Vriendelijk en verstand van zaken

Heel vriendelijk geholpen. We zijn erg blij met ons toiletkastje. Veel mogelijk. Ze doen erg hun best voor hun klanten.

Geen zin nodig om te beschrijven hoe mijn ervaring is, maar 1 woord Toppie

Een ervaring die zal bijblijven.... Een warm meubel met een hart voor verleden en heden, duurzaam dus. Het ruikt nog heerlijk ook....

TOP

super mooie producten en aardig aan de telefoon allemaal

Goede snelle service en mooie producten!

zeer goede ervaring

Bestelling was zeer snel bij ons. Een probleem met de kraan was op 2 dagen opgelost. Zeer snelle handeling van Rere Houtman.

Uitstekende service en mooie kwaliteit!

Levering binnen 2-3 werkdagen. Alles mooi verpakt zoals het hoort. Kwaliteit van de geleverde producten naar onze verwachting. Correspondentie verliep ook zéér vlot via email, mooie service!

mooi en stijlvol meubel

Het toiletmeubel bevalt ons goed, het is van goede kwaliteit. De service is goed; we konden in overleg een aanpassing regelen voor de spoelbak.

Heb goed overleg gehad en het binnen een week klaar! Goeie service en netjes bezorgd.

Goed geregeld uitstekende service!!

zeer tevreden omtrent bestelling, levering (zeer snel) en het product zelf (mooier dan op de foto)!

Dag na de bestelling reeds een orderbevestiging, dag nadien reeds mail dat het bestelde in productie was. Week na bestelling reeds geleverd!

Topservice offline & online

Via marktplaats kwam ik op jullie webshop. Ik had wat vragen over het product en kreeg direct antwoord via de chat en ook extra informatie over het afleveren. Uiteindelijk besteld op vrijdag en zaterdag geleverd.

Mooie spullen, snelle levering, hartelijke service!

Supermooi badkamermeubel geleverd, erg snel en zonder bezorgkosten! Bedankt voor de geweldige service!

Super service

Nadat wij het bed besteld hadden kon het gelukkig nog in opslag blijven tot wij het eraan toe hadden. Netjes zoals afgesproken telefoontje wanneer de chauffeur onderweg ging zodat er iemand thuis kon zijn . Na twee dagen wilden wij het bed in elkaar zetten misten we een onderdeel 1 telefoontje en dezelfde dag nog na gebracht .

Top geregeld

Goede informatie, zeer snelle reactie en prachtige kwaliteit!

Fijn contact omtrent de bestelling van ons bed. Goede service en een prachtig bed dat wij geleverd hebben gekregen!

Inspirerend, anders en vriendelijk!

Ander soort winkelen dan ik gewend ben ik René Houtman zijn winkel/woning. Je krijgt meteen een goede sfeerimpressie als je binnenkomt. Huiselijk en warm en zeker niet opdringerig. Er was wat fout gegaan bij de bestelling en dit is super opgelost. Aardig, netjes en klantvriendelijk. En ook aan de telefoon en per mail duidelijk contact. Het bed en matrassen zijn keurig aan huis gebracht. Op afstand, met mondkapje en ook heel behulpzaam. We vonden het presentje bij aflevering ook erg vriendelijk. Ik geef jullie een dikke 9!! Met vriendelijke groet Melinda

Heel goed en fijn

Mooi meubel, heel blij mee, geweldige jongen die meubel bracht. Veel dank!

Mooi tv-meubel

Erg tevreden met het tv meubel. Snelle levering en goede service.

Echt een supermooi badmeubel een snelle levering dus wij zijn superblij echt een aanrader

Fantastische service

Top webshop, ontvangen goederen waren beschadigd en de klantenservice heeft dit zeer snel opgelost. Zo zouden meer webshops het moeten doen!

Wat een prachtige spullen!

Het toiletmeubel wat ik heb gekocht is goed verpakt geleverd. Kan niet wachten tot de verbouwing klaar is en we ‘m kunnen installeren.

Geweldig advies, aankoop en afhandeling

Uitgebreid werd er de tijd genomen voor ons. Er werd meegedacht over de beste manier van leveren die paste bij onze bouwplanning. Het aangekocht bed was minstens zo mooi als op de foto's van de website. Uiteindelijke aflevering was door vooraf overleg snel geregeld. Alles heerlijk, helder, duidelijk Top!!

prachtig ledikant

na lange zoektocht naar ledikant toevallig de site van Rene Houtman tegengekomen , was direct om , precies wat ik wilde. spannend , want online gekocht , en geen spijt van . prachtige stof en kleur (zandkleur) moest er wel langer op wachten het was niet op voorraad . maar het was het wachten waard. en keurig op afgesproken tijd bezorgd . bedankt!

Prachtige stoelen en vriendelijke mensen

Heel blij met mijn stoelen en ook heel fijn dat het leveringsadres nog kon aangepast worden ! Dus dankjewel !

Mooi meubel!

We hadden het meubel te groot besteld, zonder probleem wordt deze geretourneerd en een meubel op maat gemaakt. Fijne service!!

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.