plezierige en servicegerichte houding

Er was een levering niet geheel correct uitgevoerd (kan gebeuren) maar dit werd snel hersteld! En paar weken later wilden we een iets te kleine kast (met legplanken) omruilen voor een grotere. Ook geen probleem! Met beperkte extra kosten is dit gerealiseerd, Bedankt!

behulpzaam en goede kwaliteit producten

Na een aantal emails telefonisch contact gehad en werd goed geadviseerd over mijn mogelijkheden en de bestelling werd keurig volgens de afspraak ook afgeleverd bij ons thuis.

Echt hetgeen ik ervan verwacht

Prachtige items die zeer zorgzaam en correct worden geleverd

Service

Mijn ervaring is zeer positief omdat ik voor mijn oudere zus bestel en zij heel blij is met de service en snelheid waarmee alles geleverd word,ook de site is volledig en als je vragen hebt kan je bellen en dan krijg je er antwoord op ,heel blij met deze Dutz dealer ,op naar de volgende bestelling

Leuke spullen en goed geholpen

Snelle afhandeling van bestelling

Vlotte bestelling, vlotte levering, mooi product

Helemaal volgens wens. Op foto gekozen en dan kan je af en toe teleurgesteld zijn wanneer je het product ontvangt. Dat was bij onze beide bestellingen bij Rene Houtman niet het geval: de meubels ademen in onze woonkamer helemaal de sfeer uit van op de foto's. Bedankt!

Helemaal tevreden

Prima afgehandeld aardige chauffeur en prachtige spiegel !!

mooi kwalitatief product

Mooi kwalitatief product. Gedegen info rond maten en kleur kap. de kleur in realiteit stemt overeen met wat op de website getoond wordt. verbeterpuntje: we misten een foto en info over de afmetingen en kleur van het baldakijn.

Bestelling duurde lang

Afgelopen november heb ik bij jullie via de website twee producten besteld. Op de site stond geen lange levertijd vermeldt of dat het niet voorradig was. Na twee weken heb ik telefonisch contact opgenomen en bleek een van de twee producten niet op voorraad te zijn, waardoor de bestelling vertraging had. Medio januari heb ik de producten ontvangen. Ik had verwacht op zijn minst een mail of een notitie bij de bestelling te hebben gezien, over de vertraging. Ik begrijp echt dat niet alles op voorraad is en na drie dagen in huis, twee maanden is dan weer het andere uiterste. Dus helaas, ik ben niet zo tevreden over deze bestelling.

Hoogglanzende antiek was!

Product snel ontvangen en de was is van hoge kwaliteit!

Top ervaring voor zowel het toilet meubel als de toiletplank

Goede service en kwalitatief TOP!

Echt hele goeie ervaring!

Dank voor de goeie hulp waardoor ik super vlot mijn bestelling binnen had!

Heel tevreden

Super goeie en snelle levering en mooie kleuren candle wax

Heb gisteren 2 zakken candle wax en lonten besteld. Dit was mijn aller eerste bestelling en zeker niet de laatste!Had ze vandaag al binnen. Zeer goeie kwaliteit. Je ziet gelijk verschil met andere candle wax. Groetjes anet snoeijink

Ik had drie schaapjes van Brynxz besteld zijn met zeer veel zorg verpakt en verstuurd, en ondanks pre order snel geleverd.

Fantastische service

Alles is netjes geleverd en zorgvuldig ingepakt.

Heel mooi!

Erg mooie manden! Ik heb er 2 besteld en ze zijn qua vorm wel hetzelfde, maar de vlechting is iets anders omdat de ene met wat fijner riet is gevlochten.

Heel fijn bedrijf

Prettige website en erge mooie meubels. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Snelle levering. Ik ga hier zeker nog meer bestellen!

Goede service, mooie producten

Produkt de volgende dag opgehaald en het stond al klaar. Helaas was de showroom gesloten, maar we komen zeker nog een keer terug

Fantastisch

Ben heel blij met mijn bestelling. Het is heel snel geleverd en prima verpakt. Ik ben super tevreden.

Bestelling was niet compleet

Bestelling was niet compleet en er wordt niet gereageerd op mijn mail Vraag mij af of ik mijn betaalde product nog ga krijgen

Mooie spullen!!

Hele leuke spullen en zeer snelle levering!

Snelle en goede levering

Zowel de website als de uiteindelijke levering was gemakkelijk en goed geregeld

Goede service, super goed ingepakt. Ben er heel blij mee.

Super mooi

Vensterbank manden gekocht Zie er mooi uit

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.