Erg vriendelijk, super geholpen en denken goed mee.

Heel fijn

Heel fijn, geen verzendkosten en binnen twee dagen in huis met een klein extraatje erbij.

Geweldig!

Super mooie kruik, krans badkamer en wc meubel

Snelle levering, goede prijs zullen reclame maken!.

Snelle reactie op mail, snelle nette levering, mooi meubelstuk.

perfecte levering - goed verpakt - artikel zoals omschreven - tevreden met aankoop

tevreden met aankoop

Mooie site en winkel

Snelle levering mooie zwarte hanglamp perfect aangekomen merci met nog een verassing erbij top

Perfect!!

Top! Krijg snelle reactie, en voor de levering nog een extra rit gepland dus op tijd mijn spullen binnen! Super!!!

Goede snelheid en service

Mijn waskom is snel geleverd, helaas door de koerier niet goed behandeld dus hij kwam gebroken binnen. René Houtman stuurde meteen een nieuwe op, de volgende dag was hij binnen. Super!

Top!!

Snelle levering en achteraf betalen , heel gemakkelijk! En je krijgt er een leuk extraatje bij (hartjes zeep hanger met een lekkere geur)

Een aanwinst voor de tuin

Echt een aanwinst voor de tuin. Wel prijzig maar zeer de moeite waard. Na de eerste levering nog 2 stuks besteld. Degelijk materiaal.

Snelle levering, prachtig product

Omdat we het lastig vonden om een keuze uit de verschillende planken te maken op de website, mailden we met de vraag of er meer foto's beschikbaar waren. Dezelfde dag werden een aantal foto's gemaild met uitleg en besloten we om een planchet van geschaafde oud-eikenhouten wagondelen te bestellen voor ons nieuwe toilet. Deze werd heel snel en goed verpakt geleverd en staat prachtig op ons nieuwe toilet! We zijn heel blij met het product, maar ook met de geleverde service. Onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord.

Geweldig!

Geweldig super snelle levering.

Prima website en mooie artikelen.

Levering was wat aan de late kant, maar is toch goed gekomen. Ter compensatie een leuk kadootje gekregen.

Levertijd is slecht

Ik heb een viertal Woody stoelhoezen besteld, deze zouden op voorraad zijn. Die zijn in twee delen geleverd. De eerste levering betrof drie hoezen, en na drie maanden kwam de vierde hoes. Werden allen verstuurd rechtstreeks door de leverancier van Rene Houtman, zonder aankondiging, zonder track en trace code. Heeft veel te lang geduurd, maanden !!

Snel en goed verzorgd

Snel geleverd en breekbaar product goed verpakt ontvangen.

Geweldige service!

Ik had twee lampen bij Rene Houtman besteld. Ze vielen tegen, maar aan één lamp hadden we al aanpassingen gedaan om hem goed op te hangen. Toch mochten we de lampen retourneren en kregen het volledige bedrag teruggestort. Als dat geen service is... Top!

Geweldig!

Vorige week een super gave kuifspiegel XL besteld bij Rene Houtman. Hij is in het echt nog mooier dan op de foto's. Super tevreden over de service en bezorging. In 1 woord; geweldig ;). Tot snel!

Goede snelle levering

Na plaatsen bestelling een snelle reactie en vlotte goede levering

Fantastisch!

We bestelden een badkamermeubel. De bestelling en levering verliep super vlot. Het kastje zag er op foto prachtig uit en in het echt ziet het er nog zoveel keer beter uit. Een volgende bestelling staat alvast gepland.

Betrouwbare on line interieurwinkel.

Kast (Be-Uniq XXL Dressoir Brussel) beantwoordt volledig aan de afbeelding en beschrijving op de site. Bestelling en betaling werden goed opgevolgd en geïnformeerd. Wachttijd 4 weken. Levering werd tijdig aangekondigd, was stipt op tijd en werd professioneel uitgevoerd. Kortom: dank u, Rene Houtman!

Prima service en snelle levering

Bestelling geplaatst in de webshop, niet zeker over de kleur van het kastje omdat er enkele foto’s online stonden met 2 soorten houtskleur, heb een mail gestuurd en dadelijk respons dat de nodige foto’s asap doorgestuurd worden. Prima en snelle service/ontvangst. Item is zeer goed verpakt.

Snelle reactie en levering

Ik had per ongeluk een verkeerde kleur fitting besteld en gemaild of het nog mogelijk was een andere kleur te ontvangen. Ik kreeg heel snel al een reactie dat dit geen probleem was, heel fijn! Ook heel blij met het product.

zeer tevreden

Prima service van jullie firma

Super gave winkel

Super gave winkel, met een snelle levertijd.

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.