Mooi stevig rustiek badkamer meubel

De realisatie van onze badkamer op de eerste verdieping in onze stolpwoning was een uitdaging. We hadden te maken met een schuin dak en alles moest dus op maat. Al snel kwamen we uit bij Rene Houtman. De stijl past goed bij de rest van ons interieur. De levertijd was iets langer dan op de website gemeld stond, maar het was het wachten zeker waard. Tussendoor goed contact gehad met de medewerkers. We zijn erg tevreden met het meubel!

Goede toegankelijke website met prachtige producten.

Prachtige lampen besteldt. In het echt nog mooier dan op de site. Snelle soepele levering. Prachtig!

Prachtig ornament gekocht

Via de website een prachtig ornament gekocht. In werkelijkheid blijkt het ornament nog mooier dan op de foto’s. Ook de verzending verliep vlekkeloos. Als ik toch een tip mag geven: verwijder de prijzen bij spullen die reeds zijn verkocht. Wel zo netjes naar de koper toe.

Uitstekende communicatie

Goede communicatie, achteraf betaling, snelle levering en hele leuke artikelen, zeker een aan rader.

Super service, vriendelijk, snelle levering, gave showroom met mooie spullen! We zijn blij met onze sidetable

Eerst telefonisch contact gehad over de tafels waar mijn vragen zijn beantwoord. Vriendelijk te woord gestaan. Na de bestelling via webshop zijn de tafels vrij snel geleverd. Ik ben een zeer tevreden klant!

Prachtig ornament

Via de website een prachtig ornament gekocht. De afhandeling en levering verliep vlekkeloos. Als ik toch een tip mag geven: haal de prijzen weg bij de items die verkocht zijn.

Ornament in het echt nog mooier dan op de foto’s

We hebben via de webshop een prachtig ornament aangeschaft. Levering verliep vlekkeloos. Als ik een tip mag geven: haal op de website de prijs weg bij de artikelen die verkocht zijn.

Fantastisch

Fijne service, snelle reactie bij vragen Onze badkamer is geweldig mooi geworden met het badmeubel van Rene Houtman. Een echte aanrader

Mooi stevig rustiek badkamermeubel

Onze badkamer op de eerste verdieping in onze stolpwoning was een uitdaging. Hij was (nog) niet aanwezig en we hadden te maken met een schuin dak en alles moest dus op maat. Al snel kwamen we uit bij Rene Houtman. De stijl paste goed bij de rest van ons interieur. De levertijd was iets langer dan op de website gemeld stond, maar het was het wachten waard. Tussendoor goed contact gehad met de medewerkers. We zijn erg tevreden met het meubel!

Mooi stevig rustiek badkamer meubel

Onze badkamer op de eerste verdieping in onze stolpwoning was een uitdaging. We hadden te maken met een schuin dak en alles moet dus op maat. Al snel kwamen we uit bij Rene Houtman. De stijl paste goed bij de rest van ons interieur. De levertijd was iets langer dan op de website gemeld stond, maar het was het wachten waard. Tussendoor goed contact gehad met de medewerkers. We zijn erg tevreden met het meubel!

Goede service en producten

Zeer toegankelijke site met prachtige producten. Kwaliteit is boven verwachting. Prachtige lampen!

fantastisch

superblij met het badkamermeubel badkamer is geweldig mooi geworden super service

fantastisch

hele fijne ervaring, heb je een vraag / even een mailtje sturen en je krijgt al snel een antwoord. super fijne service we hebben een geweldig mooie badkamer nu met het meubel van Rene Houtman. echt een aanrader.

fantastisch

Heel fijn te woord gestaan

Prachtige website zodoende zijn wij bij u terecht gekomen om te kijken wat er allemaal te koop is

Op maat gemaakte toiletplank - snelle levering en prima prijs

Toiletplank op maat gemaakt van geschaafd eiken besteld. Maatvoering viel buiten de standaard te selecteren maten maar dat was geen enkel probleem. Netjes verpakt en snel geleverd via post.nl Zeer tevreden over de mooi geschuurde plank met afgewerkte knoesten en behandeld tegen spatwater. Op vragen wordt snel gereageerd dus prima service!

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.