Top gelopen en top spullen

Super geholpen, of dat per mail was of telefonisch. Het verliep altijd vlekkeloos. Meubel zeer deskundig uitgevoerd. Kortom we zijn super tevreden.

Super blij met de prachtige lamp!!

Super blij met de prachtige lamp!! Alleen één minpuntje: De bezorger heeft de lamp midden in onze voortuin gezet, kwamen we achter toen we s' avonds thuis kwamen.

Dat het door 1 meisje moet worden bezorgd vind ik niet oké. Toevallig was mijn man bij huis om te helpen, maar dat had ik niet gekund.

super service

er was een stukje van de waskom, heb fotos gestuurd en er werd direct een nieuwe gestuurd.

Wijziging bezorgdatum adequaat opgepakt.

stipt en vriendelijk

bestelde banken werden stipt op tijd geleverd en door vriendelijke plaatser terplekke in mekaar geschroefd. een kleine bemerking : banken zijn gemaakt op nederlandse maat en mogen voor belgie iets lager (kortere benen) en minder diep.

Mooi decoratie..snelle service

Prachtige vaas van Dutz

De vaas Glitta goud met bubbels gekocht. In het echt nog mooier dan op de foto. Erg goed verpakt en met een leuke attentie geleverd.

Mooie bijzondere producten.

Behulpzaam en goed geholpen.

Super mooi

Ik heb een toiletmeubel van massief eiken gekocht met een natuurstenen waskom. Het is echt super mooi en ben dan ook zeer tevreden. Als ik de badkamer ga doen koop ik hier zekers een badkamer meubel! Bedankt.

Uitstekende service

Had extra info nodig over een Dutz vaas, vlot geholpen door medewerkster die mij een extra foto van de vaas toestuurde.

Fantastisch

Na wat paniek omdat de huidige lampen werden geannuleerd door een ander bedrijf hebben zij ons fantastisch geholpen. En kregen wij de lampen binnen 2 dagen opgestuurd. Onwijze fijn service. Voortaan bestel ik nu daar mijn lampen.

Mooi product en goede kwaliteit.

Leuke website om te bekijken en ga de winkel zeker een keer bezoeken.

snel en goed

Toiletmeubel

Kraan en spoelbak gaten verkeerd geboord. Kraan voor warm en koud water werd geleverd voor een toilet? Geen afsluitstop bij voor het warm water, zelf oplossing moeten zoeken.

Een top keuze !!!!!

Super!!!

Goed verpakt aangekomen met top verrassing, heerlijk geurent zeepje zat erbij. Ben dol op dutz spullentjes, vooral roze

Goede service en mooi product

Na mijn bestelling te plaatsen online hoorde ik even niets meer. Contact opgenomen en werd dan uitstekend geholpen. Héél mooie vrijstaande badkraan gekocht. Helaas nog geen foto, mijn huis staat nog in ruwbouw. Ik bestel binnenkort een badkamermeubel en kranen.

Super leuke showroom

Het is echt een super leuke plek om spullen te verkopen .de boerderij zelf is ook ingericht en mag je doorheen lopen .De familie die er woont is super aardig en behulpzaam. Mooie spullen en sfeervol ingericht . Echt een aanrader om naar toe te gaan . De sidetable die ik heb gekocht staa heel mooi in on interieur

deze maakte onze zithoek af!

Na de keuze is alles zeer vlot verlopen.

Wow

Erg mooie artikelen mogen ontvangen en zichtbaar goede kwaliteit . Erg blij mee hoor! Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen .

Veel keuze

Ruim assortiment, vriendelijk ontvangst. Correcte uitleg over onze vragen, ook na het bezoek aan de zaak. Helaas, buiten de schuld om van Houtman Interieurs, was de levertijd erg lang. Zij brachten ons echter regelmatig op de hoogte van het proces. Bij de uiteindelijke levering een aardige attentie van het bedrijf.

Prettig contact meedenkend en super mooi

Prettig contact meedenkend en super mooi

Vlotte levering, fantastisch beschermende verpakking!

Zo hoort een bestelling afgehandeld te worden.

Keurig

Mooie, aparte meubels van goede kwaliteit. Netjes door eigen vervoer bezorgd, zonder extra kosten.

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.