Laden reviews...
253 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en nauwkeurig verpakte producten. De meeste bestellingen komen op tijd en zoals beschreven aan. Enkele vertragingen werden opgelost door duidelijke communicatie. Over het algemeen groeit de waardering voor het assortiment en de kwaliteit.
Ik ben teleurgesteld omdat er geen oplossing komt voor mijn probleem. De vraag tot oplossing is blijkbaar doorgestuurd naar de leverancier van mijn bestelling/aankoop maar een oplossing laat op zich wachten. Nochtans heb ik bij bestelling onmiddellijk betaald (81,00 EURO). Ik verwacht dan ook spoedig een oplossing, zo niet zal ik verdere stappen ondernemen.
Beveelt niet aan
Marie
beringen
Beste Marie,
Bedankt voor je review. We begrijpen heel goed dat dit een teleurstellende ervaring voor je is geweest en bieden onze excuses aan voor de onduidelijkheid.
We hebben inmiddels contact met je gehad en gelukkig is er al een nieuwe kaars voor je besteld. Helaas hebben we nagelaten je hiervan eerder op de hoogte te brengen, waarvoor onze excuses. We verwachten dat je de vervangende kaars binnenkort ontvangt.
Bedankt voor je begrip en het prettige contact. We hopen dat de nieuwe kaars naar wens is en dat je je ervaring daarna wilt aanpassen.
^Shirley
Een mooie winkel met eerlijke materialen, volledig passend in een landelijk interieur. Personeel is erg klantvriendelijk en de koffie staat altijd klaar. Zelfs voor een keuken en badkamer kun je hier terecht!
Jeanette
Vriezenveen
Beste Jeanette,
Bedankt voor deze prachtige 10 en je enthousiaste woorden! Wat leuk om te horen dat je onze winkel als sfeervol ervaart en onze collectie zo waardeert. Ook fijn dat onze klantvriendelijkheid en de koffie je zijn opgevallen – je bent altijd van harte welkom! We hopen je snel weer te zien, of het nu is voor woonaccessoires, een keuken, een badkamer of gewoon een gezellig bezoek.
^Shirley
Kast voldoet volledig aan alle verwachtingen, levering zoals afgesproken binnen de aangegeven termijn
Cindy
olen
Beste Cindy,
Bedankt voor je mooie review en de 10! Wat fijn om te horen dat de kast volledig aan je verwachtingen voldoet en dat de levering volgens afspraak is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe kast en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
^Shirley
De bestelling is geleverd zoals ik had besteld. Als je iets wil vragen via de mail krijg je gelijk dezelfde dag nog antwoord. Je voelt hier echt dat de klant koning is!!
Gerda
Onstwedde
Beste Gerda,
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat geweldig om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling en onze service. We vinden het belangrijk om vragen snel te beantwoorden en onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Fijn dat je dit zo hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
^Shirley
Mooie spullen en goede service
Monique
Rotterdam
Beste Monique,
Bedankt voor je mooie 10 en je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie, service en onze collectie. Daar doen we het graag voor! Veel plezier met je aankoop en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Snelle levering
Clarina
Weesp
Beste Clarina,
Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en tevreden bent over de snelle levering. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je graag weer terug te zien!
16 July 2026
Paul
Tegelen
Beste Paul,
Bedankt voor je mooie 10 en je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle en correcte levering. We wensen je heel veel plezier met de mooie meerpalen en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
^Shirley
Een prachtig badkamermeubel laten maken, vakkundig in elkaar gezet door Joram. Goed geadviseerd door Ruben, flexibel en meedenkend. Ook uitstekende after sales, absolute aanrader.
10 July 2026
F&C
Gemeente Hardenberg
Beste,
Bedankt voor deze prachtige review en de mooie 9! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het badkamermeubel, de montage en onze service. We geven je complimenten graag door aan Yoram en Ruben; zij vinden het net als wij belangrijk om goed mee te denken en een mooi eindresultaat te realiseren.
Ook heel fijn om te horen dat je onze aftersales als positief hebt ervaren. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je nieuwe badkamermeubel!
