Filters

10

Attent, pro-actief, goede suggesties, alle wensen kunnen worden vervuld

Vanaf het eerste contact in de nacht van het overlijden van mijn vrouw is aan mijn wensen voldaan. Waardevolle suggesties zijn gedaan om het afscheid in onze directe omgeving te organiseren en die zijn ook in daden omgezet. Wij kijken met dankbaarheid terug op een herdenkings- en afscheidsbijeenkomst, met het gevoel dat het niet beter had gekund.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, warm en betrokken personeel

De uitvaart werd verzorgd door Jill. Haar deskundigheid heeft er voor gezorgd dat we een prachtige uitvaart hadden. We hadden ons geen beter afscheid kunnen wensen. Ondanks de droevige omstandigheden voelde het als een warm bad. Bij vragen kregen we direct antwoord en na een paar weken werd er nog contact met ons opgenomen om te vragen of ze nog iets voor ons konden betekenen. Een luisterend oor in deze periode doet een mens goed. Uiteraard hoop je nooit te hoeven bellen naar een uitvaartonderneming maar wanneer dit wel het geval is, zit je bij Van Der Spek goed. Nogmaals bedankt voor alles, we zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en betrokken.

Gezien de ervaring bij de uitvaart van mijn vader een paar jaar geleden ook voor de uitvaart van mijn moeder gekozen voor Van der Spek. Een zeer professionele en betrokken uitvaartonderneming. Heldere uitleg en diverse keuze mogelijkheden hoe de uitvaart gewenst is. Prima begeleiding ook voor wat betreft de afwikkeling van een nalatenschap.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder goed

Een tevreden fam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend verzorgd en ontzorgd

Zeer prettig alles tot in de puntjes geregeld met dank aan Rick Oversluizen waardoor de crematie van mijn vader perfect is verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Medelevend, ontzorgd, respectvol en gesteund worden met de emotie.

Het is een mooie respectvolle uitvaart geworden mede door de inbreng van Andrea. Door intresse te tonen in het leven van de overledenen weet zij suggesties aan te dragen die vervolgens aansluiten bij de wensen. De begeleiding was zeer respectol waar ook goed en voldoende werd geconnumiceerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitermate respectvol benaderd, terwijl er ruimte was voor alle mogelijke emoties.

De omschrijving die gegeven werd door mensen die de uitvaart hebben meegemaakt over Andrea Versteeg was: Nadrukkelijk aanwezig zijn door er niet te zijn. Dat was ook zeker mijn ervaring. Door zo nadrukkelijk op de achtergrond aanwezig te zijn is de uitvaart in onze ervaring vlekkeloos verlopen. Dat heeft te maken met de attitude die Andrea, maar ook alle andere mensen van van der Spek met wie we te maken hebben gehad. Een attitude van respect naar zowel overledene als familie als naar gasten op de uitvaart. De toewijding om alles er vlekkeloos uit te laten zien, zonder moeite, maar ondertussen realiseer ik me dat er heel veel dingen op de achtergrond tot in de puntjes worden geregeld. Het begint al bij het ophalen van de overledene, de inrichting en de details in de familiekamer, het contact met de familie en de dag van de uitvaart zelf. Alles was gericht op het lichter maken voor de nabestaanden. Heel erg bedankt voor wat jullie gedaan hebben. Het gaf ruimte om ons verlies en afscheid dieper te kunnen beleven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Van A tot Z ontzorgd, begeleid en gesteund gevoeld

Ondanks de verdrietige gebeurtenis is het mede door van der Spek en haar medewerkers een mooie lieve en respectvolle uitvaart geworden. Grote kracht in het meedenken en adviseren op respectvolle manier. Niets is teveel en alles in de puntjes voorbereid en geregeld. Namens mij en alle familieleden wil ik jullie hartelijke bedanken.

 • Aanbevelen? Ja
10

De mensen waren heel integer en toonden veel medeleven.

Al onze wensen waren mogelijk,de begrafenis van mijn man was perfect georganiseerd,veel lof voor Hans Mast en zijn medewerkers(sters)

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledig ontzorgd door van der Spek

De uitvaart ondernemer denkt mee en ontzorgd ten allertijde zodat de uitvaart een bijzonder afscheid is geworden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Compliment voor professionaliteit en meelevendheid

Compliment voor Jessica Smidt. Vanaf het begin dacht ze in de thuissituatie met ons mee om alles volgens onze wensen te regelen. Ook tijdens de uitvaart nam ze de regie in handen waardoor spreektijd van enkele extra mensen soepel gerealiseerd kon worden.

