Prima kwaliteit en nette bezorging

Prima kwaliteit en nette bezorging

Prachtige spullen

We hebben inmiddels meerdere items gekocht bij René Houtman, en dat zegt eigenlijk al genoeg! Prachtige, unieke meubels en accessoires – echt een snoepwinkel voor liefhebbers van mooi interieur. Altijd vriendelijk geholpen, met oog voor detail. Wij komen hier zeker terug voor nieuwe meubels!

Super tevreden

Omdat ik na lang zoeken op internet bij deze site uit kwam. Prachtige ( niet alledaagse) fauteuil gevonden. Ik kon niet wachten, zo benieuwd. Samen uit de doos getild en toen alles naar wens was, vroeg de bezorger een handtekening. Snelle bezorging , en mooi op tijd. Goede track en trace. De fauteuil staat mooi in de ruimte

Super snel en duidelijk geholpen

Super complimenten

Gewoon goed

Goed geholpen en geadviseerd. Directe levering.

snel verzonden en goeie prijs

mooie grote windlichten gekocht en ze zijn heel goed verpakt en verzonden erg blij mee

Realistisch, praktisch, flexibel en zeer vriendelijk

Met plezier geholpen toen we op zoek waren naar badmeubels.

Prachtige kaarsen

Goed verpakt en mooie kaarsen

Snelle levering en super mooi product

Zeer tevreden en mooie tafel!!!!

Geweldige salontafel en service

Salontafel was eerst beschadigd toegekomen. In samenspraak hebben ze deze opgehaald en nieuwe geleverd. Topservice! Zeer blij met de salontafel

Extreem snelle levering prachtige kwaliteit

Waskom van natuursteen besteld. Exact dezelfde kom als op de foto gekregen. Extreem snelle levering. Waskom was goed verpakt. Op alle fronten enorm verrast.

Super fijn geholpen

Bij Rene Houtman Interieurs nemen ze de tijd voor je, niets is te veel, ze hebben ons zelfs doorgestuurd naar de banken leverancier voor proef zitten, om zeker te weten dat de aankoop ook naar wens is. Kortom nogmaals prima adres.

Perfecte service

Heel vriendelijk personeel die me te woord stond bij een vraag over levering. Dag nadien onmiddellijk bevestiging van de bestelling met datum levering

Heel tevreden

Geen moeite was teveel om, voorafgaand aan de aankoop, de afmetingen e.d. door te geven. Ook na de aankoop werd goed installatieadvies verleend.

Fijn behandeld

Nieuwe badkamermeubels gekocht en daar zijn we zeer content mee

Leuke winkel en goede website

Twee keer hebben we nu wat gekocht en hebben erg goede ervaring. Eerste keer een bankje naar onze wensen op maat gemaakt en nu een accessoire voor de badkamer. Erg behulpzaam dus een aanrader PS de foto is genomen in een nieuwe woning die nog niet helemaal klaar is, sorry

Snelle en vlotte levering. Kwaliteitsproduct!

Mooie producten, vlotte communicatie. Aanrader!

prima product, prima levering !

vandaag Natuurstenen waskom ontvangen. netjes verpakt, ziet goed uit , welkom/kortingsvoucher erbij ! toppie ! montage/ installatie duurt nog even, indien geplaatst, voeg ik foto toe. tot nu toe: Tevreden klant !

......;..

...........

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering Kwaliteit

Top , dik in orde!!

Super goede firma! Mijn bestelling was top! Super service!! Ook meneer in een mail gesproken deze was zeer vriendelijk en heel correct!! TOP

Snelle levering goede kwaliteit

Mooi werk geleverd

Kastje gemaakt precies zoals was afgesproken,

Zeer goed geholpen

Omdat de winkel van René Houtman qua afstand te ver was om even heen te rijden zijn we telefonische zeer goed geholpen. Nadat we al lang de kranen etc binnen hadden en bleek toch niet goed te zijn, zijn ze ons evengoed tegemoet gekomen en hebben uitstekende service verleend.

Prachtige producten, uiteindelijk verrassend goede en snelle service!

Ons eerste contact met René Houtman verliep wat moeizaam (zoekgeraakte offerte, moeizaam contact omdat wij er steeds achteraan moesten e.d.) waardoor we twijfelden of het goed was dat we met jullie bedrijf in zee waren gegaan. Uiteindelijk verbeterde de communicatie na enkele weken, was de levering volgens afspraak, werd er meegedacht en hebben jullie een spiegel, die door ons in een niet juiste maat was besteld, aangepast en op maat gemaakt. Ruben heeft de moeizame start ruimschoots goedgemaakt! En de producten zijn in één woord: PRACHTIG!!!

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.