Een goed houvast tijdens een overweldigende periode

De uitvaartadviseur gaf ons duidelijke handvatten omtrent wat er allemaal geregeld moest worden. Ze gaf voorbeelden van hoe dingen kunnen, luisterde naar onze ideeën en dacht met ons mee. Bij vragen waren ze goed bereikbaar en behulpzaam.

Alles wordt gedaan om een afscheid zo mooi mogelijk te maken

Toen mijn zus drie maanden na mijn broer overleed twijfelde ik geen moment en kwam weer bij jullie terug. Het was weer een mooi en respectvol afscheid. Betreffende nazorg: op een verzoekje per e-mail van mijn kant de afgelopen week nog kreeg ik een supersnelle reactie. Daar ben ik blij mee!

Helemaal goed.

Gewoon aan al onze wensen voldaan en met uitvaartbrgeleidster Justine was de communicatie heel goed en ze heeft ons er goed doorheen geholpen en niets was te gek. Ik was ook niet anders van hun gewend. Ook hebben zij mijn broertje en moeder met alle liefde naar hun laatste rustplaats gebracht.

Alles werd met veel respect en ervaring en vriendelijkheid begeleid.

De deskundige hulp en het meedenken zijn erg belangrijk na een overlijden. Het is fijn wanneer er mee gedacht wordt en je het gevoel krijgt dat er alles aan gedaan wordt om het laatste afscheid zo mooi mogelijk te maken. Dat is met deze uitvaartbegeleider alle keren gelukt.

Goed verzorgd

Vriendelijke leuke adviseur en advies. Crematie zoals we wensten.

We het was een hele prettige ervaring

We hebben een hele goede en vriendelijke en begripvolle ervaring.

Uitstekende ervaring

van der Spek pakt alles heel zorgvuldig en menselijk aan en weet echt te ontzorgen in moeilijke tijden. Servicegericht en persoonlijk, zeer fijne support.

De uitvaart was precies wat we gewenst hadden

Het afscheid van onze moeder zoals we voor ogen hadden, werd helemaal ingevuld naar onze wens, waardoor het die toon had die paste bij haar leven. Heel veel dank voor de professionele begeleiding en ondersteuning.

Service en ervaring boven verwachting, dan verdien je een uitstekende score

Goede begeleiding in gepaste stijl en alle faciliteiten in eigen beheer. Heel professioneel.

Goed begeleid.

Wij zijn goed begeleid en alles was goed geregeld.

Voortreffelijk

Vanaf het eerste contact zijn we uitstekend begeleid en ondersteund in alles wat te maken had met de uitvaart van onze veel te vroeg overleden dochter.

Hele fijne communicatie, zoals gewend en gewenst. alles goed verlopen

zie hierboven

Ik heb reeds eerder mijn ervaring gedeeld!

Ik en mijn zoon Mark hebben vanaf het begin het gesprek van Jessica Smidt tot aan de afloop van de crematie alles dus alleen maar gedegen, positief en fantastisch ervaren!

Deskundig en uitermate correct

Al mijn persoonlijke wensen zijn ingewilligd

Martin luistert, ontzorgt en begrijpt de nabestaanden.

Martin reageert snel en draagt goede suggesties aan. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart van onze moeder. En zijn Martin (wederom) dankbaar voor zijn diensten.

Geweldig gedaan

Ik maakte mij zorgen of alles wel goed zou verlopen. De medewerkers waren heel geduldig en lief zodat alles soepel verliep.

alles was van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd.

ondanks het verlies van een ouder is van begin tot aan het eind alles in prima banen geleid, veel zaken zijn uit handen genomen door van der Spek. De begeleiding van Anja was fantastisch! Veel dank daarvoor.

Uitstekende en heel persoonlijke begeleiding en plechtigheid

Vanaf het moment van melding van overlijden een zeer respectvolle en vriendelijk begeleiding. Zowel ten aanzien van mijn overleden moeder als naar ons als nabestaanden. Meedenken zonder opdringerig te zijn, alle mogelijkheden benoemen en keuzes motiveren. Zo hebben we een afscheid gehad wat perfect aansloot aan onze wensen. Echt helemaal geweldig. Wij zijn heel erg tevreden en heel goed geïnformeerd.

Goede prettige begeleiding.

Vanaf overlijden tot de uitvaart alles prima geregeld.

Goede begeleiding

Er wordt goed verteld wat je kon verwachten van de uitvaartdienst. En ze hielpen om belangrijke zaken niet te vergeten. En je kan je eigen wensen goed overleggen

Alles zoals afgesproken dankjewel Rik

Zeer professioneel bedrijf.

Van der Spek Uitvaart heeft ons op een warme en betrokken manier begeleid bij het afscheid van beide ouders. Vanaf het eerste moment werd er goed meegedacht en was alles onder controle. Het personeel is professioneel, respectvol en betrouwbaar. Alles was van hoge kwaliteit en tot in detail verzorgd. Dit gaf ons veel vertrouwen en rust in een emotionele tijd.

Hele goede begeleiding zeer professioneel. We zijn blij dat we voor vd Spek hebben gekozen

100 % tevreden.

Vanaf het eerste contact tot en met de laatste afrekening hebt u uw goede naam waargemaakt. Op deze plaats nogmaals hartelijk dank voor alle zakelijke handelingen en voor de correcte en vriendelijke persoonlijke begeleiding.

Alles perfect geregeld

Alles perfect geregeld

Fascinatio Boulevard 822

2909VA Capelle aan den ijssel

010 – 447 99 00

Over Van Der Spek Uitvaart

Een uitvaart is een uitdrukking van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in. Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Nog steeds is dit een familiebedrijf, waarbij de gebroeders van der Spek met hart en ziel de leiding voeren. Wij zijn blij en dankbaar dat families al zo lang zoveel vertrouwen hebben in onze onderneming en we zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.