Goede service en mooi toiletmeubel

Het toiletmeubel was snel geleverd en ziet er heel goed uit!

Pech dat de lamp niet de goede maat is.

Helaas, is de lamp veel te groot! Kan ik het ruilen? Verder alles goed gegaan. Hetty Hoevers.

Prima!

Snelle levering goed ingepakt artikel. Erg blij met met mooie bankje voor een goede prijs.

Correcte communicatie ivm de levering. Levering verliep perfect, de hanglamp werd met zeer veel zorg verpakt.

Op en top!

Badkamermeubel en spiegel on line besteld, afwijkende maat in verband met leiding toevoer was geen enkel probleem. Communicatie vlot en duidelijk. Meubel echt uniek en kwaliteit. Kortom, op en top!!!

Heel goede service, zowel tijdens de aankoop, levering als naverkoop

Een echte aanrader! Heel kwalitatief materiaal. De foto´s geven de realiteit weer. Er wordt een heel goede service aangeboden tijdens de aankoop via de chatbox, alsook tijdens verdere processen. Reageren zeer snel en niets is hen teveel.

Super goed en netjes geregeld!

Via site besteld. Krijgen snel reactie per mail en telefonisch. 1 st op vooraad 1 st 6 tot 8 weken levertijd. Geen probleem! Binnen 5 weken toch geleverd. Alles zeer goed afgeleverd. Moet het nog wel installeren, maar ziet er goed uit. Een AANRADER!

Top!

Heel mooi meubel! Ik had een paar vraagjes en werd heel vriendelijk te woord gestaan!

Mooie kast, maar wat stroef

De kast is erg mooi, volledig zoals beschreven op de site. Helaas gaan de schuiven heel stroef en moeilijk open en dicht. De kastdeuren hebben gelukkig dit probleem niet.

Reactie van het bedrijf

Hallo Jolien, Bedankt voor uw review. Bij authentieke oude meubels kan het natuurlijk soms wat stroever bewegen. Ondanks dat hopen we dat u toch veel plezier hebt van uw kast! Met vriendelijke groet, Maureen

Uitmuntend

Badkamer meubel uitgezocht, wij wilden graag een wat donkerder kleur, geen probleem kon meteen geregeld worden. Veel keus in waskommen en er werden meteen verschillende kommen op het meubel gezet om te kijken wat wij het mooiste vonden. Prachtige mat zwarte kraan . Er werd rustig de tijd genomen en onder het genot van een kopje koffie alles besproken. Zeer snel geleverd. Ik zie reacties op Facebook dat sommige mensen het duur vinden, maar dat valt reuze mee en de kwaliteit kun je niet vergelijken met de bouwmarkten. Op en top bedrijf. Wij komen zeker terug voor nieuwe meubels.

Reactie van het bedrijf

Hallo Ingrid, Allereerst bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Daarnaast bedankt voor de mooie complimenten. Dat doet ons goed om te lezen. Wij staan ook zeker voor service en kwaliteit. Mocht u nog eens onze showroom komen bezoeken, dan staan wij met alle liefde (en een verse kop koffie) weer voor u klaar om te helpen. Veel plezier met jullie aankopen! Met vriendelijke groet, Maureen

Mooi product, geen snelle levering

Mooi product, voldoet aan de verwachtingen. Bestelling geplaatst en na een week nog geen verzendgegevens ontvangen. Mailtje gestuurd en nog diezelfde dag werd het pakket verstuurd. Netjes opgelost

Heel erg blij met het mooie resultaat

Had een heel leuk klein badmeubel besteld en is ook netjes optijd geleverd. Goede service! Alleen bij het plaatsen kwam de monteur erachter dat de kraan niet paste door het voorgeboorde gat wat hiervoor bestemd was. Best wel wat aanpassingen moeten doen om deze fatsoenlijk te kunnen plaatsen. Had ook aangegeven om het gat van kraan in de middag achter de waskom de maken zodat ik nog wat plek had om er nog wat naast te kunnen zetten. Jammer dat dat niet zo was als afgesproken.het is ook lastig om online dingen die je wilt af te spreken? Maar we zijn toch super tevreden met het meubel en het resultaat van de kleine toilet ruimte

Reactie van het bedrijf

Hallo Anita, Bedankt voor het achterlaten van uw review. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen/bezoeken om mogelijkheden door te spreken. Gelukkig is het uiteindelijk toch nog naar behoren geplaatst. Wij wensen u veel plezier van uw badkamermeubel! Met vriendelijke groet, Maureen

Zeer goede ervaring

Wij werden heel goed ontvangen in de showroom en kregen veel uitleg , niets was hun teveel gevraagd . We kregen koffie en gebakje erbij De levering van de meubels heel stipt en professioneel . Goede communicatie en afhandeling via mail . Zeker een aanrader !

