Snel en netjes geleverd

Kaarsen besteld van PTMD deze hebben zo’n mooie vlam! Ze werken alleen niet op een afstandsbediening maar ze hebben wel een timer. Producten zijn snel geleverd en kreeg snel antwoord op een vraag van klantenservice

BLIJ

Super leuke lamp! Echt mijn smaak en precies de goede maat staat helemaal leuk bij mijn interieur! Ik ga er nog één bestellen!

Super bloempotten

Super blij met de grote bloempotten. Super blij mee

Snelle levering, mooi product

Prachtige waskom. Snelle levering, de waskom was goed verpakt om beschading te voorkomen.

Precies de lamp gevonden die ik zocht

Op hun website stond precies de lampvoet die ik zocht. Passend bij mijn andere spullen. Het contact met de klantenservice verliep vlot. De levering kwam zoals ze hadden toegezegd. Alles zeer degelijk verpakt. Ze hebben mooie artikelen en een goede service! Een aanrader!

2 ledkaarsen besteld en al snel verzonden Helaas was er bij 1 ledkaars stukje afgebroken . Via mailcontact dit aangegeven. Snel oplossing aangeboden Perfect geregeld

Geweldige producten top service

Begin van het jaar hadden wij alles rond dat onze verbouwing kon starten. Onze wensen en ideeën hadden we al duidelijk. We bestelden via jullie een toilet kastje/fonteintje met accessoires spiegel en toiletrolhouder. Alle producten waren snel geleverd. Echter ging er ergens iets fout en kwamen we er zelf pas twee weken later achter dat het betonlook wasbakje er niet bij zat. Alles werd in het werk gesteld deze zo snel mogelijk te leveren. Het eindresultaat mag er wezen.

Supermooie tafel

Zo blij met onze nieuwe tafel, ze past perfect bij onze kasten die we ook hier kochten. Altijd een goede en zeer vriendelijke service

Levering lang en weinig communicatie

Besteld en geen reactie over de levering. Zelf contact opgenomen vervolgens wel een reactie echter toen nog eensb in de wacht. Uiteindelijk ontvangen en netjes verpakt plus artikel naar verwachting.

Moeizaam verloop van het bestelde

2 keer een bestelling geplaatst en betaald voor een product wat op de website als ‘op voorraad’ en ‘binnen 1 tot 3 dagen leverbaar’ staat vermeld. Helaas was de eerste keer het product niet op voorraad en ook niet meer leverbaar en de tweede keer kreeg ik niet het bestelde maar een soortgelijk product. Terugbetaling eerste bestelling was snel ik kreeg een compensatie voor de verkeerde tweede bestelling. Jammer, dat het communiceren met de klantenservice moeizaam verliep.

Fijne winkelervaring en prachtig assortiment

Ruime keuze voor wat ik zoek en prachtige vazen en waxlichten van Dutz, goed verpakt en netjes verzonden.

Heel erg tevreden

Prachtig eiken wasbak kastje geleverd

Betrouwbaar

Reeds twee jaar klant bij jullie en nog steeds even content Super service kan niet beter. En heel tevreden van mijn eiken venstertabletten. Krijg er heel veel complimentjes ervoor. Bedankt voor jullie service.

We moesten wat langer wachten dan gepland maar dit is netjes opgelost. Het was het wachten waard, we zijn onwijs blij met de eettafel!

Snelle levering!

Mooie artikelen en goed verpakt, aangekomen

Ik kijk regelmatig op hun website, wat een prachtige artikelen. Goede service en goede kwaliteit

Mooi product, snelle service

Een mooie krans gekocht zag er goed uit en is super goed verpakt verzonden. Hij hangt al aan de muur!

Geweldige winkel

Prachtig kastje gekocht kon ik ophalen in Hardenberg en prachtige lampevoet per post ontvangen. Heel vriendelijke mensen. De moeite waard om eens te gaan kijken

Snelle levering

Snelle levering, en zeer tevreden.

Klantvriendelijk.

De kast die we besteld hebben is zoals beschreven. Goede service. Vriendelijke chauffeur die de kast met ons binnen heeft gezet!

Snelle levering van mooi produkt

Produkt was zoals de site aangaf

Prima service !

Prima service !

Snelle levering!

Duidelijke website snelle levering mooie foto's!

Prima , ook goed telefonisch contact gehad

Heel goed verpakt, prima bezorging

Prachtige kast

We zijn erg blij met deze kast. Past perfect in ons landelijke interieur. De levertijd was langer dan verwacht maar daarover werden we tijdig op de hoogte gebracht en zelfs gecompenseerd. Nog dank daarvoor! Het enige minpuntje was dat degene die bezorgde zich niet echt bereid toonde om de kast rechtop op de plaats te zetten.

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.