 • Aanbevelen? Ja
9

fantastisch.

Onze ervaring is zeer goed geweest, goed en rustig uitgelegd wat de mogelijkheden waren van de uitvaart van onze vrouw/moeder. Goed op gevangen door de medewerkers van van der |Spek. Ook na de uitvaart of zij nog iets voor ons konden betekenen. Bij vragen waren ze zeer behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een grote steun in deze emotionele gebeurtenis

Rick die ons zeer goed begeleide in deze moeilijke tijd zijn wij zeer dankbaar daar het een liefde vol en een zeer mooi afscheid was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon prettig en respect vol.

Respect vol,mee levend en mee denkend. Niets dan lof. Bij iedereen aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitmuntend en sociaal

zeer goede begeleiding en respectvol, uitermate vriendelijke medewerkers Rick is een topper !

 • Aanbevelen? Ja
9

netjes en geduldig

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel medeleven en respect

Wij zijn met heel veel respect en gevoel behandeld bij het overlijden van mijn echtgenoot. Kijken ondanks ons grote verdriet op een respectvolle crematie terug. Deze is door de heer Rick Oversluizen met veel gevoel heel goed begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede begeleiding en denken met je mee

Een goede begeleiding van de uitvaartadviseur en denken met je mee. Mijn vader wilde een stille crematie en dat is ook zo gebeurd. De beantwoording van de mails vanuit de backoffice verloopt iets minder soepel soms duurt het een aantal dagen voordat je antwoord krijgt. Ook met de betaling wordt soepel omgegaan. Vanuit de verzekering loopt de betaling niet altijd soepel en wordt de betaling met een maand verlengd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel, goed georganiseerd

Ik heb goede ervaringen met van der spek. De medewerkers waren pro-actief en hielpen mee met keuzes maken. De uitvaart zelf werd professioneel en prettig geleid.

 • Aanbevelen? Ja
9

Waardig en flexibel

Mee denkend en openstaand voor wensen van de familie. Wij als familie hebben het zeer gewaardeerd hoe de uitvaart is verlopen en precies zo als we hadden afgesproken. Al de instantie waren correct ingelicht zo als afgesproken

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Klantgericht. Klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne, eerlijke begeleiding

Rick heeft ons begeleid bij de crematie van mijn schoonmoeder. Wat een fijne man! Dacht met ons mee en hielp ons de juiste keuzes maken. De crematie en alles erom heen tot in de puntjes geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals Irene het wilde

De crematie van mijn moeder, onze nana was - ondanks het verdriet - een fijne, warme en uiterst verzorgde uitvaart en een zoals Irene het gewild had. De wensen werden zonder enige vorm van aarzeling verwezenlijkt en zo werden we zowel ontzorgt maar ook dusdanig geholpen om de laatste wensen in te vullen. Dit vanaf het begin (eerste gesprek) tot aan het einde. Ook de DTP afdeling en onderdeel van v.d. Spek was uiterst behulpzaam en snel. Al met al een hele goede ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevol met respect en waardigheid!

In 1989 overleed mijn moeder en maakte ik voor het eerst kennis met de goed verzorgde uitvaart van haar door van der Spek, in 1997 overleed mijn stiefzoon en hebben we geen moment geaarzeld om de crematieplechtigheid door van der Spek Uitvaart te laten verzorgen en het was weer op en top goed geregeld. 27 juli overleed mijn lieve Peter en hij had al samen met mij besloten dat de crematie door van der Spek Uitvaart zou worden verzorgd. Het was een goed verzorgde plechtigheid en alles was op en top geregeld en zo werd het een mooi en waardig afscheid van hem. Ik spreek mijn respect uit naar de lieve begeleiding die ik ontving bij het regelen van de crematieplechtigheid. En de verzorging van de overledene was vol respect, waardig en liefdevol. Het crematorium in Zwijndrecht was voor ons een prachtige plaats om afscheid te nemen , een hele mooie en waardevolle ervaring. Ik wil tot slot Jill in het bijzonder bedanken voor al haar lieve woorden die ik op dat moment zo hard nodig had. Liefs, Rosemarie

 • Aanbevelen? Ja
10

Nog beter als verwacht

Deskundig en perfect geregeld

 • Aanbevelen? Ja

Over Van Der Spek Uitvaart

Een uitvaart is een uitdrukking van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in. Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Nog steeds is dit een familiebedrijf, waarbij de gebroeders van der Spek met hart en ziel de leiding voeren. Wij zijn blij en dankbaar dat families al zo lang zoveel vertrouwen hebben in onze onderneming en we zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.