Filters

9

Tot in de puntjes geregeld

Ik was de uitvaartexecuteur van dhr. Kleijwegt. Zijn crematie was er één met een aantal onzekerheden en dan met name over het aantal te verwachten personen. Het bleken er nogal wat meer te zijn dan verwacht. Gelukkig was hiermee goed rekening gehouden en ook de tijdsoverschrijding in de aula leverde geen probleem op. Goed kunnen schakelen met de uitvaartleider.

 • Aanbevelen? Ja
10

Stijlvolle

Het was een stijlvolle, nette begrafenis. Waar ik erg tevreden mee ben en meneer Mast is een fijne vertegenwoordiger voor jullie bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke en betrokken dienstverlening

De dienstverlening van Van der Spek is geheel op de klant gericht. Bij elke wens wordt zorgvuldig bekeken wat de mogelijkheden zijn. Daarbij komt Van der Spek ook met suggesties die aansluiten op de persoonlijke wensen van de klant. Na afloop van de uitvaart blijft de warme en goede herinnering dat je op een waardige manier afscheid van de overledene hebt genomen. De persoonlijke betrokkenheid van de uitvaartbegeleider voelt ook warm en vertrouwd aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goede begeleiding doet het verdriet wat verzachten

Onze ervaringen met Van der Spek zijn uitstekend. Er werd goed naar ons geluisterd en alle vragen konden worden beantwoord. Daarmee is de begrafenis verlopen zoals wij en onze moeder dat gewenst zou hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede en fijne samenwerking

Mijn ervaring met van der Spek is zeer snel en voorspoedig verlopen na het eerste telefonisch contact. Zij hebben alles tot in de puntjes verzorgd en een hoop zorgen ontnomen. Ook ruime tijd na de uitvaart is er nog volop contact- en nazorg geweest, iets waar ik erg veel waarde aan hecht. Wij hebben onze nabestaande een waardig afscheid kunnen geven en daar ben ik heel dankbaar voor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super netjes en respectvol

Lieve mevrouw die ons door de moeilijke dingen die er op je pad komen heen heeft geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

In een verdrietige periode heb ik van u veel steun en ondersteuning gehad, bedankt!

Van begin tot eind, in een verdrietige periode, veel steun, medeleven, persoonlijke aandacht en ondersteuning mogen ontvangen. De uitvaart verliep als een zonnetje. Bij aankomst regende het flink, maar bij na de bijeenkomst scheen de zon volop. Hoe mooier kun je zo'n dag afsluiten!

 • Aanbevelen? Ja
9

Voor herhaling vatbaar klinkt wat overdreven maar……

Vanaf de telefonische vraag voor de verzorging van de begrafenis van mijn zus tot het afscheid nemen na de koffietafel zijn aan al onze wensen voldaan. De uiterst correcte en vakkundige voorbespreking met mevrouw Debora Elderkamp nam veel zorgen weg. Met dank, Cees van den Assem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede en respectvolle begeleiding van de crematie van mijn oom

Al vanaf het eerste telefoontje was er een professioneel en goed contact met de uitvaart verzorging. Mijn oom werd zeer netjes en respectvol opghehaald bij het hospice. Omdat wij zowel een kerkdienst als een uitvaart wilde was het even puzzelen maar alles is volgens plan verlopen. We hadden een zeer prettig contact met Rick Oversluizen. Goeie adviezen en goede begeleiding van de het hele proces. Wij houden er een mooi gevoel aan over dat we hebben kunnen voldoen aan de wensen van mijn oom.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede ervaring

Heel begripvol en ook meedenkend tijdens het eerste gesprek. Uitvaart is allemaal volgens onze wensen verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, luisterend, begripvol, meedenkend, begeleidend. Top!

Vanaf het eerste contact, zoals hierboven aangegeven. Helder en duidelijk, van beide kanten. Zou het zó opnieuw willen doen! Veel dank aan Agnetha!

 • Aanbevelen? Ja
9

Van der Spek ontzorgt!

