Hallo Jolien, Bedankt voor uw review. Bij authentieke oude meubels kan het natuurlijk soms wat stroever bewegen. Ondanks dat hopen we dat u toch veel plezier hebt van uw kast! Met vriendelijke groet, Maureen
Hallo Ingrid, Allereerst bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Daarnaast bedankt voor de mooie complimenten. Dat doet ons goed om te lezen. Wij staan ook zeker voor service en kwaliteit. Mocht u nog eens onze showroom komen bezoeken, dan staan wij met alle liefde (en een verse kop koffie) weer voor u klaar om te helpen. Veel plezier met jullie aankopen! Met vriendelijke groet, Maureen
Hallo Anita, Bedankt voor het achterlaten van uw review. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen/bezoeken om mogelijkheden door te spreken. Gelukkig is het uiteindelijk toch nog naar behoren geplaatst. Wij wensen u veel plezier van uw badkamermeubel! Met vriendelijke groet, Maureen
Hallo Erik en Carla, Bedankt voor de genomen moeite om een review met foto achter te laten, de salontafel staat prachtig. Ook bedankt voor alle complimenten, dat doet ons goed om te horen! We zien u graag nog eens terug bij Rene Houtman Interieurs en dan uiteraard weer onder het genot van een verse bak koffie. Met vriendelijke groet, Maureen
Hallo, Wat fijn dat jullie tevreden zijn met de fauteuil, hij staat prachtig. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is. Goed om te lezen dat jullie nog eens terug komen, dan staat er uiteraard weer een verse kop koffie klaar en helpen wij jullie met alle liefde! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Maureen
Hallo Kimberly, Bedankt voor uw complimenten en het achterlaten van een review! Met vriendelijke groet, Maureen
Hallo Gerrie, Wat fijn dat u de moeite hebt genomen om een review achter te laten, dat kunnen wij waarderen. Bedankt voor de complimenten! Wij hopen u nog eens terug te zien bij Rene Houtman Interieurs. Mocht u ooit in de buurt zijn van onze showroom staat er uiteraard een verse kop koffie voor u klaar ;). Met vriendelijke groet, Maureen
Hallo Martijn, Allereerst, bedankt voor de genomen moeite om een review achter te laten. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Daar doen we het voor! Graag tot ziens bij Rene Houtman Interieurs. Met vriendelijke groet, Maureen
Hallo Miet, Wat fijn dat u ondertussen toch kunt genieten van uw aankoop. Wij hopen dat u er nog lang plezier aan beleefd en zien u graag nog eens terug bij Rene Houtman Interieurs. Met vriendelijke groet, Maureen
Hallo Emmy, Goed om te horen dat u tevreden bent over de aankoop. Wij wensen u er veel plezier van en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Maureen
Hallo Xander, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u nog een fijne dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Maureen
Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.