Mooi badkamermeubel geleverd, helaas wasbak gesneuveld tijdens transport. Geen probleem, werd gelijk een nieuwe opgestuurd en extra goed verpakt. Top service

Voldoet aan onze verwachting en snelle levering.

We zochten en vonden DE kloostertafel en zijn er erg blij mee..

Vaas was niet helemaal nieuw

Vaas bevatte sporen van kaarsvet en paar krassen. Verwacht bij een dure vaas van 236 dat deze volledig nieuw is en in originele verpakking. Bij een showroom model had ik dat van te voren willen weten en met een korting eventueel nog gekocht. Nu heb ik het artikel teruggestuurd.

De lamp maakt onze keuken helemaal af

Na fijn contact over de kleur van de lamp werd deze na het bestellen snel bezorgd. De lamp is prachtig en het hele bestelproces was erg fijn. Zeker een aanrader!

Prachtige spiegel, zeer snelle levering

Dit was mijn kerstcadeautje voor mezelf. En wat een gave spiegel. Super snelle levering, ondanks de drukke dagen voor kerst!

Mooie artikelen

Bestelling is snel geleverd. Door omstandigheden kunnen we het nog niet plaatsen en monteren dus over het gebruik kan ik nog geen oordeel geven. Wel heel vervelend vind ik dat het bedrijf niet reageert op e-mail (spam map en niet controleren?) maar ook niet op de chat. Ik heb dus maar iets gekocht op de gok in de hoop dat de maatvoering goed is. Maten van afvoerputjes of aangeven welke maar afvoerplug past bij een bepaald artikel, vind ik qua info vooraf, voor het nemen van een aankoopbeslissing, een groot gebrek.

Levering duurde even

Prachtige producten. Levering duurde behoorlijk langer dan de aangegeven 5 werkdagen. Nadat ik er achteraan gebeld had, was het echter snel geregeld. Waarschijnlijk intern foutje. We blijven mensen…. Nu een meubeltje voor de wc besteld. Volgend jaar een badmeubel

Dutz windlichten

Keurig verpakt, snelle levering en erg mooie windlichten

Mooi en goed verpakt geleverd wat besteld was.

Ondanks de drukke dagen toch mooi grond verpakt bestelling geleverd. Uitpakken moet wel nog door mijn vrouw gebeuren, ik heb het wel gecontroleerd, maar functionaliteit moet nog getest worden maar zal ongetwijfeld oke zijn.

Top bedrijf

Hele snelle levering , ze houden zich aan hun beloften .ben super blij met mijn aankoop!

Correcte service. En mooi op tijd geleverd.

Correcte service. En mooi op tijd geleverd.

Goed product, maar..

maar het was voor mij een verrassing dat er geen “draad en vitting” bij de lamp zat. Nu moet ik dat dus ook weer zien te bestellen.. Voor mijn gevoel is dit dus slecht aangegeven. Daarnaast verliep de verzending erg rommelig. Het was onduidelijk of deze lamp nou wel of niet een track en trace kreeg en wanneer deze zou aankomen. Maarr… het product zelf, de lampenkap of hoe ik het moet noemen, is erg mooi!

snel en wat ik verwachte

kraan besteld , snelle levering

Mooi!

vaas gekocht in grijs fumé, het is een mooie vaas maar valt wel donker uit. Op de website was de foto wel lichter grijs fumé. Maar toch een score 4! Mooie collectie vazen.

Salontafel van prachtig grof oud hout. Stijlvol, stoer, robuust en mooi in zowel landelijk als industrieel interieur. Bestellen ging makkelijk, en de levering was snel. Ook een pluimpje voor de vriendelijke bezorgers die de tafel naar binnen brachten, top! Dit was de eerste keer dat we bij Rene Houtman Interieurs bestelden en ik kan niet anders zeggen dan dat dit bedrijf een aanrader is.

Super service en snelle levering

De salontafel Atlant was snel geleverd en wat een mooi hout .Precies zoals omschreven en een goede service.

Voldoet volledig aan de verwachting, misschien zelfs meer dan dat

Na een zoektocht van 2 jaar eindelijk HET meubel gevonden. Ongezien online aangekocht, best spannend voor zo'n uitgave, maar wat ben ik er blij mee. Voordat ik de bestelling ging plaatsen heb ik telefonisch contact gehad en door dat gesprek had ik er alle vertrouwen in dat het goed ging komen. In het kastje lag ook nog een mooi cadeautje (ik hou van verrassingen).

Door een hele goede communicatie via mail, waren we, zonder de winkel te bezoeken, overtuigd van een goede keuze. En inderdaad, 2 weken na onze bestelling ontvingen we ons kastje met bijpassende spiegel helemaal zoals we 't wilden en perfect van maat!!!! Echt vakmanschap en zijn geld waard! Een aanrader!

Mooi badmeubel

Snel geleverd en goed verpakt

Super service, mooi product en snel geleverd.

Helemaal top!

Super geholpen. Was niets in winkel voor ons werden we door naar opslag gestuurd. Daar ook geweldig goed ontvangen en geholpen. Fijne zaak vriendelijk en gemoedelijke mensen. Resultaat 2 prachtige waskommen

Prachtige salontafel !!!

Prachtige materialen voor een eerlijke prijs. Top !!!

video, inveni, satur

video, inveni, satur ... Ik zocht, ik vond, ik was tevreden... Ik zocht tijdlang naar een bepaald type kledingrek dat ik ooit ergens zag, en vond het, na lang zoeken, bij Rene Houtman Interieurs. Bestelde online, werd snel geleverd. Ben tevens gecharmeerd door het ganse gamma van Rene Houtman Interieurs, waardoor ik zeker nog verdere producten ga bestellen.

Mooi maar incompleet

De lampen zijn prachtig. Ik ging er van uit dat de lamp compleet was. Jammer dat er geen bijpassende fitting, plafondplaat en snoer bij zat. Maak de lampen wat duurder en verzorg deze service. Lever ze er desnoods apart verpakt bij.

Voordat ik mijn bestelling via de webshop plaatste telefonisch contact gehad waarbij mij vragen keurig zijn beantwoord. Vrij snelle levering, ik ben tevreden!

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.