Hele goede ervaring met veel praktische ondersteuning en veel medeleven. Proberen aan alle wensen van de nabestaanden te voldoen, reageren snel en hebben een goede online ondersteuning. Het is verdrietig als je een uitvaartonderneming nodig hebt maar als het dan toch zover is zou ik zeker Van der Spek nemen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Wij zijn heel fijn en vriendelijk geholpen met alles wat er ineens op je afkomt met een overlijden. De rust die ze ons gaven door ons veel uit handen te nemen. Het was wel even hectisch door alle adressen en foto,s die we snel in moesten leveren. Maar daarna ging alles goed met overleg nog af en toe. Ook hebben we een mooie en goed verzorgde uitvaart gehad, waar ik ze heel dankbaar voor ben. Alles tot in de puntjes verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed, tactvol.

Keurig netjes alles verzorgd, tot in de kleinste details. Teveel om op te noemen. Overal aan gedacht. Complimenten voor alles en iedereen die er bij betrokken was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

De verzorging en begeleiden vanaf het melden tot en met de bijeenkomst was top

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi uitvaart

Goed georganiseerd en een betrokken medewerker

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij waren uitermate tevreden.

Prima verzorging, fijn contact.

 • Aanbevelen? Ja
10

Jammer dat ikzelf niet in de regio Rotterdam woonachtig ben

De uitvaart voor mijn overgrootouders,oma, opa, vader en moeder is geregeld door van der Spek. Van de eerste twee weet ik niet maar mijn ouders stonden erop om wanneer de tijd daar was de uitvaart Van der Spek te laten regelen. 6,5jaar geleden was de uitvaart van mijn vader. Februari dit jaar van mijn moeder. Ik kan niet anders zeggen dan dat Van der Spek echt ontzorgt. Goede tips; met betrekking tot de uitvaart, de bloemen noem maar op. Het belletje voor de uitvaart met de uitvaartbegeleider en ook na de uitvaart geeft je een goed gevoel. Het is dat ik zelf niet in Rotterdam woon anders zou ik mijn kinderen ook zeggen dat ze de uitvaart door Van der Spek zouden moeten laten verzorgen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Wij hebben de verzorging van de uitvaart, ondanks de trieste gebeurtenis, als zeer prettig bevonden.

Mijn ervaring is dat alles zeer voorspoedig door jullie is geregeld. De verzorging en het mede leven tijdens deze periode stel ik zeer op prijs. Ook tijdens de nasleep was er interesse van jullie kant wat ik zeer waardeer. Er was echter wel een smetje tijdens de uitvaart en dat was dat de bloemen waren vergeten bij de kist te leggen. Echter dit was niet jullie fout, maar voor ons toch wel een pijnlijk iets. En om er een persoonlijk tintje aan te geven: Jill, super bedankt voor hoe je alles heb geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Verzorgd, persoonlijk en professioneel

De ruimten die we hebben bezocht waren zeer schoon opgeruimd ordelijk en verzorgd. De wensen die er waren bij de familieleden zijn allemaal zonder problemen gehonoreerd en met aandacht voor de verschillende familieleden. Aan de crematie zijn ook kosten verbonden. In verband met een testament dat van toepassing was moest een andere route gevolgd worden. Met kennis van zaken werd direcht omgeschakeld. Was allemaal bijzonder plezierig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Precies zoals wij voor ogen hadden.

Zeer deskundig advies en luisterend oor van onze uitvaartadviseur. In zo’n periode komt er veel op je af en het geeft je rust als er dan een professionele en vriendelijke uitvaartadviseur je helpt om de nodige keuzes te maken. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat alle gemaakte afspraken met Van der Spek keurig op tijd werden nagekomen. Daarbij heb ik ook veel gehad aan de tips die in het nabestaandendesk staan vermeld. Kortom ik ben zeer tevreden! En ik beveel Van der Spek dan ook van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Goed personeel , luister naar de wensen

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP

een woord TOP

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Alles was tip top verzorgd. Alleen de dames die mijn moeder in haar kist gingen leggen vond ik iets te wild om gaan met mijn moeder. Vond ik niet zo fijn. Had ik eigenlijk iets van moeten zeggen. Claire Verbeek krijgt een dikke 10. Veel dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed.

Zeer professioneel. Denken goed mee.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Fascinatio Boulevard 822

2909VA Capelle aan den ijssel

010 – 447 99 00

[email protected]

Over Van Der Spek Uitvaart

Een uitvaart is een uitdrukking van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in. Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Nog steeds is dit een familiebedrijf, waarbij de gebroeders van der Spek met hart en ziel de leiding voeren. Wij zijn blij en dankbaar dat families al zo lang zoveel vertrouwen hebben in onze onderneming en we zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.