super

snelle levering en degelijke kwaliteit

Snelle levering en erg vriendelijk

Hele mooie bedbank, snelle levering, vriendelijke en nette communicatie.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van de meubelen. En deze worden netjes thuis geleverd.

Alles perfect

Alles ging perfect. Wat ook perfect was dat de bezorgers mij eerst belden. Dat was handig want ik was niet thuis maar mijn vrouw wel en daarom kon ik haar telefoonnummer doorgeven. Daarmee kon zij regelen dat de badkamermeubel in de badkamer werd gezet.

Het wastafelmeubel is super mooi. De service perfect , en de levering naar volle tevredenheid.

Een prachtig op maat gemaakt wastafelmeubel , de mensen zeer klantvriendelijk , en de levering perfect. Wij zijn er heel blij mee. Met vriedelijke groet F.van Zijtveld

heel goed

mooi kastje en snelle levering ,wat belangrijk is en goede bezorging, op tijd en secuur, aardige jongen

Zeer accuraat

De vaas kon niet direct geleverd worden ivm vakantie Dutz fabriek. Na de vakantie direct en goed verzorgd geleverd

Goede, vriendelijke service en mooie producten.

Ik kreet altijd direct antwoord. Vriendelijke mensen. Bezorgen was goed geregeld. De producten zijn mooi en goed materiaal.

Niet twijfelen gewoon doen , aanrader zeker weten .. Correcte service .. Heb je vragen .. ze antwoorden je zo snel mogelijk, via mail of n telefoontje Ben blij met mijn meubel..resultaat is zo mooi Djw aan gans het team !

mooie spullen, snelle levering. Erg tevreden

Mooie spullen, snelle levering. Erg tevreden.

Blij met prachtige eetkamerbank

Door de Corona situatie via internet en telefoon een prachtige eetkamerbank besteld. Dat was een gokje om de bank niet lijfelijk te zien. Maar ik ben super tevreden over de bank en de stof die er op zit. Zeer mooi gemaakt!

Perfect geholpen bij keuze badkamermeubels

Snel, goed en persoonlijk geholpen op locatie en de keus is prima. Via chat snel antwoord op vragen. Bestellen en communicatie via mail: top! Komen zeer zeker nog eens terug!

Leuk en klantvriendelijk bedrijf; mooie spullen

Zeer prettig

Geweldig en zeer attent en behulpzaam

Zeer goede ervaring en hele goede kwaliteit. Goede communicatie en reageren heel snel op vragen.

Geweldig , alles perfect geregeld.

Geinformeerd of de lamp naar Hongarije verstuurd kon worden. Totaal geen probleem , de lamp al snel ontvangen.

Geweldig!!!!

Tafel laten maken echt geweldig zo mooi al jaren naar op zoek geweest nu hebben we eindelijk de tafel die we zochten BEDANKT René we komen bij je terug

Perfecte service van bestellen tot brengen

Schitterend badmeubel van oud hout super blij mee !

Mooie stoel en goede service!

Positief

Prachtig kastje.

Prachtig kastje, ben er blij mee. De afwerking kan wel wat netter; bijv spijkertjes die niet diep genoeg in het hout zitten (waar ik mijn hand aan open haalde). Ook twee krassen, kan ook door het vervoer komen, dat weet ik niet. Geheel ziet er echter wel mooi uit, klantvriendelijkheid is ook in orde.

Eerste bestelling met een gepaste oplossing

Onze eerste ervaring bij de aankoop voor onze badkamer , was snel geregeld , met een klein minpuntje bij de levering, slechts 1 stuk geleverd i.p.v. 2 , maar na contact met de klantendienst snel een bericht ontvangen dat het tweede stuk er snel zal aankomen. Goederen waren goed verpakt . We hebben al een idee voor een volgende aankoop. We bezorgen de foto er nog bij.

Fantastische service!!

Heel blij met het toiletmeubel! Kan u nog geen foto doorsturen daar de werf nog in opbouw is en het meubel nog niet geplaatst kan worden. Vlotte service en heel correcte levering. Voor herhaling vatbaar! Vele groeten, Caroline en Jan

alles was volgens afspraak goeie opvolging

tip top in orde

Heel tevreden klant hier in Tilburg!

Geen gedoe, duidelijke communicatie en gewoon netjes leveren wat ze beloven. Twee supermooie spiegels aangeschaft, erg blij mee!

Fijn dat maatwerk geen probleem is

Wat zijn we goed geholpen door dit René Houtman. We wilden een eikenhouten badmeubel alleen de afmetingen waren totaal niet standaard. Gelukkig dachten ze goed mee en hebben ze binnen no-time een prachtig badmeubel geïnstalleerd. Heel fijn dat een bedrijf zo met je meedenkt! Top service! Nogmaals dank!

Fantastisch bedrijf !!

Geweldige producten, vriendelijke en meedenkende medewerkers! Ik kom hier zeker terug!

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.