks dat hij heel fijn rijd jammer maar vertouwen is een beetje weg.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Als jullie zo doorgaan, dan blijven wij Dacia rijden, of Renault!

Vriendelijke

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Top goed en klantvriendelijk voor redelijk prijs

Goede voorlichting perfect afgeleverd vakwerk

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!