Mooie meubels , snelle levering!

De salontafel die wij gekocht hebben, zochten wij al een tijd. Bij René Houtman gevonden. We zijn er erg blij mee . Ook tevreden met de snelle levering.

Informatie en klantvriendelijk, uitstekend om zaken mee te doen..

Vriendelijk en snel in het contact

Mooie kast en snelle levering

Bestelling gedaan online en heel tevreden. En nu met de corona is online winkelen een luxe!

Dank je wel rene. 6aug donderdag in je showroom wezen kijken wij waren zeer onder de indruk van het prachtige darllton ledikant met nachtkastjes en bedbank alles gecapitoneerd helemaal compleet in de kleur bruin.vandaag 8aug geleverd we zijn helemaal tevreden.dank je wel rene voor de snelle en vriendelijke service.een nachtkastje wordt nog om geruild die was niet op voorraad.zeer mooie strakke kwaliteit . Met vr Gr Ada en jan uit arnhem

Vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch advies, snelle levering, nauwkeurigverpakte lampen

Positieve ervaring, website geeft duidelijke foto’s en omschrijving van de producten

TOP

Correcte service en vriendelijke mail. Ook de duifjes die ik besteld heb via de site zijn ook heel mooi. Topservice

Heel goed precies zoals we gehoopt hadden top

Wij zijn uitermate tevreden

Wat een fijne services echt top

Wederom prachtig resultaat en prettige communicatie!

Wij hebben eerder bij Rene Houtman besteld en het was vanzelfsprekend dat wij weer bij hen terecht zouden komen. Zij hebben wederom prachtig werk geleverd. Twee spiegels bij het eerder geleverde badmeubel en sidetable. Het staat geweldig bij elkaar en de spiegels zijn gemaakt confrom onze gewenste afmetingen. De communicatie was weer geweldig en zij verlenen uitstekende service! Wij blijven zeker terugkomen!

Weer een prachtig en uniek product van dit fantastische familiebedrijf!

We zijn erg blij met onze nieuwe tafel met een eiken boomstamblad en Frans ijzeren onderstel! Ik heb diverse keren contact gehad met Reno, waardoor de tafel helemaal naar onze wens is. Het fijne is ook dat Reno nog belde voordat ze het blad wilden gaan behandelen. Vanuit de werkplaats vonden ze de tafel mooi zoals deze was, terwijl wij in eerste instantie voor een vergrijsd blad wilden gaan. Echt super, en we zijn inderdaad blij met het natuurlijke en lichte blad!

Perfecte service

Leuk oud houten bankje besteld. Bij levering gezien dat er een beschadiging was. René heeft het super opgelost en de week erna heb ik een nieuw bankje geleverd gekregen.

Alles vlot verlopen en tevreden over de bestelling.

Communicatie is duidelijk en alles verloopt volgens de gemaakte afspraken. Aanrader.

incorrect 3 x

Verzending: niet in kartonnen doos, maar enkel in plastic en wat schuim aan de uiteinden. Niet vermeld in advertentioe dat de achterkant van ijzer was. Geen foto's van de achterkant. Een uiutstekend stuk van een slot dat niet meer dient niet verwijderd. Was niet op foto te zien, want te ver af.

Super+++++ service!

Uniek bijzettafeltje gekocht, gewoon “prachtig”. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zeer vriendelijke, aangename verkopers. AANRADER ! Het tafeltje is persoonlijk aan huis geleverd. Zo’n service vind men nergens anders en zeer goede communicatie. We wensen jullie nog verder veel succes met jullie prachtige zaak!

Er ontbraken stukken van het artikel

Ik bestelde een fontein met kraan en afvoer voor in ons toilet. In het pakket zat enkel de fontein, helaas zonder kraan en afvoer... Ondertussen mailde ik al 2 keren maar kreeg nog steeds geen antwoord.

Ordentliche und gute Gesellschaft

Ich bekam meine bestellten Toilettenmöbel schnell geliefert und es gab einen persönlichen und klaren Kontakt, eine Firma, die ich empfehlen konnte.

Op tijd bezorgde prachtige kast.

Wegens ruimte gebrek moest ik kast inkorten en verlagen,dit is prima gelukt.Zat overigens perfect stevig in elkaar en was niet 1.2.3. ingekort en verlaagd. Wat ik echter wel tegen kwam is dat het echt niet allemaal teakhout was,en er ook andere hout soorten zoals eiken etc. zijn gebruikt.

geweldige organisatie, petje af

Badkamermeubel en bijpassende spiegel besteld en dezelfde avond al geleverd omdat het toevallig al op een route lag. Ik ben veel gewend maar dit was super, bedankt!

Goede communicatie + voldeed aan verwachting

Telefonisch contact gehad over een bed, hier zat levertijd op maar hier werd ik goed over geïnformeerd en uiteindelijk werd het netjes op de afgesproken datum geleverd. Zeer tevreden

super

snel geleverd

Mooi meubel fijne aflevering

Goed product goed contact goede levering

Top bedrijf

Super ervaring en snel levering 2 Lampen gekocht en die waren nog beter in Het echt Gewoon luxe producten en top service Bedankt

Top!!!

We zijn goed geholpen en bed is snel geleverd.

Zeer positief

Zeer klantvriendelijk en een snelle service!

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.