Top!

Zondag besteld, zaterdag in huis, tot in de woonkamer bezorgd. Echt fijn! Een geweldig mooie aanwinst, echte eyecatcher en sfeermaker.

Een heel positieve ervaring.

Een uitermate vlotte en snelle klantenservice, vlugge levering, en 100 % nagekomen beloftes... Zeker aan te raden !

Mooie kasten prima service

Zeer goede ervaring. Heb een badkamermeubel bij hen gekocht. Zelf aangeven wat mijn wensen zijn, prachtige kast geworden. Reageren meteen op je berichten, bellen als er iets niet duidelijk is. Geweldige service en denken met je mee. Absolute aanrader als je iets anders wilt dan een standaard badkamerkastje.

Ontvangen spullen voldoen volledig aan de verwachting.

Zeer prettige website, levering binnen afgesproken termijn en een prachtige kwaliteit van het toiletkastje. Nu nog bezig met verbouwing maar zodra we het af hebben zal ik een foto uploaden.

Misleiding wel of niet op voorraad

Onlangs hebben wij een tafellamp van Tierlantijn gekocht. Vermeld stond "op voorraad" en 5-7 weken. Aanname was op voorraad. na een paar weken gemaild en ook correct antwoord. Zou duidelijk zijn wanneer iets wel of niet op voorraad is. Zo niet dan is de levertijd 5-7 weken.

Top!

Correcte levering. Zeer tevreden met mijn aankoop. Mooie website.

Zeer prettig geholpen, levering was snel en volgens afspraak.

Ons bezoek aan Rene Houtman Interieurs, op 2,5 uur rijden van ons huisadres, was zeer de moeite waard. We vonden wat we zochten (badkamer meubel) en zijn zeer prettig geholpen door dhr. Houtman. De communicatie via mail verliep uitstekend en de levering was snel en conform afspraak. Inmiddels hebben wij het badmeubel geplaatst en we zijn er zeer blij mee. Wij kunnen Rene Houtman Interieurs zeer aanbevelen.

Mooie spullen, prettige mensen!

Alles goed van start tot finish!

Topkwaliteit, klantvriendelijk en goede service

Ik heb onlangs een badkamermeubel bij Rene Houtman besteld. Deze werd door henzelf bezorgd. De meubel was van zeer goede kwaliteit en heel mooi in elkaar gezet. Daarna nog een bijpassende spiegel besteld. En ook deze was weer heel mooi. Ik ben zo tevreden over Rene Houtman dat ik nog een bijpassende badkamerkast ga bestellen bij Rene Houtman.

Uitstekende service, prachtig product

Eenmaal aangekomen in de winkel zeer vlot en kundig geholpen door Reno. Een kijkje in de werkplaats maakte het extra leuk. Al met al een absolute aanrader.

PRACHTIG product

Alles is zoals je verwacht. Mooie website Keurige afhandeling Prachtig product

Mooie artikelen, Goede en snelle bezorging

Mooie stenen waskom, maar Helaas was de stenen waskom te zwaar. Retourneren was geen probleem, goed geregeld en direct geld terug gestort.

Super mooie meubeltjes en accessoires!

Heel hartelijk ontvangen met een kopje koffie en we konden zonder probleem het fontein van het toiletmeubel omwisselen.

Prima service en snelle levering

Geweldig!

We hebben een bed gekocht bij Houtman, hij ligt niet alleen zalig, hij is ook fantastisch om te zien, we krijgen er leuke reacties op. Service is uitstekend en het personeel is vriendelijk.

Mooie webshop, leuk om rond te snuffelen

Opzoek naar het merk Bazar Bizar kwam ik bij jullie terecht. Uiteindelijk een keuze gemaakt om 2 vazen te bestellen. Erg blij mee.

Mooi materiaal.

Deuren waren zonder meer goed. Afspraak omtrent aflevering kan verbeterd worden.

Prima!

Nadat we via de website een salontafel hebben besteld, welke op voorraad stond, bleek dat levering iets langer duurde. Maar na 1 week werd de tafel al geleverd en deze voldoet helemaal aan onze verwachting. Super blij mee.

1 slechte en 1 goede ervaring

Wat betreft de offerte voor een keuken, daar laat ik me maar niet over uit. De kraan en waskom die deze week geleverd zijn, zijn prachtig en was ook snel geregeld.

Fantastisch

Hele fijne bedrijf! Goede bereikbaarheid per telefoon Vriendelijke communicatie Geduld met advies geven Snelle levering Vriendelijk en behulpzame chauffeur Oh - en mooi product In een word: TOP!

Direct reactie en snelle levering

Goede communicatie en snelle aflevering.

Redelijk

Op 3 februari 2022 een fonteinmeubelset besteld, op de website staat dat het op voorraad is en dat de levertijd 2-5 werkdagen is. Op 16 februari had ik nog steeds het fonteinmeubel niet ontvangen dus heb ik gebeld naar het bedrijf en daar zei men dat het meubel waarschijnlijk zaterdag 19 februari zou worden bezorgd en dat klopte ook, 19 februari heb ik het meubel ontvangen. Ik ben tevreden over het fonteinmeubel, precies zoals ik had verwacht maar de levertijd daar ben ik niet tevreden over. Zet dan niet op de website dat het op voorraad is en dat de levertijd 2-5 werkdagen is.

Mooie spullen, compleet geleverd

Het artikel is naar wens, netjes geleverd inclusief alles dat nodig is. Klein verbeterpunt is de communicatie, die kan iets pro-actiever. Moest zelf vragen om de levertijd nadat ik een aantal dagen niks gehoord had. Uiteindelijk was de levertijd alsnog niet heel slecht.

Mooie meubeltjes, ook op maat gemaakt

Wij zijn zeer tevreden over de bankje en bijzettafeltje, die wij besteld hebben. Zoals ze afgebeeld zijn op de website zijn ze ook werkelijk. Fijn dat het bijzettafeltje op maat gemaakt kon worden. Wij combineren ons interieur graag met modern en landelijk, we kijken regelmatig op de site van Rene Houtman of er iets bij zit.

Perfecte service en dito materiaal!

Eindelijk nog eens een firma die haar beloftes waar maakt. Vlot besteld en volledig volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.