Precies wat ik zocht voor de badkamer

Nette aflevering, vriendelijke chauffeur. Aparte meubels, erg blij mee.

Prachtige meubelen!

Winkelen bij René Houtman is een feestje! De showroom ademt warmte en sfeer en staat helemaal vol met prachtige landelijke (badkamer)meubelen. We werden vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen bij de vragen die we hadden. Ook de service achteraf was heel goed, toen bleek dat we zelf een meetfout hadden gemaakt bij een van de meubelen. We zijn meer dan tevreden met de prachtige items in onze badkamer en toilet.

Levering liet (2x) op zich wachten, daar mijn bestelling van een andere locatie verzonden werd maar een medewerkster van René Houtman heeft dit prima opgelost!

Prachtige ruime oude kast.

Gisteren deze prachtige kast binnengekregen. Hij was nog mooier dan verwacht en combineert ook heel mooi met het dressoir wat we al hebben. Echt top. Lekker veel ruimte erin ook. Heel tevreden. Ook over de bezorger. Belde van tevoren hoe laat hij er zou zijn.

Zeer correct

Zeer vriendelijk, behulpzaam en vooral stipt! De levering verloopt uitzonderlijk vlot en correct. U wordt op de hoogte gesteld een dag vooraf aan de levering, dan krijgt u nog een telefoontje half uurtje voor aankomst van de chauffeur!

goede

pluspunt: We werden hartelijk ontvangen - vriendelijke mensen - grote keuze van artikelen - goede prijs/kwaliteit minpunt: Hebben wel redelijk lang moeten wachten tot het badkamermeubel werd geleverd.

Hier vonden wij de meubels die wij zochten!

Toen wij de showroom binnen stapten roken wij de geur van hout en zagen wij de prachtige meubels en de vele accessoires, na een tijdje hadden wij onze meubels wel gevonden en kregen we een kop koffie en zijn we aan de praat gekomen met René De verkoop is door genomen en na enkele maanden zijn de spullen dan geleverd en hebben we nu een prachtige badkamer en toilet, zie foto's!

Goede kwalietijd

Goet en mooi product en snel geleverd ben zeer tevreden groet bas

Prachtige artikelen

Goede service, goed verpakt, top, tevreden klant

Mooi kwaliteitsprodukt

Mooi toiletmeubel

Top bedrijf

We hadden vragen over de producten op de site, deze kon je via de app vragen. Ze werden ook vrij snel beantwoord. De verzending verliep ook vlekkeloos. Dik tevreden. Foto volgt nog als de wc en badkamer helemaal af zijn.

Top product

Prachtig badmeubel, degelijk en goed afgewerkt. Prima levering volgens afspraak. Zeker een aanrader.

Goede communicatie

Netjes en goed bedrijf. Was wat fout gegaan met de betaling word netjes mail gestuurd was gelijk verholpen.

Super geholpen

We kwamen om een side table, die was niet aanwezig in de winkel, maar wel in het magazijn. Direct werd aangeboden om daar naar toe te rijden om het te bezichtigen. Ook konden we het direct meenemen. Super goeie service!

Beloofd is beloofd

Helaas kon onze bestelling niet op tijd worden geleverd. We kregen netjes een mail met de keuze of we het bedrag retour willen ontvangen, of willen wachten op de bestelling en 10% retour willen. Erg netjes. En beloofd is beloofd; retourbedrag stond op onze rekening en bestelling werd als nog op het afgesproken moment bezorgd.

Hier kun je prima mee overleggen. Met gerust hart iets kopen

Meer dan service tot aan de deur

We hebben bij Rene Riverstone bijzettafeltjes besteld. Voor we bestelde hebben we ons geïnformeerd over de hoedanigheid van de tafeltjes. We kregen bovendien nog extra korting omdat het Koningsdag was. Deze werden zoals afgesproken geleverd, uitgepakt, geïnstalleerd en gecontroleerd. De bijzettafeltjes zijn, zoals beloofd in een perfecte staat. Top producten en top service zelfs over de landsgrenzen heen.

Toppie!!

Erg blij met mijn vaasje, super goed verpakt , toppie !!!

Heel tevreden

Heel tevreden met de mooie Indiase deur die ik via de site bestelde. Een uniek item dat prachtig in ons interieur past. Heel tevreden mee! Ook een snelle en duidelijke communicatie over de levering.

Prima bedrijf

Mooie kranen goede prijs en snelle levering

Mooie vaas

Snel bezorgd en goed verpakt.

Geweldig!

Mooi windlicht van Dutz besteld, keurig verpakt geleverd en in de verpakking een heerlijk geurzakje voor in het interieur of voor in je kleding kast.

Kan ook in één woord: FANTASTISCH

Ik was op zoek naar een wat groter ontbijttafeltje en vond het in de vorm van een bijzet wijntafeltje van 80 cm. diameter. Het is gemaakt van oud teakhout en onbewerkt. het past daardoor heel goed bij de rest van het meubilair en ik kijk er met veel genoegen naar.

Helemaal goed!

Super mooie kloostertafel besteld. Goede communicatie en komen afspraken na!

Een snelle levering van het artikel

Ik ben blij dat ik als particulier deze aankoop kon verrichten, we zagen de vazen staan bij Van Der Valk Middelburg prachtig gewoon!

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.