^Shirley
Goed geholpen door vriendelijk personeel, werd koffie aangeboden tijdens het rond kijken. Bestelling snel geleverd, zonder bezorgkosten. In een woord TOP
Cindy
Dalerveen
Beste Cindy,
Bedankt voor deze prachtige 10 en je enthousiaste woorden! Wat fijn om te horen dat je onze winkel, collectie en service zo waardeert. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, dus mooi om te lezen dat ook de persoonlijke aandacht en het kopje koffie zijn gewaardeerd.
Veel plezier met je aankoop en we hopen je graag weer te mogen verwelkomen in onze winkel!
Heel posititief
Aike
Aywaille
Beste Aike,
Bedankt voor je mooie 10 en je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de nachtkastjes. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen!
^Shirley
Helaas bleek de bestelde verf niet leverbaar wat niet aangegeven was op de website, dat was balen en mijns inziens ook niet zo netjes. Wel kreeg ik een goed alternatief aangeboden. Bezorging ging ook niet vlekkeloos. Uiteindelijk een week langer moeten wachten op mijn bestelling dan was aangegeven
Jessica
Amersfoort
Beste Jessica,
Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat je bestelling niet helemaal vlekkeloos is verlopen.
Helaas worden wij niet continu op de hoogte gehouden van welke producten door onze leveranciers uit het assortiment worden gehaald. Daardoor komt het soms voor dat wij er pas achter komen wanneer een klant het product bestelt. We begrijpen dat dit teleurstellend is en doen ons best om in zo'n situatie zo snel mogelijk een passend alternatief aan te bieden.
Het spijt ons ook dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. We waarderen je begrip en zijn blij dat het voorgestelde alternatief uiteindelijk naar tevredenheid was. We hopen je in de toekomst een soepelere ervaring te kunnen bieden.
De site erg overzichtelijk, bestel proces ging voorspoedig Levering conform verwachting Producten zoals op de site. Ik ben tevreden!
5 July 2026
Jelle
Drongelen
Beste Jelle,
Bedankt voor je mooie review en je fijne feedback! Wat goed om te horen dat onze website overzichtelijk is, het bestelproces soepel verliep en de levering aan je verwachtingen voldeed. Fijn dat de producten precies zijn zoals je had verwacht. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
^Shirley
We hebben 4 manden besteld ze staan perfect, goede kwaliteit en snel geleverd! Erg blij mee.
5 July 2026
Nicole
Mierlo
Beste Nicole,
Bedankt voor je geweldige review en de 10! 🌟 Wat fijn om te horen dat de vier manden perfect staan en dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier ermee, en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
^Shirley
Snel (gratis!) geleverd, in overleg binnen op z'n plek gezet, geweldige service! Prachtige kast waar mijn tv perfect in past , heel erg blij mee!
29 June 2026
Sandra
Hoofddorp
Beste Sandra,
Bedankt voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de Doortje kast en onze service. We vinden het belangrijk om de levering in goed overleg te verzorgen en de kast netjes op zijn plek te zetten, dus mooi dat u dit zo heeft ervaren. Heel veel plezier gewenst met uw prachtige kast en we hopen u in de toekomst graag nog eens te mogen helpen!
Fijne dag! Groetjes Liv
Ik had een Aura Peererkorn pot besteld ziet er prachtig uit. De bestelling was netjes in gepakt en snel bezorgd.
29 June 2026
Annie
Terneuzen
Beste Annie,
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw Aura Peeperkorn pot. We besteden veel zorg aan het verpakken van onze producten, dus leuk om te lezen dat alles netjes en snel is aangekomen. Heel veel plezier gewenst met uw aankoop en bedankt voor het vertrouwen. We zien u graag nog eens terug!
Fijne dag! Groetjes Liv
Een fantastische no nonsens bedrijf. Veel mooie producten opgesteld op diverse plekken in en rondom de woonboerderij. Prettig geholpen door wederom no nonsens medewerkers. Kortom een fijne plek om landelijke stijl producten aan te schaffen.
