Super tevreden!!

@ Rene Houtman Interieurs. Een tijdje geleden beloofden we u een online review te geven als we de verbouwing afgerond hadden. Wij kochten bij u een badkamermeubel met wastafel en een kastje voor op het toilet met wastafel. We zijn er super tevreden over en gaan zeker reclame maken. Bedankt voor de goede service!

Landelijk en niet prijzig

Mooie landelijke tafel, ben er zeer tevreden mee , levering heeft wel 5 mnd geduurd, maar de mooie tafel maakt dit goed Presentje meegeleverd gekregen doordat de levering wat langer heeft geduurd ,top service Klantenservice top !! Onmiddellijk respons bij een vraag Levering heel goed gegaan, ze geven een belletje op voorrand ,zeer vriendelijk

Alles prima geregeld!

Correct en hele goeie klantenservice!

Het product is vooralsnog niet ontvangen

Ik wacht nog altijd op het product. Ik heb vrijdag gebeld. De eerste medewerker zou het uitzoeken en mij terugbellen. Ik ben niet teruggebeld en heb in de middag teruggebeld. Ik kreeg toen een collega aan de lijn die aangaf dat de andere medewerker al naar huis was vertrokken. Ik had toch evengoed wel even dat belletje verwacht. Het gaat toch om een lamp van bijna 400 euro. De 2e werknemer pakte het wel snel op. Ik wacht nog steeds op de lamp. Volgende week komt hier een cameraploeg. Ik had het heel fijn gevonden wanneer de lamp hier is voor die opnamen.

Reactie van het bedrijf

Beste Debby, Erg jammer om te horen hoe het is verlopen. We doen altijd ons uiterste best om bestelde artikelen zo snel mogelijk bij de klant af te leveren, maar zijn afhankelijk van externe levering in dit geval. We hebben vrijdag meerdere malen geprobeerd om met de vervoeder contact te krijgen maar helaas zonder resultaat. Vanochtend bleek het pakket in plaats van in Nederland in het Duitse sorteercentrum te zijn. De vervoerder pakt dit gelijk op en de levering komt zo snel mogelijk. Zojuist de track en trace code gecontroleerd en zie dat het pakket afgeleverd is. Vriendelijke groet Geke.

Geweldig!!

Al een tijdje op zoek naar houten accessoires voor in het toilet. En dan ook het liefst in het geleefde hout. En dat vondt ik op fb bij Rene Houtman. Het werdt heel snel bezorgd en zeer goed verpakt. Wij zijn er erg blij mee! Echt een aanrader om eens bij hun te kijken! Je hebt waar voor je geld!

Super service!

In Augustus had ik de aleida set besteld. Een supergaaf wastafelsetje op een houten wagon delen plank. Helaas door een foute berekening van onze loodgieter is het gat van de afvoer verkeerd geboord waardoor de wastafel buiten de plank uitstak.. Na gevraagd te hebben wat deze plank mij zou gaan kosten werd aangeboden deze kosteloos te maken. Zojuist de nieuwe plank ontvangen.. Ik ben hier superblij mee. Goede service, betrouwbaar en leuke materialen. Groeten Patricia

Goed verzorgd

Goed verpakt en een fijne communicatie

Zeer goede ervaring...

Zeer vriendelijk, huiselijk.... Mooie showroom landelijk, stoer & sober! Mooie dingen gekocht en goed geleverd. Was goed ingepakt geen beschadigingen. Aardige chauffeur.... Wij zijn zeer tevreden.... Groetjes Bianca Brentjens ( Roermond)

Super snelle levering, en precies zoals het op foto staat.

Super snelle levering, en precies zoals het op foto staat. We zijn er blij mee

Mooie zaak fijne mensen

Mooie showroom om inspiratie op te doen.thuis hebben wij besloten om voor de D-bodhi tafels te gaan.erg blij mee

Mooi product

Mooi product, prijzig maar goede kwaliteit. Levering duurde wat langer, na contact is dit snel opgelost en had ik mijn pakket snel binnen.

Correct - snel

Duidelijke website - snelle levering - correcte werkwijze

Super!

Alles is super. De kwaliteit. De levertijd. Mooie materialen.

Super ervaring

Wij werden aan de telefoon vriendelijk en deskundig geholpen voor vragen namen ze de tijd om ze te beantwoorden en een snelle levering na de bestelling. Ik zou deze winkel zeker aanraden

alles op tijd geleverd en in prde

Dik in orde

Prachtige vaas, keurig op tijd geleverd !

De door mij bestelde vaas moest niet bij mij maar bij iemand anders worden geleverd. Dit is prima , op tijd, afgehandeld! Het is een prachtige vaas!

Schitterende aankoop

Bij Rene Houtman een schitterende watervalkraan gekocht die goed bij de rest van onze badkamer past. Een snelle levering met een verrassende leuke attentie. Een mooie zware kraan die makkelijk te installeren is!

Snelle levering

Bijzonder snelle levering en een goede website

Hele fijne ervaring.

Je besteld via de website en enkele dagen later wordt het keurig afgeleverd. Een half uurtje van te voren wordt je gebeld dat ze eraan komen. Helemaal Top

Top service!!

Badkamer meubel met toebehoren gekocht bij Rene Houtman. Meer dan 2 uur moeten rijden vanuit het zuiden maar dubbel en dik de reis waard. Prachtige meubels en een top service. Levering volgens afspraak en een prima afhandeling. Aanrader!!

Mooi product, goede service

De communicatie rondom bestelling en levering verliep soepel, en het product is zoals op de foto's.

uitstekend

naar wens gelopen

Reactie van het bedrijf

Beste Majda, Dank u wel voor de review, hier zijn we blij mee. Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. We wensen u veel plezier van u aankoop & tot een volgende keer! Mvg, Geke

Goede begeleiding, flexibel en met de klant meedenkend.

Gastvrije ontvangst. Terzake kundig advies.

Reactie van het bedrijf

Hallo Aalt, Bedankt voor u leuke review. Fijn dat u tevreden bent over onze service. Mvg. Geke

Goede, snelle levering .

Helaas zending teruggestuurd omdat het niet aan onze verwachtingen deed. De kleur week nogal af vd afbeelding en we vroegen ons af of er misschien een foutje was ontstaan in de levering. Hierover contact gehad via de mail, maar nooit een antwoord op gekregen.

Reactie van het bedrijf

Hallo Cora, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat het product niet was wat u ervan verwacht had. Inmiddels hebben we contact met u opgenomen via de mail. We hopen dat een eventuele volgende order na wens geleverd zal worden. Fijne dag vandaag! Met vriendelijke groet Geke.

Snelle levering en top product

Tafel gekocht. Staat prachtig. Snel geleverd. Goede service

Reactie van het bedrijf

Hallo Ellen, Dank je wel voor uw review Leuk om te zien hoe deze staat in uw interieur, in 1 woord prachtig!!!! Veel plezier gewenst van de tafel en graag tot ziens!! Met vriendelijke groet, Geke

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.