uitstekend

Goede Ervaring voor mijn dochter

Gewoon een goede muziekmethode!

Ik gebruik Zangexpress al heel wat jaren. Goede methode met mooie content.

Erg fijn om mee te werken.

Een fijne zang- en muziekmethode. Ik kan zelf niet zo goed zingen en daarom is het extra fijn om met de ZangExpress methode te werken. Daarnaast organiseert ZangExpress ook leuke projecten voor kinderen om aan mee te doen.

Met gemak muziek in de klas!

ZangExpress helpt mij bij het samenstellen van een uitgebalanceerd muziekaanbod in mijn klas. Liedjes en lesmateriaal zijn erg leuk. De klas en ik zijn fan!

Geweldige methode!

Het is een overzichtelijke, laagdrempelige muziekmethode met leuke liedjes. Zangexpress is ook regelmatig betrokken bij muzikale activiteiten, waar Zangexpress scholen aan mee kunnen doen. Aanrader!

Fantastisch

Naar de methode wordt er ook veel georganiseerd buiten de lessen om. De kinderen krijgen hierdoor ervaringen die ze anders nooit mee zullen maken. Het is echt genieten om met deze methode te werken en zangexpress is hierin een fijn partner!

ik hou er van om te zingen

ik zing heel graag

Te gekke zangmethode met hele leuke liedjes!

Ik gebruik Zangexpress al heel wat jaren met heel veel plezier in de klas. De liedjes zijn erg leuk en makkelijk te leren. De kinderen kunnen thuis ook nog verder oefenen met een eigen inlogcode! Kortom, ik ben heel erg blij met deze methode.

Hele fijne methode om mee te zingen in de klas!

De liedjes zijn heel divers en spreken verschilende leeftijden aan. De kinderen zingen graag met Zangexpress en voor mij als leerkracht is het heel gebruiksvriendelijk!

Super leuke methode voor meer zingen in de klas

Deze methode maakt gebruik van zelf geschreven lnummers, hip en Engels voor bovenbouw groepen maar ook fijne liedjes voor de onderbouw. Bij een aantal nummers is een meespeel score voor boomwhackers, echt een aanrader, de leerlingen vinden t geweldig en het is goed voor zowel coördinatie als muzikaliteit. De leerlijn kun je zelf samenstellen en zo precies naar eigen wens inrichten. Website is overzichtelijk!

Geweldig om mee te werken.

Leuke moderne liedjes, Fijn om op de manier zoals ZangExpress het heeft ontwikkeld te oefenen. Veel variatie. Ook de muzieklessen zijn top

Toppers

Leuk team die zich met alle liefde inzet voor de kinderen en de muziek. Ook zijn er leuke en makkelijke liedjes om mee te zingen voor iedereen. Super fijn dat steeds meer scholen en artiesten samen willen werken met ZangExpress.

Heerlijke gebruiksvriendelijke bruikbare methode

Voor alle leerkrachten wat wils. Voor de beginnende maar ook voor de gevorderde leerkracht is er voldoende uitdaging.