Filters

9

Positieve ervaring met Schakel Marketeers!

Samen met Schakel Marketeers een oplossing op een website weten te realiseren. Contact gedurende de implementatie was super, fijne en kundige mensen! Ze zetten net dat stapje extra, ook als het technisch niet helemaal van zelf gaat. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Nog meer bezoekers op onze website!

Door jullie inspanningen en advies hebben wij nog meer bezoekers en uiteraard uiteindelijk kopers via onze site, top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Proactief bedrijf met veel kennis en kunde

Fijne communicatie en snelle oplevering van onze vernieuwde website. Snelle wijzigingen zijn ook doorgevoerd en er wordt goed meegedacht over de functionaliteit van de wensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed meegedacht en flexibele opstelling

Wij hadden voor de presentatie van de occasions op de website die wij voor een klant hebben ontwikkeld wat speciale wensen. De medewerkers van Schakel Marketeers hebben al onze wensen kunnen realiseren en waren bij kleine aanpassingen zelfs erg snel met de aanpassingen. Prima werk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, goede communicatie en snelle service.

Wij hebben de dienstverlening van Schakel Marketeers als heel positief ervaren. Er wordt tijdens het proces goed gecommuniceerd over de voortgang enz. En bij vragen en opmerkingen heb je heel snel een reactie.

 • Aanbevelen? Ja
8

Deskundig en korte lijnen

Mooie website gemaakt, snelle verwerking van feedback, website prima zelfstandig te onderhouden. Kortom, goed geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Denken goed mee!

Voldoen aan me vraag! Niks is teveel

 • Aanbevelen? Ja
10

Een flexibele en pro-actieve partner

Schakel Marketeers heeft ons geholpen bij het implementeren van occasions op onze nieuwe website. Vanaf de intake tot de daadwerkelijke Go-Live heb ik Schakel Marketeers leren kennen als een flexibele en pro-actieve partner. Zij hebben aandacht voor de specifieke wensen van ons, maar verliest daarbij het grotere geheel niet uit het oog. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat waarvoor dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gegroeid van 350 naar 960 auto's in 3 jaar tijd!

We zijn van showroom naar online showroom naar online autoverkoop gegaan voor de klant van de toekomst. Joost heeft dit uitstekend opgezet en begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gedreven en enthousiast marketing team!

Schakelmarketeers is een gedreven en enthousiast team dat met de juiste vakkennis denkt in oplossingen. Geen uitdaging is ze te gek en ze herkennen de juiste challenges en prioriteiten bij hun klanten. Dit resulteert in een doelgerichte aanpak waar de juiste oplossing wordt gevonden voor de klant en als het nodig is ook nog eens met extreme snelheid. Fijne partij om mee te 'schakelen' en doet waar ze voor staan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaringen met dit bedrijf

Ze zijn altijd probleemoplossend bezig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles tot op de puntjes geregeld!

Perfect bedrijf, veel kennis in huis. Denkt in oplossingen

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en correcte service

De wensen van de klant worden snel opgepakt en tot in het laatste detail goed uitgevoerd. Dat alles ook nog voor een nette prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Maat werk

Maat werk

 • Aanbevelen? Ja
1

Hiermee mijn waarschuwing naar iedereen die dit leest.

Beste lezer, U bent gewaarschuwd bij dit bedrijf , hun dienstverlening is gebaseerd op een wurg service. Ik had dit bedrijf verzocht om een een auto occasion lijst identiek te maken aan een voorbeeld die ik mooi vond en aangegeven dat ik niet afhankelijk van hun bedrijf wil zijn (dus eenmalige service wil). Hierop was de reactie van het bedrijf: "Duidelijk, ik begrijp jou helemaal en je bent niet afhankelijk van ons’’ (niet dus). Ze hebben mij vervolgens een offerte (incl. de voorwaarden) toegestuurd waarmee ik akkoord ben gegaan. Een dag later werd ik gebeld door dit bedrijf met de mededeling dat ik meer dan afgesproken diende te betalen. Ik belde met een medewerker en hij gaf aan dat de opdracht van ons was maar dat wij toch voor een deel van hun afhankelijk blijven in verband met coderingen. Ik wist toen dat dit geen eerlijke en transparante bedrijf was. Vanaf dat moment ben ik al mijn vertrouwen verloren. Ik heb op dat moment al de helft van de kosten aan dit bedrijf betaald. Ik bleef maar nieuwe onaangename verrassingen te ontvangen van dit bedrijf. Ik heb toen duidelijk aangegeven dat ik mijn geld terug wil ontvangen en niet meer gebruik wenste te maken van hun dienstverlening. De medewerker werd boos en gaf aan dat dit onmogelijk was waardoor ik geen keus had dan om de diensten te laten afmaken door hen. Bekijk het hele verhaal op mijn google review als u ''schakelmarketeers'' intypt. Hiermee mijn waarschuwing naar iedereen die dit leest. Bespaar jezelf veel geld, tijd en hoofdpijn. Het is het echt niet waard; neemt u mijn woord aan uit eigen ervaring.

 • Aanbevelen? Nee

Over Schakel Marketeers

Wij zijn Schakel Marketeers, een online marketingbureau met een persoonlijke benadering en meer dan 10 jaar ervaring. Wij werken met een klein flexibel team van krachtige specialisten en vaste contactpersonen in de binnenstad van Zwolle. Als team streven we ernaar het verschil te kunnen maken voor ondernemers. Wij zijn pas tevreden als een website succesvoller is dan ooit tevoren, online doelstellingen worden behaald, wanneer onze inbreng zorgt voor verbeterde bedrijfsresultaten en jij meer dan tevreden bent.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd