Een 2de hands zoeken. Wat een zoektocht. Vele zijn we af geweest. Heel wat mooie auto's gezien. Overal was wel iets dat we dachten neh, gaat het niet worden. Vaak lag het aan het bedrijf zelf. Tot we er een zagen bij ABD. Na 2 telefoontjes zijn we toch gaan kijken want naast de deur is het niet. Wat een welkom zeg daar. Vriendelijk werden wij ontvangen door Willem Hendrik iemand die echt de moeite met je neemt en geïnteresseerd is. Na een proefritje en een heel fijn gesprek hebben wij de auto aangeschaft. Vanaf seconde 1 een goed gevoel met alles bij ABD Renault. Dankjewel Willem Hendrik

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Slechte behandeling

Auto stond op proef . In de rit met mijn vrouw krijg ik een epilepsie aanval en meneer liet aankoop brief even tekenen Door mijn vrouw waar zij geen doel over had .en de afspraak was om er nog 2 dagen over na te denken dat kon . Maar na 2 dagen afzeggen kon dus niet wegen handtekeningen op papier met de woorden er boven koop overeenkomst. Dat was niet de afspraak maar Roderick zij even van wel . Dat is de leugen van meneer en zo kon hij mooi nog 15% van de 12945 van ons inpikken . Want mijn vrouw had snel betaald wat zij nooit had moeten doen . Het is 1 grote leugen van de heer en bezodemieter van hem . En dat noemen ze dan ook nog de garage van het jaar . Hoe krijg je het voor elkaar . 1 grote **** daar .

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service

deskundig advies na afloop reparatie word de auto netjes thuis gebracht

Prettige ontvangst en service

Prima service en ontvangst

Heel goed

Snel herstel

zeer goed

altijd super.

al jaren tevreden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Heel adequaat gereageerd op datgene wat ik gevraagd heb.

Prima!

Wederom teleurstellend.

Wederom geen correcte afhandeling van klachten na aflevering renault capture.

• Reden bezoek Andere reden

warm welkom, corona-proof wachten terwijl de auto een goede beurt kreeg

De mannen van de receptie wisten, ondanks de corona, de afstand moeiteloos te overbruggen met een warm welkom en een corona-proof plek met lekkere koffie, waar je ook kan werken terwijl je wacht. En wat ik zo geweldig vind is dat ze met je mee denken in auto-onderhoud, bandenwissel, navigatie-up-date etc . En dat alles terwijl ondertussen de mannen van de werkplaats de auto helemaal nakijken en de auto er naderhand ook weer piekfijn in orde en schoon uitzag (en rook zelfs) en rijdt als een zonnetje! Bedankt mannen, graag tot de volgende keer weer!

Vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk personeel

Het was weer goed.

Ze bellen eerst voordat er iets aan de auto gedaan wordt. Dat vind ik positief. Weet ik waarop ik moet rekenen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

als we met dit soort verhaaltjes beginnen doe ik niet meer mee.

Conform afspraak

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Onderhoudsbeurt is prima verlopen.

Alles op tijd geregeld. Kunnen er weer een jaar tegen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd vriendelijk, professioneel en top!

Zie boven

Uitstekend!

Het contact met ABD verloopt zoals altijd prettig. Werkzaamheden worden altijd correct en kundig utgevoerd.

Goed geïnformeerd

Ik werd bijna om de dag gebeld wat de vorderingen waren en ik kreeg de nieuwste type leenauto mee naar huis. Fijn om daar eens aan te proeven.

Oog voor de klant

Ik kwam langs vanwege een fluitend geluid bij het gasgeven van mijn Kadjar 1.6dci. Na een testrit door een monteur werd me medegedeeld dat ik de auto zou moeten laten staan om verdere schade te voorkomen. De medewerker heeft vervolgens alle moeite gedaan om vervangend vervoer voor me te regelen, hoewel er eigenlijk geen auto beschikbaar was. Ik werd op de hoogte gehouden van de stand van zaken en -daarvoor ga ik ook naar de dealer- men wist van Renault een mooie tegemoetkoming in de reparatiekosten te krijgen. De auto is vakkundig hersteld.

Snelle service

In de bak onder het raam had zich regenwater verzameld. De doorvoer was verstopt door bladeren en mis. Gevreesd werd zelfs dat de kachel het wel eens begeven kon. Maar zonder afspraak werd de bak drooggemaakt en ontdaan van bladeren, mos en schimmel. Er is 10 liter water uitgehaald. Tip om vochtvreters aan te schaffen heb ik opgevolgd.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Super service! Het viel zelfs mijn collega's op!

Klantvriendelijk, prima behandeling!

Zoals altijd zeer tevreden.

• Reden bezoek Andere reden

Altijd vriendelijk, betrouwbaar en eerlijk.

Correct en eerlijk

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!