Laden reviews...
170 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten snelle levering en duidelijke communicatie. De service is meestal betrouwbaar en op tijd, met vriendelijk personeel. Een paar recensies vermelden af en toe planningsproblemen, maar de meeste feedback benadrukt goede prijs-kwaliteit en een soepele uitvoering.
Duidelijke afspraken en heldere communicatie. Makkelijk om weer een ophaal afspraak te maken.
26 May 2026
Wendy
Rockanje
Top geregeld, snel en professioneel.
26 May 2026
Erik-Jan
Vaals
Fijne manier van comuniceren
25 May 2026
Loes
Didam
Netjes vantevoren gebeld volgens afspraak en goed afgeleverd.
23 May 2026
Chi
Haarlem
Snelle levering, duidelijke regels en ook weer goed afgevoerd
21 May 2026
Jan
Eindhoven
Vriendelijke mensen. Alles keurig geregeld.
19 May 2026
Danielle
Leidschendam
17 May 2026
Richard
Enschede
De bak werd zonder communicatie midden op straat neergezet, een flink stuk van de klus. Gebeld om te vragen of hij verplaatst kon worden: dat gaan wij uitzoeken. 3 uur later weer gebeld: wisten niet waar ik het over had maar we gaan ermee aan de slag. 2 uur later weer gebeld: in eerste instantie wist niemand van Het probleem en toen was het: Ohja, de chauffeur komt aan het einde van zijn route langs, komt zeker goed. Geen chauffeur gezien, en toen was het weekend……. Hoe de bak opgehaald wordt is nog afwachten
17 May 2026
Apeldoorn
14 May 2026
Ahmed
Delft
makkelijk te bestellen aardige chauffeur
12 May 2026
Nicky
Badhoevedorp
Vrachtwagen weigerde 20 meter achteruit de straat in te steken terwijl hij al meermaals in diezelfde straat onder dezelfde omstandigheden een bak geplaatst had. Slechte en onwillende chauffeur. Andere firma zette het zo neer.
12 May 2026
Iz
Beverwijk
Altijd netjes optijd en netjes weggezet
10 May 2026
Rob
St. Willebrord
Op tijd geleverd en netjes neer gezet
8 May 2026
Astro
Alkmaar
Zowel bij de afspraak voor het brengen als bij het halen ging het mis. Twee keer voor niets een dag thuis gebleven. Plaatsing op dinsdag last minuute naar woensdag verplaatst, en toen moest het toch weer dinsdag. Ophaal afspraak gemaakt online. Zou erover terug gebeld worden, niets gehoord. Kwamen niet opdagen, weer gebeld, bleken ze geen afspraak in het systeem te hebben. Mevrouw aan de telefoon wist het ook niet, maar kon ons ook niet verder helpen.
6 May 2026
wieger
Westzaan
Ondanks een miscommunicatie tussen Bouwbak en mij, ben ik netjes gebeld en gecompenseerd. Dit vind ik echt topservice! Erg fijn hoe dit is opgelost. Bedankt voor de nette afhandeling, ik waardeer het enorm.
4 May 2026
Kamal
Capelle aan den IJssel
Heel leuk
29 April 2026
Laurene
Haarlem
Eventueel een belletje bij aankomst.
28 April 2026
Michael
Zaandam
Bij Bouwbak een container besteld voor donderdag 23 april 2026. Ik stond donderdag om 8.15 op en er stond al een prachtige Remondis container voor de deur. Even googlen: Remondis heeft Bouwbak overgenomen, maar blijft Bouwbak vanwege haar bekendheid wel voeren. Ik kon dus donderdag meteen aan de slag. Als de container voor donderdag 30 april wordt opgehaald dan zijn de 5 sterren zeer verdiend.
27 April 2026
Frans de
Almere
The delivery was very timely. The container was placed perfectly within the parking space, without taking up extra room or affecting other residents’ parking.
26 April 2026
Ting
Zoetermeer
De dag na bestelling werd de container gebracht en nog geen 12 uur na het invullen van het ophaal formulier werd deze opgehaald. Snel en goed geregeld.
25 April 2026
Jelmer
Kudelstaart
Top geregeld fijn bedrijf
24 April 2026
Marijn
Haarlem
Wat bij de notities voor de levering is geschreven is nooit doorgeven bij het leverende bedrijf.
24 April 2026
Emiel
Delft
De prijs, communicatie en levering verliepen perfect. Nu alleen nog ophalen.
21 April 2026
Jens
Wormerveer
Bouwbak.nl is dé specialist in het verhuren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de afvalbranche weten wij precies wat onze klanten nodig hebben: snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service.
Bij Bouwbak.nl geloven we in gemak en transparantie. Daarom bestel je eenvoudig online de juiste container voor jouw klus, zonder verrassingen achteraf. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een grote renovatie of een zakelijke afvalstroom, wij zorgen voor een efficiënte en duurzame afvoer van jouw afval.
Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar 100% service en betrouwbaarheid, zodat jij zorgeloos kunt bouwen en opruimen. Bouwbak.nl – simpel, snel en zonder gedoe!
Processorstraat 3
1033NZ Amsterdam