Op maat gemaakte toiletplank - snelle levering en prima prijs

Toiletplank op maat gemaakt van geschaafd eiken besteld. Maatvoering viel buiten de standaard te selecteren maten maar dat was geen enkel probleem. Netjes verpakt en snel geleverd via post.nl Zeer tevreden over de mooi geschuurde plank met afgewerkte knoesten en behandeld tegen spatwater. Op vragen wordt snel gereageerd dus prima service!

Op maat gemaakte toiletplank - snelle levering en prima prijs

Mooie hoekstopkraan

Ik zocht naar een witte hoekstopkraan voor een bidetkraantje, deze zijn maar moeilijk te vinden. Deze is echt mooi afgewerkt en werkt zoals alle anderen, zoals hij moet werken. Erg handig is het steeltje waar hij open/dicht mee gaat ipv een draaiknop. De draaiknop is meestal lastiger open te draaien. Blij met mijn aankoop.

Goede service , betrouwbaar en zeer aardig personeel!

In de showroom kundig en aardig personeel. Leuk contact en heerlijke koffie. Alle vrijheid en deskundig advies. Bestelde artikelen direct op voorraad en correcte aflevering!

snel en correct

was op zoek naar een leuke lavabo en kraan, en die dus gevonden. direct besteld dus, maar was crepine en sifon vergeten. even nagevraagd en volgende dag antwoord en dus besteld. zaten die dag nog samen op transport. dus toppie !

snel en correct

Heel goed

Prettige overzichtelijke webshop en veel keuze uit Dutz glaswerk! Heel fijn dat er geen bezorgkosten worden gerekend. Met het uitpakken werd ik verrast door een leuke attentie!

Mooi product Snelle levering

Wat een keuze.

We zochten een wijtafel niet te groot. Hier vonden we diverse maten. Dus geslaagd. Netjes ingepakt keurig thuis afgeleverd!

Goede service.

Lamp kwam kapot aan, werd netjes opgelost. Prettige communicatie.

klantvriendelijk en sevicegericht!

Ondanks ons strakke schema van de badkamer renovatie tijdig en snel gehandeld om alles in goede banen te leiden.

Mooi product, snelle levering

Blij met mijn prachtige wandrek, na bestelling snel en netjes geleverd! Met een leuk cadeautje erbij!

Super service

Wij zijn super goed geholpen en zijn blij met de mooie producten.

prima, super snel !

goed verpakt, mooi op tijd , dikke prima! én mooi produkt, ook niet onbelangrijk. klein kadootje is lief......

Er vriendelijk geholpen via de telefoon. Kreeg gelijk een email met de antwoorden die ik telefonisch had gevraagt. De lampen zikn boven verwachting. Passen goes in ons interieur

Gewoon top

Goed netjes ontzorgd.

Goed afgewerkte producten.

Er was een aanpassing nodig om onze kast te maken zoals wij ze graag hadden. Alles werd prima uitgevoerd. Enkel het gebruikte hout had ruwer mogen zijn.

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.