Doen wat wordt beloofd, erg mooi gemaakt kastje!

Doen wat wordt beloofd. Klantenservice top, snel reactie Prachtig badkamerkastje, erg mooi hout. Perfect uitgevoerd!

Super enthousiast over onze geleverde meubels voor de badkamer

Mooi showroom wij keken onze ogen uit. Na vele badkamer showrooms bezocht te hebben kwamen we bij René terecht, hij denkt met je mee en het resultaat mag er dan ook zijn. Niet de standaard maar echt iets voor ons opmaat gemaakt. Keurig volgens afspraak geleverd, klein mankement tijdens het vervoer maar de volgende dag gelijk terplekke bij ons gerepareerd. Echt goede service en een mooi assortiment.

Duidelijke informatie over de levering. Levering heel goed verzorgd thuis afgeleverd. Wij bestellen hier nog!

Nooit verwacht dat het nog binnen zal komen

Goeie morgen, Ik heb begin maart een spiegelkastje besteld en dat zal een week of 5 a 6 duren, begin mei toch even voor de zekerheid een mailtje gestuurd waarop netjes is gereageerd van dat de kastje de laaste tijd moeilijk leverbaar was en dat ze binnenkort een nieuwe vracht verwachten en dan alle bestellingen gelijk worden bezorgd. En netjes stond er bij excuus voor de vertraging Zo nieuwsgierig als ik was ging ik op de site kijken stond die spiegelkastje er nu voor een levering van 1 a 2 weken dus weer netjes een bericht gedaan dat ik dat raar vond en weer een berichtje van hun terug gehad dat ze nu uiteindelijke toch een flinke lading hadden gekregen en dat ze zo snel mogelijk zouden bezorgen. En op Donderdag 13 juni werd het dus als nog gebracht. Voor dat ik dit bericht kan plaatsen moet ik een keuze maken van aanbevelen en dat kan alleen met ja en nee en op dit moment zal ik nee moeten zeggen Misschien had ik ook wel een verkeerde moment of artikel uitgekozen en gaat het normaal anders maar daar kan ik helaas niet over oordelen Groetjes Bianca

Het is top

Prima service en snel

Prima product, alleen wat oponthoud gehad met afleveren

Ben zeer tevreden met het geleverde product. Zowel de kwaliteit als de vormgeving-uitvoering. Prima ontvangen en advies gehad. Alleen bij de communicatie betreffende de vertraagde aflevering ons advies: "mag wat beter" Overigens "we geven toch een hoge waardering, dus voor ons geen onoverkomelijk probleem"

Ik heb de bestelling nog niet

Geen idee of dit Rene Houtman is of PostNL maar ik heb de bestelling nog niet. Het is de 1e keer dat ik bij deze webshop bestel. Krijg al een hele week iedere dag berichten dat ze later leveren en de levering gaat iedere keer naar een ander punt toe (terwijl ik het aan huis gebracht verwacht). Heb een mailtje aan Houtman klantenservice gestuurd, nog geen antwoord. Ik kreeg dit verzoek tot beoordelen zonder dat ik ook maar iets ontvangen heb (en wel al betaald), dus helaas geen goede beoordeling.

Bester Service

Freundliches Team, schneller und sicherer Versand. Sehr kundenorientiert mit gutem Service.

Super, kwaliteit

Mooie materialen, prima kwaliteit

Mooi materiaal en vlot geleverd, leuk!

Na het zoeken op de overzichtelijke website vond ik al vlug een mooie houtmand voor onze haard. Het bestellen ging vlot en ook de levering ging vlot. Hele leuke ervaring

perfect

alles netjes geregeld

Netjes op het afgesproken tijdstip geleverd

Een heel mooi hardstenen bakje en heel goed verpakt en keurig geleverd

Alles prima in orde.

Kon niet beter, ben zeer tevreden .

Topproduct met topservice

Elke stap verliep perfect: bij het online bestellen via chat meteen antwoord op vragen, na het bestellen vlotte opvolging door Mika, zeer vriendelijke en correcte levering. De tafel was zeer degelijk en duidelijk met zorg verpakt. Het is absoluut een prachtstuk aan een zeer scherpe prijs.

Volledig volgens afspraak en goede communicatie.

Snelle en netjes ingepakte levering, helemaal tevreden.

Tevreden

Ongelofelijk mooie tafel

René Houtman staat voor ons voor kwaliteit service vriendelijkheid en flexibiliteit. We kochten een prachtige grote boomstamtafel in licht eiken, met een nostalgische metalen poot, wat een pronkstuk. Ik zeg tegen iedereen René Houtman zeker doen.

Prachtig badkamermeubel. Goede kwaliteit!

Supergoede service

De eerste keer dat ik bij jullie bestelde , het was een vaas , dus was benieuwd of ik deze in volledige vorm ging mogen ontvangen, maar was heel goed verpakt en ontvangen zoals het hoort . Ook de gratis verzending is een pluspunt! Ik bestel er in de toekomst zeker nog .

Een prachtig beeld

Het heeft lang geduurd eer de bestelling er was

Wachten op levering

Op 04/05/2024 een bestelling geplaatst en al vrij snel (op 06/05) een verzendbevestiging ontvangen. Omdat bij Post Nl de status op niet ontvangen van leverancier, en er bovendien een fout was in mijn huisnummer contact genomen op 09/05. Op 10/05 dan dit bericht gekregen : 'Maandag zijn er helaas een aantal pakketten blijven staan, PostNL heeft helaas niet alles meegenomen. Normaal gesproken gaan de overige pakketten donderdag weg, maar gisteren waren wij gesloten in verband met Hemelvaart. Het pakket zal hier dus vandaag vertrekken!'. Dezelfde dag dan nog dit bericht ontvangen 'Ik krijg net een berichtje uit ons magazijn, dat de levering die wij afgelopen week zouden ontvangen, helaas niet is gekomen. We hadden de manden nog tweemaal op voorraad, maar eentje bleek beschadigd. Ik moet dus helaas wel wachten tot we deze levering van onze leverancier daadwerkelijk ontvangen.' Dusss : eerst verstuurd, dan niet meegenomen door Post Nl, dan zal het onmiddellijk verstuurd worden om dan uiteindelijk bericht te krijgen dat ze het niet op voorraad hebben. Ik kan pas tevreden zijn als ik mijn bestelling (die ik onmiddellijk betaalde op 04/05) daadwerkelijk ontvangen heb.

Super badkamermeubel

Mooie zaak en goed geholpen. Mooi meubel geleverd en goed in de communicatie omtrent de levering.

Ik heb lang op mijn bestelling moeten wachten ivm leveringsproblemen, maar het was het waard! Ik ben erg blij met m’n aankoop.

Prachtig toiletmeubeltje

Het meubel is prachtig en helemaal zoals gewenst, alleen de levering door de post was rampzalig (liet alles v zijn karretje vallen maar gelukkig waren enkel de dozen gescheurd en was alles heel goed ingepakt)

Erg vriendelijk goede service en komen de afspraken na top bedrijf

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.