onze eerste online aankoop van deze omvang. Een biedermeier kast. Geweldig goed geholpen met alle vragen die wij hadden. Gied overleg voor wat betreft de bezorging. Met alle bijzondere weersomstandigheden van sneeuw en IJssel toch zo mooi en zorgvuldig geleverd. Wij geven graag een pluim. Hartelijk dank. Fam. Glas
Beste Chris, bedankt voor deze goede review. Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelde kast. Ook mooi om te horen dat wij u goed geholpen hebben met al uw vragen. Hopelijk was dit niet uw laatste bestelling bij Rene Houtman en mogen wij u in de toekomst weer ontvangen, online of in de showroom.
Mooi spul, Alleen terug sturen voor mijn gevoel een heel gedoe als ik het zo lees. Mijn afvoer dop was achteraf niet passend wat kleur betreft bij de stenen bak. We hebben hem maar gehouden was 19 euro. De bak en plank waren super mooi en goed verpakt. Blij mee Goede service
Beste Joke, bedankt voor deze leuke review. Als u vragen heeft over het retourneren van producten, kunt u altijd chatten met onze klantenservice. Wij zijn blij dat u blij bent onze service. Hopelijk mogen wij u in de toekomst vaker ontvangen, online of in onze showroom.
Goede service. Goed op de hoogte gehouden wanneer bestelling geleverd zou worden. Chauffeur heeft ook fijn geholpen! En bed is erg mooi
Michael, bedankt voor deze positieve review. Wij vinden dit altijd leuk om te lezen. Onze chauffeurs helpen altijd met de artikelen naar binnen brengen. Fijn om te horen dat u het bed mooi vond. Hopelijk mogen wij in de toekomst vaker bestellingen van u ontvangen.
De afspraken werden nagekomen en ik ben telkens goed geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot de levering. Erg prettig.
Beste Petro, bedankt voor deze leuke review. Wij vinden het belangrijk dat u als klant op de hoogte wordt gehouden met wat er gebeurd met uw product. Mooi dat u dit ook fijn vond. Hopelijk mogen wij u in de toekomst een keer ontvangen in onze showroom!
We werden zeer vriendelijk ontvangen in de showroom. Dit was nog net voor de zware lockdown, dus konden we ons nieuwe bed mooi in het echt zien. De levering liep ondanks alle Corona maatregelen/ problemen vlekkeloos. Het bed ziet er erg mooi uit en heeft hoge afwerkfactor.
Beste Peter, bedankt voor deze positieve review. Mooi om te horen dat u goed gebruik hebt kunnen maken aan uw bezoek aan de showroom. Door Corona hadden wij inderdaad af en toe wat problemen met leveringen, fijn dat u hier geen last van hebt gehad. Wij hopen dat wij u in de toekomst vaker mogen ontvangen!
Heb zwarte hoekstopkraan gekocht, geleverd binnen termijn die aangegeven stond. Pakket netjes ontvangen. Goed product volgens de aannemer.
Beste Susie, bedankt voor deze leuke review. Wij vinden het belangrijk om ons aan de levertijden te houden. Mocht er wat vertraging communiceren wij dit uiteraard altijd door. Hopelijk geniet u nog steeds van uw hoekstopkraan. Wij doen graag in de toekomst nog eens zaken met u!
Wij hebben een mooi bed gekocht voor een leuke prijs. Het contact verloopt zeer makkelijk en is via verschillende kanalen mogelijk. Een aanrader!
Beste Bea, bedankt voor deze goede & leuke review. Fijn om te horen dat u geniet van het contact en uw bed. Wij vinden het contact met de klant heel belangrijk, de klant is uiteraard ook bij ons koning. Wij ontvangen graag weer toekomstige bestellingen van u!
Hele mooi tafel super blij mee. Goede service .
Frank, bedankt voor deze leuke review. Goed om te horen dat u blij bent met uw bestelde tafel. Ook fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze service, dit vinden wij namelijk erg belangrijk. Graag zien wij u snel een keer weer terug bij Rene Houtman!
Goed met alles op de hoogte gehouden,een aanrader
Beste Dick, bedankt voor deze leuke review! De communicatie tussen ons en de klant vinden wij enorm belangrijk. Wij vinden dat u als klant moet weten wat er gebeurd met uw product, leuk om te horen dat u dit fijn vind. Hopelijk zien wij u vaker bij Rene Houtman!
