Erg goed stoelen ook heel netjes verpakt

Werd goed op de hoogte gehouden van de levering en de eetstoelen goed verpakt in een hoes en doos.

Heel tevreden! Prachtige meubels!

Prachtige meubels gekocht voor in onze nieuwe badkamer. Heel tevreden over de service.

uitstejend

De schaal was perfect verpakt en er zat ook nog een klein kadootje bij.

Zeer goed en vriendelijke service.

Tot nu toe twee keer iets besteld. De eerste bestelling was erg goed verzorgd en de afhandeling van de tweede, die ik tussentijds wilde annuleren omdat ik me bedacht had, verliep erg soepel en snel. En ik kreeg mijn geld ook al een dag later terug. Goed geregeld dus.

Ons droombed is werkelijkheid geworden!

Zoveel bedden bekeken overal en toen zagen we deze op de site. Besteld en in spanning afgewacht. Levertijd was 5 tot 7 weken dus wachten maar. En ja, in week 6 een telefoontje: we komen hem morgenmiddag bezorgen. Vriendelijke bezorger en het bed was heel makkelijk in elkaar te zetten! Wij zijn er heel blij mee. Het is van zeer degelijke kwaliteit en elke keer is het genieten als je da slaapkamer binnenloopt, zo mooi!

Super fijn

Wat een goede service

Primma !

Ik vind het prachtig , binnen de 5 werkdagen geleverd , super ingepakt zonder beschadiging geleverd ,top service zowel voor als na verkoop dit raadt ik zekers aan

1 e indruk was veelbelovend

Wacht nog steeds op onze spullen ,veel beloftes ,maar niet nakomen ,als je belt word er niet opgenomen , terugbellen gebeurd ook niet , Erg jammer voor zo,n mooi bedrijf

Supersnelle levering en prachtige waskommen ontvangen!

Mijn bestelling was heel snel bezorgd en de waskommen zijn supermooi! Dit was zeker niet mijn laatste bestelling bij Rene Houtman.

Mooi en een snelle levering

Snel bezorgt netjes van tevoren gebeld en afgesproken waar ze het neer kon zetten Mooi slagersblok erg blij mee

Blij met de wc-rolhouder

De wc-rolhouder was het (erg lange) wachten waard.

We zijn erg blij met ons toilet meubel

Super mooi en klantvriendelijk

In de mooie showroom geweest waar alle tijd voor ons werd genomen. Lekker koffie gedronken en rond gekeken. Werd fijn geholpen en met veel aandacht. Badkamermeubels en toiletmeubel uitgezocht. Heel blij mee en past precies bij ons interieur.

Kleur van de vaas zag er heel anders uit dan op de foto

Slechte foto op de site

Prachtige spullen, mooie showroom en aardige medewerkers

Zijn in de showroom geweest omdat we graag een badmeubel wilde kopen en we dit “live” wilden zien. Werden goed geholpen en hebben een aantal spullen gekocht waaronder het badmeubel Sem met daarbij een rivierstenen waskom. Verder heel goed geslaagd met andere spullen. Afgelopen maandag is alles gebracht het ziet er allemaal prachtig uit. De bezorger was zo vriendelijk het meubel mee naar boven te brengen, super aardig! Kortom prachtige spullen! Als de badkamer klaar is, zullen we nog een foto uploaden van het resultaat.

Aanwinst voor interieur.

Snelle levering Prachtig wanddoek Houten plank met beugels: mooi en prima kwaliteit.

Tafel besteld

Prima uitgevoerd

Het badmeubel is netje gemaakt exact op maat. Een 9 omdat ik persoonlijk een bepaalde plank op een andere plek zou hebben gebruikt. Verder top

Wel okee

Jammer dat bij de beschrijving staat dat de lampenkap erbij word geleverd maar heb geen lampenkap gezien!

Goed product en netjes geleverd vriendelijke bezorgster

Na wat rond kijken op internet dit mooie wandrek gevonden bij Houtman Het voldoet 100% aan onze verwachtingen (dit komt ook door de duidelijke foto's op de website van Houtman Een kleine opmerking helaas waren er geen bevestigingspunten aangebracht aan dit rek, dus moesten we even wat bedenken maar het is gelukt De haken moesten we ook wat verzetten om deze gelijk te verdelen maar toch een mooie rek waar we heel blij mee zijn

goede service en levering

goede service en uitleg toen ik belde en daarna mamakkelijk via de site te bestellen

Prachtige glazen vazen/windlichten gekocht in de kleur jade/turquoise.Ze zijn van het merk Dutz.Ik heb lang gezocht naar deze kleur.Snel geleverd en goede verpakkingen.Het is super mooi en zwaar glas.Het geld dus echt waard.

Mooi tv meubel en goede service

Wij zijn erg tevreden over het tv meubel gemaakt van oud hout dat enkele maanden geleden bij ons geleverd is. Het staat erg mooi bij ons landelijke interieur. Ook over de service zijn wij erg tevreden. Mijn mail werd snel beantwoord en de levering verliep goed door het bedrijf zelf met een aardige chauffeur. Het was wel spannend om een meubel te bestellen zonder het gezien te hebben, maar hier zou ik dat zeker weer doen.

In 1 woord geweldig tevreden

Heel erg blij met ons badmeubel Elsje en de houten planken voor ons toilet. Goede afspraken en snel geregeld.

Mooie kast! Bereikbaarheid wat minder

Het is een prachtige kast. Ik kreeg in eerste instantie slecht contact, inspreken had geen effect, maar ik belde dan ook wel einde van de dag. De volgende keer dat ik belde wederom geen contact. Na een mail reageerde ze echter gelijk. Uiteindelijk allemaal prima geregeld.

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.