Goed geregeld

Mooi en net zo als op de foto

SUPER BLIJ MET ONZE AANKOOP!!!!

Heel blij met onze aankoop. Prachtig afgewerkt. Heel goeie service. Kijken er al naar uit om binnenkort ons toiletmeubel en accessoires bij jullie te bestellen.

Top service

Snelle service, goed ingepakt, snel verzonden en een top product. Zeker een aanrader. Het maakt het helemaal af!

Zeer mooi

Zocht een kussen in een oudblauwe tint, was moeilijk te vinden maar uiteindelijk toch gevonden bij , houtman, verder snelle bezorging en mogelijk om after pay te betalen, verder op de site gekeken, en zag de mooiste artikelen voorbij komen, dus dit was niet mijn laatste aankoop daar.

P R A C H T I G !

Wij gaan opnieuw bestellen en opnieuw en opnieuw!!!

Prachtig product en prima communicatie via mail.

Zie vorig commentaar.

Prachtig meubel

Precies zoals ik verwacht had

Zeer positieve ervaring!

Van bij de bestelling verliep de afhandeling van de aankoop zeer correct en vlot. Je wordt als klant goed en tijdig op de hoogte gehouden van het verloop van de levering. De leverancier ter plaatse was zeer vriendelijk en behulpzaam. Hoewel ik een beetje bang was om een meubelstuk online te bestellen, is de sidetable zeer mooi en ze voldoet aan de verwachtingen.

Geweldig!

Afgelopen zaterdag onze fauteuil Kaat geleverd gekregen. Super blij mee! Aanwinst voor ons interieur.

Top!

Het begon met een badmeubel, handgemaakt van wagonplanken, de historie spettert er vanaf, zo waanzinnig mooi. Inmiddels ook nog 2 vloeren besteld en een handgemaakte keuken van datzelfde prachtige hout. We zijn helemaal verkocht! Wat een verademing om in deze tijd van kille zakelijkheid zulke vakmensen tegen te komen met een hart voor hun producten en voor hun klanten. Top!

Fijne zaak, nette afhandeling

We hebben online een wastafelblad bestelt... Naar tevredenheid contact gehad en nette levering. Zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur!!

Uitzonderlijke service!

Een geweldige ervaring om bij jullie mooie producten te mogen kopen. Zowel de producten als de service zijn van zeer mooie kwaliteit. Snelle levering, prettige communicatie en zeer goede service! Dank!

uitstekend

mooie spullen goede communicatie verzorgde levering en vriendelijk personeel

Prima ervaring

Probleem wordt direct opgelost.

Super service

Goede service en snelle levering

Vakwerk, snel geleverd

Prachtig solide vakwerk binnen 5 dagen geleverd, klasse!

Goede service en vriendelijk personeel

Wat een mooie spullen hebben ze daar! Gastvrije ontvangst op koude dag met koffie en koekje. Alles goed geregeld na klein probleem. Aanrader.

Uitstekende service

Mijn ervaring bij het bestellen was super. Hadden te kleine spoelbakken gekozen en werden hierop gewezen. Heel vlot service bij vervoer.

Wederom prima geregeld !

We waren op zoek naar een niet alledaags zeeppompje en schaaltje en hebben dit gevonden bij Rene Houtman. Gelijk besteld en binnen de verwachte tijd bezorgd in een perfecte staat. Enkele jaren geleden vonden we bij Rene Houtman een prachtige muurkraan voor bij het aanrecht die we verwerkt hebben in een natuursteen bakje. Nog dagelijks genieten we van deze prachtige combinatie. Het zeeppompje past er geweldig bij en we zijn er heel blij mee. Kortom, een betrouwbare interieurwinkel met kwalitatief zeer goede produkten.

Prettig

Badmeubel ongezien via de site aangeschaft en dit verliep geheel naar wens. Het toesturen van enkele foto’s van verschillende badmeubels om je juiste kleur te bepalen was geen enkele moeite. Communicatie over en weer verliep snel en soepel. Meubel is uiteindelijk gratis en keurig ingepakt thuis afgeleverd.

Prima, geholpen in de winkel.

Keurig geleverd, zelfs op zaterdag, zelf tafel in elkaar gezet. Netjes 1 cm verhoogd, Gispen stoelen met bakelieten leuningen kunnen er nu onder en staan er prachtig onder. Zo gauw ik ingericht ben stuur ik foto. Groet M.

Prachtige tafel, goeie prijs!

Na weken speuren op het internet kwam ik terecht op de site van René Houtman. Eindelijk mij droom bartafel gevonden in de perfecte maat voor een nog betere prijs. Keurig netjes binnen een week geleverd Tafel is uniek, prachtig oud hout, loodzwaar onderstel Ik ben er heel erg blij mee!

Wij hebben een goede ervaring met jullie! Het was rete spannend om vanaf een foto een besluit te nemen. Jullie hebben ons goed geholpen en goede adviezen gegeven. De man die de spullen af kwam leveren was ook vriendelijk en behulpzaam. Foto volgt nog Fam Winsingh

Super service!

Grote xxl rieten lamp besteld. Aangezien deze nog niet in ons nieuwe huis kon, mocht de lamp een paar maanden bij de winkel blijven. De uiteindelijke bezorging verliep keurig in overleg. Echt prima service!

Men heeft verstand van zaken

Gevoel voor interieur

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.