Snelle service en erg leuk dat er een presentje bij de bestelling zat.
Beste Martijn, bedankt voor deze goede review. Fijn dat u het presentje heeft kunnen waarderen. Wij vinden een snelle service heel belangrijk, want de klanttevredenheid staat voorop. Hopelijk zien wij u snel weer een keer terug bij Rene Houtman.
Heel erg mooie kapstok gekocht via internet. Netjes thuisbezorgd op afgesproken tijd en hele vriendelijke bezorger, werd netjes een half uur van tevoren gebeld hoelaat ze er zouden zijn, heel erg blij mee!
Beste Ilze, bedankt voor uw leuke & goede review. Communicatie en klantvriendelijkheid vinden wij heel belangrijk, leuk om te horen dat u dit goed heeft ervaren. Wij hopen dat u nog steeds geniet van uw kapstok & dat wij in de toekomst vaker zaken mogen doen!
Dit was mijn eerste bestelling bij René Houtmans interieurs. Bestelling is snel verzonden en netjes verpakt. Helaas duurde de bezorging door PostNL erg lang en het pakket was zelfs even zoek. Tevens is het geleverde product een andere kleur dan de onderdelen welke ik al had van hetzelfde merk, maar ook daar kan René Houtmans interieurs niks aan doen. Ondanks alles dus een prima eerste ervaring met deze winkel!.
Beste Eline, bedankt voor deze goede review. Fijn om te lezen dat u een leuke eerste ervaring had met onze winkel! Wij vinden het belangrijk dat onze bestellingen snel verzonden worden, zodat u snel uw artikelen in huis heeft. Hopelijk heeft u ondertussen uw gewenste artikelen binnen & zien we u snel terug bij Rene Houtman!
Eind november hebben wij een Darlton bed besteld. Vanaf dat moment keurige en prettige wijze van communicatie ervaren. Wij kozen voor het bed zonder de gratis lattenbodems. Daarvoor in de plaats werd direct een bedrag van €50,- retour gestort als alternatief. Zoals bij zoveel leveringen heeft het als gevolg van Corona iets langer geduurd. Vandaag hebben we het bed ontvangen. Heel goed verpakt, nergens ook maar enige schade aangetroffen. Inmiddels staat het in de slaapkamer die we ook gelijk maar even een nieuwe kleur gegeven hebben. Echt heel mooi geworden. Alleen het zoeken naar de gaatjes waar de poten ingedraaid moesten worden was even lastig. Nu alleen nog een oud houten sidetable en twee mooie nachtkastjes. Die bestellen zeker ook bij Rene Houtman
Beste Ed, bedankt voor deze leuke review. Mooi om te horen dat u tevreden bent uw bestelde bed. Onze artikelen pakken wij erg goed in, wij willen namelijk dat er geen schade op de bestelde artikelen komt. Fijn om te horen dat u onze andere producten ook mooi vind! Geniet van uw artikelen & hopelijk tot de volgende keer!
Fijn op maat gemaakt. Contact verloopt soepel. Snelle en correcte levering. Heel blij met onze aankoop!
Beste Chantal, bedankt voor deze leuke review. Veel van onze producten worden inderdaad op maat gemaakt, waardoor deze zeer uniek zijn. Fijn dat u heeft kunnen genieten van onze klantenservice en levertijden. Hopelijk mogen wij snel weer zaken met u doen!
Mooie kroonluchter. Uniek ding! Door Corona vertraagde levering maar de communicatie was uitstekend.
Beste Roy, wat fijn dat u een prettige ervaring heeft gehad! In verband met Corona hadden wij inderdaad een ietwat vertraagde levering, mooi dat dat in uw ogen goed is opgelost. Hopelijk geniet u nog steeds van uw kroonluchten & zien wij u snel een keertje terug!
Wat een net bedrijf ze helpen je goed en lossen alles goed op! Heel erg tevreden! Mijn bed is netjes bezorgd en een vriendelijke bezorger.
Beste Anne, bedankt voor deze leuke review. Bij Rene Houtman vinden we het belangrijk dat de klanten tevreden zijn. Fijn om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren. Hopelijk geniet u nog van uw bed & zien wij u snel weer een keer terug!