Reactie van het bedrijf

Hallo Erik en Carla, Bedankt voor de genomen moeite om een review met foto achter te laten, de salontafel staat prachtig. Ook bedankt voor alle complimenten, dat doet ons goed om te horen! We zien u graag nog eens terug bij Rene Houtman Interieurs en dan uiteraard weer onder het genot van een verse bak koffie. Met vriendelijke groet, Maureen

Prima aankoop en service

De fauteuil die we zochten in huis. Keurig geholpen onder het genot van een kop koffie. Zaterdags gekocht en de woensdag erop al bezorgd. Netjes behandeld tegen vlekken, verpakt en bezorgd. Heel leuk dat er een kleine attentie bij zat. Wij zijn heel blij met de fauteuil! Wij komen zeker nog een keer terug, er is veel keus!

Reactie van het bedrijf

Hallo, Wat fijn dat jullie tevreden zijn met de fauteuil, hij staat prachtig. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is. Goed om te lezen dat jullie nog eens terug komen, dan staat er uiteraard weer een verse kop koffie klaar en helpen wij jullie met alle liefde! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Maureen

Heel goed

Reactie van het bedrijf

Hallo Kimberly, Bedankt voor uw complimenten en het achterlaten van een review! Met vriendelijke groet, Maureen

Mooi product en perfecte levering

Ik kende het bedrijf niet, maar ben zeer tevreden over de levering en afhandeling.

Reactie van het bedrijf

Hallo Gerrie, Wat fijn dat u de moeite hebt genomen om een review achter te laten, dat kunnen wij waarderen. Bedankt voor de complimenten! Wij hopen u nog eens terug te zien bij Rene Houtman Interieurs. Mocht u ooit in de buurt zijn van onze showroom staat er uiteraard een verse kop koffie voor u klaar ;). Met vriendelijke groet, Maureen

Fijne verkoper

Mooie producten en denkt met je mee.

Reactie van het bedrijf

Hallo Monique, Bedankt voor het achterlaten van uw review! Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is, daarom denken we graag met u mee. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Maureen

Snelle service

Onze waskom werd in perfecte staat geleverd, ook al hadden we hier wat bang voor omdat het niet evident is om dit per post zonder stukken aan te krijgen. Jullie hebben een heel snelle service, fijn!

Reactie van het bedrijf

Hallo Martijn, Allereerst, bedankt voor de genomen moeite om een review achter te laten. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Daar doen we het voor! Graag tot ziens bij Rene Houtman Interieurs. Met vriendelijke groet, Maureen

Goed bezig

We hadden twee manden besteld, eenmaal binnen, zagen we dat er twee verschillende manden waren. We hebben gemaild. We kregen als antwoord dat er twee nieuwe manden opgestuurd werden. Deze zijn binnengekomen en twee de zelfde. De andere weer netjes terug gestuurd. Top bedrijf.

Reactie van het bedrijf

Hallo, Bedankt voor het achterlaten van een review. Oeps, een foutje kan natuurlijk gebeuren. Gelukkig hebben we het naar behoren op kunnen lossen. Veel plezier met de manden! Met vriendelijke groet, Maureen

Super mooie kast

Vlotte communicatie via mail. Levering had vertraging, maar werd gecompenseerd met attentie.

Reactie van het bedrijf

Hallo Miet, Wat fijn dat u ondertussen toch kunt genieten van uw aankoop. Wij hopen dat u er nog lang plezier aan beleefd en zien u graag nog eens terug bij Rene Houtman Interieurs. Met vriendelijke groet, Maureen

Prettige mensen, het contact (krijgen en houden)heeft aandacht nodig. Twee van de 4 meubels ontvangen, erg mooi en heel blij mee.

Reactie van het bedrijf

Hallo Menno, Bedankt voor het achterlaten van uw review, dat kunnen wij waarderen. Wij wensen u veel plezier met de mooie meubels toe! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Maureen

Erg goed stoelen ook heel netjes verpakt

Werd goed op de hoogte gehouden van de levering en de eetstoelen goed verpakt in een hoes en doos.

Reactie van het bedrijf

Hallo Carola, Wat fijn dat u de moeite hebt genomen om een review achter te laten, bedankt. Wij wensen u veel plezier van de mooie Woodie kuipstoelen. Het is een prachtig geheel geworden! Graag tot ziens bij Rene Houtman Interieurs. Met vriendelijke groet, Maureen

Heel tevreden! Prachtige meubels!

Prachtige meubels gekocht voor in onze nieuwe badkamer. Heel tevreden over de service.

Reactie van het bedrijf

Hallo Jildau, Bedankt voor de positieve review en fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Dat doet ons goed, daar doen we het immers voor! Veel plezier met de aankopen en graag tot ziens bij Rene Houtman Interieurs. Met vriendelijke groet, Maureen

uitstejend

De schaal was perfect verpakt en er zat ook nog een klein kadootje bij.

Reactie van het bedrijf

Hallo Emmy, Goed om te horen dat u tevreden bent over de aankoop. Wij wensen u er veel plezier van en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Maureen

Zeer goed en vriendelijke service.

Tot nu toe twee keer iets besteld. De eerste bestelling was erg goed verzorgd en de afhandeling van de tweede, die ik tussentijds wilde annuleren omdat ik me bedacht had, verliep erg soepel en snel. En ik kreeg mijn geld ook al een dag later terug. Goed geregeld dus.

Reactie van het bedrijf

Hallo Xander, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u nog een fijne dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Maureen

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.