26 June 2026
Klaas
Amsterdam
Beste Klaas,
Bedankt voor uw mooie review! Wat leuk om te lezen dat u onze woonboerderij en het assortiment zo waardeert. Fijn dat u opnieuw prettig bent geholpen door onze collega's. We wensen u veel plezier met uw aankopen en hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Fijne dag! Groetjes Liv
Enthousiast na het ontvangen van de mooie fotokaders van Rene Houtman Interieurs.
26 June 2026
Sil
Ardooie
Beste Sil,
Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat u enthousiast bent over de fotokaders. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat ze een mooie plek in uw interieur hebben gekregen. Graag tot een volgende keer!
Fijne dag! Groetjes Liv
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe eethoek die we hebben gekocht bij René Houtman Interieurs. De levering verliep keurig volgens afspraak. De kwaliteit van de tafel en de stoelen is uitstekend en de afwerking is prachtig. We krijgen er veel complimenten over en genieten er iedere dag van. Wij kunnen René Houtman Interieurs van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service. Bedankt voor de fijne begeleiding en het geweldige eindresultaat!
25 June 2026
Gertjan en Helmie Mossink
Vriezenveen
Beste Gertjan en Helmie,
Bedankt voor deze prachtige review! Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe eethoek. Fijn dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat de kwaliteit en afwerking naar wens zijn. Dat jullie er dagelijks van genieten en er zoveel complimenten over krijgen, is een mooi compliment voor ons. Heel veel plezier gewenst met jullie prachtige eethoek!
Fijne dag! Groetjes Liv
Wir haben die Brynxz Ovalen Vintage Tafellamp bestellt und für eine Lieferung nach Deutschland Kontakt mit dem Kundenservice aufgenommen. Die Mitarbeiter sind äußerst freundlich und zuvorkommend. Bestellung und Versand verliefen einwandfrei. Die Lampe war unglaublich sorgfältig verpackt. Die Lampe ist wunderschön und wirkt genau wie auf dem Foto. Wir werden wieder bestellen!
23 June 2026
Nils
Brake
Lieber Nils,
Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie sowohl mit der Lampe als auch mit unserem Kundenservice so zufrieden sind. Wir legen großen Wert darauf, dass auch Bestellungen nach Deutschland sorgfältig verpackt werden und sicher bei unseren Kunden ankommen. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit der Brynxz Ovalen Vintage Tischlampe und freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen!
Einen schönen Tag! Liebe Grüße, Liv
Zeer goede betrouwbare site
20 June 2026
Nathalie
Temse tielrode
Beste Nathalie,
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze webshop als betrouwbaar heeft ervaren. Daar doen we het graag voor! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst graag nog eens terug te zien.
Fijne dag! Groetjes Liv
Bij aflevering, zat er geen afvoergat in badmeubel. Na telefonisch contact gehad, en gelijk geholpen, dmv credit nota. Prima opgelost.
18 June 2026
Natasja
Grevenbicht
Beste Natasja,
Bedankt voor uw positieve review! Wat goed om te horen dat u ons telefonisch gemakkelijk kon bereiken, dat u snel geholpen bent en dat we dit direct naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Bedankt voor uw begrip, en we wensen u veel plezier met uw aankoop!
Fijne dag! Groetjes Liv
Gruttersbak gekocht. Prachtige kwaliteit. Zwaar en mooi van kleur. Geen rommel. Goed verpakt en zonder beschadigingen aangekomen. Bestelproces eenvoudig en duidelijk.
14 June 2026
Christel
Ouddorp
Beste Christel,
Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de gruttersbak. We wensen u veel plezier met uw aankoop en wat heeft u de gruttersbak mooi gestyled!
11 June 2026
Cathy
ENTER
Beste Cathy,
Bedankt voor uw mooie recensie! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw wortelhouten krans en dat u goed bent geholpen bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst graag nog eens weer te zien!
11 June 2026
Sandra
Venlo
Beste Sandra,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de lampen en de nette levering. Daar doen we het graag voor. We wensen u veel plezier met uw aankoop.
Fijne dag! Groetjes Liv
Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.
Havezateweg 11
7798CC Collendoorn