Wij zijn meer dan tevreden met de service van René Houtman. Er wordt snel gereageerd op de chat en er wordt met je meegedacht. Wij hadden specifieke wensen, is allemaal geen probleem en alles kan op maat worden gemaakt. Snelle levering en goed verpakt. In één woord top en zeker niet onze laatste bestelling bij René Houtman!
Beste Marissa, bedankt voor deze leuke review. Wij vinden dit leuk om te lezen. Veel producten kunnen inderdaad op maat gemaakt worden. Ook vinden wij het belangrijk dat uw producten onbeschadigd bij u aankomen. Hopelijk zien wij jullie gauw weer bij Rene Houtman!
Op alle fronten een heel fijn bedrijf, zeer goede communicatie, bijzonder mooie lamp geleverd en de levering met eigen bezorgdienst.
Beste Mitshika, bedankt voor deze toffe review. Fijn dat u heeft genoten van onze producten en onze communicatie, dit vinden wij erg belangrijk. Hopelijk geniet u van uw lamp en zien wij u snel weer een keer terug!
Bestelling, levering en dienst na levering waren een dikke plus.
Beste Marc, bedankt voor uw goede review. Wij vinden het fijn om te zien dat ons werk loont, wij zijn dus ook blij dat u tevreden bent! Hopelijk zien wij u een volgende keer weer terug bij onze winkel!
Vragen werden snel per mail beantwoord. Vlotte afhandeling van betaling en verzending. Het is enkel nog wachten op de kraan die nog moet binnen komen.
Beste Nan, bedankt voor deze toffe review, dit waarderen we enorm. Een vlotte levering vinden wij uiteraard belangrijk, fijn dat u dit waardeert. Hopelijk heeft u uw kraan ondertussen mogen ontvangen. Wij zien u graag snel een keer terug bij Rene Houtman!
Deze week mijn 2e artikel ontvangen. Zoals mijn eerste bestelling in het verleden is nu ook alles perfect en vlot verlopen. Zeer goede communicatie! Zowel via mail als telefonisch. Artikel ziet er ook uit zoals verwacht. Kan alleen maar aanraden! Zeer correcte verkoper.
Beste Carlo, bedankt voor deze goede review. De communicatie tussen verkoper en klant vinden wij heel belangrijk. Fijn om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren. Hopelijk zien wij u snel een keer terug bij Rene Houtman!
Wij moesten nogal lang wachten op de bestelling van twee lampen. En toen de bestelling kwam, was 1 onderstel kapot.. ik heb gebeld en wij kregen , omdat er al wat mis was gegaan, een nieuw onderstel direct toegestuurd en mochten de andere houden.. er werd mij verteld, kijk of het lukt om het onderstel te maken , dan kan je het mss nog ergens in je huis neerzetten.. en bij de twee leveringen een heel leuk presentje erbij gekregen.. super leuk.. bedankt voor de goede service!!!
Beste Anita, bedankt voor deze mooie review, dit waarderen we. Bij Rene Houtman vinden wij het erg belangrijk dat de klant tevreden is. Wij zijn blij dat u ook tevreden bent! Hopelijk zien wij u snel nog een keer!
Het bestellen via de site gaat erg makkelijk. Eventueel kun je even chatten waar snel op gereageerd wordt. De levering was binnen enkele dagen. Het product was zorgvuldig verpakt. Wij zijn er blij mee.
Beste Rene, bedankt voor deze leuke review! Er staat bij ons altijd een team klaar om met u te chatten, fijn dat u dit waardeert! Veel plezier met uw product, hopelijk zien wij u snel een keer bij ons terug!
Super, vraagt geen verzendkosten,vind ik netjes,plus hetgene wat ik besteld had was voordeliger dan ergens anders,dus dubbel voordelig!
Beste Ans, bedankt voor de goede review. Al onze artikelen online zijn inderdaad inclusief gratis verzending in NL+BE, leuk dat u dit waardeert. We wensen u veel plezier toe met uw unieke item en hopen u uiteraard nog eens bij ons terug te zien.
Super mooie producten. Top communicatie. Het was prettig zaken doen met Rene Houtman interieurs
Beste Fam, bedankt voor de goede review, dit waarderen we. Goede communicatie vinden we heel belangrijk, u als klant dient op de hoogte gehouden te worden. Veel plezier met de aankopen en hopelijk tot een volgende keer!
Havezateweg 11
7798CC Collendoorn
Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.