Altijd correct en vriendelijk.

Al jaren klant.Duidelijke afspraken, overleg bij extra kosten.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Kwaliteit en service zoals het hoort!

Kom hier al jaren, niet alleen voor onderhoud maar ook voor aanschaf. Altijd dik tevreden en voel me altijd meer dan welkom, top Heren en bedankt!

Top service

Top service

• Deskundigheid/Vakmanschap

Professioneel servicegericht bedrijf !

Ik kom reeds jaren bij Auto Citrus en ben er zeer tevreden over. Je wordt telkens goed en keurig te woord gestaan en bovenal goed geholpen. Goede service, vakkundige monteurs voor een eerlijke prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf IK ben al jaren klant. In dit niet zo grote bedrijf kennen de mensen je en krijg ik op mij behoefte afgestemde adviezen. Reparatie en service zijn altijd uitstekend , net als de koffie

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf die laguna die te koop staat komt bij mij vandaan heb ik ingeruild voor 5100 euro meer kreeg ik niet.\r\nauto is altyd goed ondrhouden.\r\nHeb een andere laguna daar gekocht ook goeie auto alleen stabiliteit stangen waren verrot heb nieuwe laten onderzetten kosten 76 euro kan ik niet voor naar den haag ryden en nav. werkt niet goed geen life moet nieuw frontje in ben bij renault geweest \r\nJammer van deze kosten had ik niet verwacht .mvr gr\r\nNog wat vergeten elec.portieren werken niet goed
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik daar altijd op de juiste en vriendelijke manier wordt behandeld. Men is deskundig en de service is goed. Voorzove ik kan beoordelen, rekent men niet de 'hoofdprijs'.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De medewerkers van de firma Auto Citrus zijn uiterst bekwaam in het uitvoeren van beurten, APK keuringen, schadeherstel en het beantwoorden van vakkundige vraagstellingen. Men staat altijd klaar voor vragen en kleine reparaties. Zeer klantvriendelijk en service ten top!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekende service en kostenplaatje, uiterst vriendelijk personeel.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf John en zijn mensen altijd tijd voor je hebben. Daarnaast denken ze mee: bij weinig verreden kilometers niet altijd een gehele beurt uitvoeren, maar gewoon wat nodig is. Dit bespaart tijd en kosten. Kortom: geweldige service, voor een mooie prijs!

Sinaasappelstraat 177

2564 EP S-gravenhage