Fantastisch

Na een waskom die beschadigd was aangekomen heb ik op 1 november contact kunnen hebben met hun klantendienst. Zij hebben heel snel gehandeld en ons een nieuwe bezorgd + een extraatje. Ze zijn heel erg klantvriendelijk en helpen je enorm snel! Aanrader!

Trage levering

Ik had een artikel besteld, die toen volgens de website binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. Toen ik na 7 werkdagen contact met de klantenservice ging opnemen wordt mij vertelt dat nu op de website een leverperiode van 3-8 werkdagen stond en ze de artikel niet eens op voorraad hadden. Het artikel is uit eigenlijk 9 werkdagen na het besteldatum geleverd. Veel te laat. Verder heb ik ook nooit een verzendbevestiging ontvangen, zodat ik maar moest hopen/gokken dat die enigszins binnen de beloofde leverperiode was verstuurt.

Toppie

Vanaf foto tv kast bestelt, 3 dagen later in huis tot ieders tevredenheid

Toffe site

Leuke spulletjes voor in het interieur, toffe winkel

Eerste maal een keukenkraan besteld topprodukt

Alles correct verlopen en bestelling vlug geleverd

Leuke website met mooie producten.

Perfecte klantenservice.

Prima verf, prima behandeling

Ondanks het feit, dat de deksel bij ontvangst van de pot krijtverf niet goed gesloten was, met alle gevolgen van dien, kreeg ik supersnel een nieuwe pot toegestuurd. Koop een volgende keer zo weer verf bij Rene Houtman!

We hebben de plank in goede staat ontvangen. En geplaatst waar we hem voor wilde gebruiken, boven de radiator. Fijn om met jullie zaken te doen.

Erg goed!

Vriendelijk, komen afspraken na, leveren snel en service erg hoog.

Super mooie kast

Zeer vriendelijke vrouwelijke bezorgster van René Houtman kwam de dressoir bezorgen .. Goede service ,en een prachtige dressoir staat erg mooi in de gang , Succes met jullie bedrijf Met vriendelijke groette, Marijke Herfkens

Goed advies en snelle levering

De stof en behandeling van de order was goed geadviseerd en helemaal zo als afgesproken . Binnen 6 weken geleverd netjes verpakt .

Heel goede service en top materiaal! Ik had hulp nodig bij het zoeken van een juist artikel en ben vlot en goed geholpen geweest! Zeker een aanrader!

prima website

alles ging goed

Alles zoals gewenst!

Mooie artikelen en keurige bezorgservice! Daarbij snel geleverd, wij bestellen hier graag!

Super service!

Lang naar gezocht , de stoelen die perfect bij ons passen ! Deed bij het leveren een vreugdedansje .

Prettig geholpen

Fijn advies gehad en keurig geleverd en netjes verpakt. Ook aardige telefoniste

Uitstekend!

Geweldige service, goed ingepakt en snel verzonden! en met een mooi zeepje als gift!

Mooie tafels

Mooie stevige tafels en helemaal op maat gemaakt. Bijzondere poot. Die tref je nergens, alleen bij Houtman.

Prachtige kast

We hebben een prachtige boekenkast gekocht van ruige planken. Hij moest gemaakt worden dat was even wachten maar toch nog sneller dan verwacht. We zijn er erg blij mee! En de medewerkers zijn erg fijne mensen!

Goede service en heel fijn geholpen

Heel sfeervolle showroom met prachtige dingen en fijn geholpen We hadden en probleempje, maar ze hebben er alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen

Klantgericht

Tot 2x toe een beschadigd product ontvangen. Het terugsturen verliep heel soepel, de servicemedewerkster was heel vriendelijk en reageerde adequaat. Geld werd meteen teruggestort.

Prachtig en perfect in ons interieur!

Prachtig

Vriendelijk, flexibel, afspraken worden nagekomen

Via internet een heel mooi badkamer meubel gevonden met een prachtige spiegel voor een redelijke prijs. Eenvoudig besteld en later gemakkelijk aangevuld met een waskom en een kraan. Netjes volgens afspraak bezorgd. Prima service

Nice product

Got on time the order. Small gift with it. Very important attention. Thank you.

Supersnel. Mooie kwaliteit

Het is dat we niet meer meubels nodig hebben. Anders was dit een optie. Ik kan geen foto plaatsen. Want het zit nu in de opslag voor 2 weken.

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.