Misleidende fotos

Door de misleidende foto’s heb ik een verkeerde aankoop gedaan

Prachtige spullen en heel gastvrij en vriendelijk personeel

Mooie producten, correcte behandeling

Er is een ruim assortiment met prachtige items. De moeite waard om eens te bezoeken .

Van begin tot eind, Top!

Op zoek naar een passend kastje, waar ik mijn uitrolmachine op kon zetten. Omdat ons interieur stoer en sober is, wilde ik een kastje in die stijl, zodat hij later ook in de woonkamer kan staan. Via de chat, kwam ik bij het ideale kastje uit en via de mail, werd ik keurig op de hoogte gehouden. De bezorgdienst was keurig netjes en gingen weg, nadat alles nagelopen was. Ik ben de garantie kwijt, omdat ik voor het gemak, er wieltjes onder heb gezet.

keurig netjes geholpen van begin tot eind......

vanaf het eerste contact alles heel keurig gegaan.......daarnaast viel me op dat de keren dat ik belde ik bijna altijd direct te woord werd gestaan.........geen lange wachttijden....heel blij met m'n tafel......

Nemen de tijd voor je en doen hun best om aan je wensen te voldoen.

Ze deden hun best om bij elkaar passende meubels bij elkaar te zoeken. Waarbij ze verschillende leveranciers benaderden om te kijken wat de mogelijkheden waren. Met een mooi resultaat.

Zeer mooie collectie

Vlotte levering, mooie collectie

Super mooie winkel, super geholpen en snelle levering en heel blij met de kast, zeker nog een keer terug

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Mijn bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van het spiegelkastje is erg goed. Blij met mijn aankoop

Ik ben zeer tevreden

Na mailcontact kreeg ik snel reactie en de levering verliep goed en snel, ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en zou René Houtman Interieurs zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

Blij met de aankoop, snelle levering.

Erg blij met het laatje voor mijn koffiehoekje

tot nu toe goed maar heb nog niks !

kwa begeleiding prima voor de rest kan ik nog niet veel zeggen heb nog niks misschien te vroeg gestuurd door jullie

Foto’s van de meubels zeer goed

Super fijn. Al twee keer meubels besteld. Foto’s kloppen perfect en gratis bezorgen ook heel fijn.erg tevreden dus

Zeer vriendelijk!

De medewerkers waren zeer vriendelijk en attent en probeerden ons zo goed mogelijk te helpen, wat ook gebeurde. We zijn zeer tevreden! Mooie deur

prachtige spullen maar service kan echt beter

Wastafel besteld, op website stond op voorraad maar werd toch pas na bijna 3 weken geleverd. Communicatie verloopt erg stroef. Verder hele mooie spullen.

Geweldig bedrijf

Mooie spullen en de service is geweldig. Super blij met mijn badkamer meubel

Prachtige producten, super service

Nog mooier dan op de foto mijn gekochte artikelen. Het afleveren was keurig! Vooraf mail, op dag van levering telefoontje en een hele vriendelijke jongeman zette de spullen binnen. Top!

Fantastisch.

Een topbedrijf met een hele goede service.

Topkwaliteit meubels, logistiek kon beter

Hele mooie oude kast besteld op de website die volgens de site voorradig was. Helaas bleek (na betaling) dat de kast net verkocht was, kennelijk is er geen sluitend systeem hiervoor. Uiteindelijk een andere kast besteld. Die zou geleverd worden tussen 15 en 17 uur, de chauffeur kwam pas na 18 uur, zonder iets te laten weten. Vervelend als je iemand hebt gevraagd om van 15 tot 17 uur aanwezig te zijn. Los van de logistieke nadelen hebben ze alles keurig en netjes opgelost en is het een prachtige kast. Qua kwaliteit en service 5 sterren, maar door de dubbele problemen met voorraad- en afleverplanning een ster minder.

geweldig

we hebben prachtige meubels voor onze badkamer bij jullie uitgezocht, , heel mooi gemaakt , geweldige service Evert en Gety

Mooie lamp geleverd, goed verpakt. Erg blij mee!

Vriendelijke, snelle servies

Ik heb een sidetable gekocht waar ik direct verliefd op was. Ik werd via mail op de hoogte gehouden van de leverdatum die vrij snel was want ik ben woonachtig in België. Ik had nog wat vragen ivm de levering en werd zeer vriendelijk en begripvol geholpen door Mika. Ik bestel hier in de toekomst zeker opnieuw!

Prachtige producten en klantvriendelijk meedenkend bedrijf

Een snelle reactie bij vragen. Wordt goed meegedacht. Snelle verzending van de producten. Producten zijn mooi en zoals weergegeven online.

Top!

In de winkel: zeer vriendelijk geholpen en heel mooie spullen! . Bezorging: het kastje werd bezorgd maar doordat wij hier geen bericht over hadden gekregen (mail was niet aangekomen/niet goed verstuurd) was er niemand thuis. Hier werd niet moeilijk over gedaan en na 2 dagen werd het kastje nogmaals gebracht.

Alles in orde

Vriendelijke service, snel en duidelijk antwoord op mijn mails, vlotte levering en goed verpakt.

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.