Klantvriendelijk en betrouwbaar

Via autoscout terechtgekomen bij direct autokopen.nl Het maken van een afspraak voor een eerste bezichtiging en proefrit ging snel en gemakkelijk. Ook de communicatie daarna bleef vlot verlopen. Afspraken werden gemaakt en nagekomen. De eigenaar is erg klantvriendelijk en komt betrouwbaar over. Ik ben blij met mijn nieuwe auto en ben geholpen zoals ik geholpen wilde worden.

Goede service,Guus neemt rustig de tijd voor je en regelt alles voor je.

Top bedrijf voor n mooie occasion!

Wat n fijn bedrijf; verstand van zaken, vriendelijk geholpen, zowel qua uitleg, n proefrit & de snelle levering. Ik heb mijn oude auto in kunnen leveren & ben super blij met mijn ‘nieuwe’ C1. Nogmaals bedankt Guus!

Fijne en snelle afhandeling

Guus is erg vriendelijk en wil graag meedenken. Auto netjes afgeleverd, blij met de services en snelle schakelen.

Goed en vriendelijk geholpen

Nette auto gekocht!

Prima en goed, duidelijke taal gesproken dus weet je wat je koopt en kunt vertrouwen. Klant vriendelijk en deal snel gemaakt. Prima gewoon

Super geregeld!

Heel netjes geholpen en alles in goed overleg Echt een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een betrouwbare en nette dealer.

Uitstekend!

Geen poespas, heldere informatie. Snelle levering! Erg vriendelijk

Everything perfect

We went to DirectAutoKopen and found what we were searching for. Guus has been available for everything and very kind from the very first moment. One week later we went to pick up the new car! Good experience, recommended!

• Ci consiglieresti? Si

No nonsens autoverkoop met sevice

Prima ervaring met deze verkopers kwaliteit staat bovenaan.

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Wij zijn zeer positief over de klant contact en de service die wordt geleverd. Je wordt er vriendelijk behandeld en ze nemen de tijd voor jou.

Super!

Afspraak gemaakt en het contact verliep vlekkeloos. Een proefrit maken was geen probleem en bij de aankoop was ook al het papierwerk netjes voorbereid en stond de auto klaar.

Super fijn bedrijf om een auto te kopen

Hele fijne ervaring met Guus, geheel onverwachts moest onze dochter voor een nieuwe auto kijken. Ondanks de twijfel die ze had mocht ze een proefrit maken, daarna kreeg ze zonder aandringen even de tijd om na te denken. Aan het eind van de dag besloot ze JA te zeggen! Nu is ze de trotse eigenaar van een super schattige Opel Adam. Eenmaal bijna thuis ging het motor lampje branden, meteen gebeld met Guus en hij zei ons dat het voor nu geen kwaad kon. Van de week zijn we terug geweest is het (onschuldige) probleem uitgelezen, onderdeel besteld en zodra die er is word het opgelost. Bedankt Guus voor al je goede zorgen!!

Super service en super auto!

Super mooie Seat Leon gekocht na gerichte zoekvraag te hebben uitgezet bij direct auto kopen. Goeie communicatie, afspraak is afspraak en hele nette aflevering. Ik raad het iedereen aan hier een mooie occasion auto te kopen.

Zeer goed geholpen en service.

Zeer goede en vriendelijke verkopers. We hebben een mooie en betrouwbare auto gekocht Alle afspraken werden netjes geregeld. Zeer vriendelijke eigenaar en compagnon. Voor mij een aanrader voor een nieuwe occasion!!!!!!

Goede prijs, top service en zeer vriendelijk!

Door beide heren zeer goed geholpen; ze nemen de tijd voor je, leggen alles goed uit en hebben een goede prijs/ kwaliteit. Heel blij met mijn aankoop na 18 jaar dezelfde auto. Nogmaals bedankt!

Maatwerk

In een aantal weken tijd heeft Guus voor ons een auto kunnen regelen waar wij nog vele jaren vooruit mee kunnen. Zeer deskundig advies, vriendelijke en ongedwongen sfeer, altijd klaarstaan. Alles tot in de puntjes verzorgd. Het hele proces gaf en geeft ons veel vertrouwen in Guus, Wouter en het hele bedrijf.

Luisterend, betrokken en fijne oplevering

Luisteren goed naar de wensen. Toen wij vroegen om naar een nieuwe auto dan onze huidige op zoek te gaan kregen we het eerlijke advies om met de huidige auto door te rijden omdat deze nog zeker 200.000 km zou kunnen rijden en dat dat de goedkoopste optie zou zijn. Toch gevraagd om voor ons een nieuwere auto te zoeken. Het werd een fantastisch mooie Nissan Quasqai.

Fijne ervaring, van kijken tot kopen.

Goed bedrijf, werden netjes te woord gestaan en niets was te veel. Een goede prijs gekregen voor onze auto die we wilden inruilen. We zijn een zeer tevreden klant, bedankt.

Prima!

Vriendelijke en behulpzame mensen! Ook toen er iets niet goed was aan de auto ben ik meteen goed geholpen. Bij het weer ophalen van mijn auto is er de tijd genomen om me te helpen en voorzien van informatie! Heel fijn! Bedankt Wouter!

Professioneel, geduldig en vooral erg vriendelijk

Samen met mijn vriendin kocht ik onlangs een Volkswagen Polo. Een proefrit was geen probleem, ook al betekende dat dat de heren langer open moesten blijven. Je krijgt alle aandacht als klant, ook als het druk is. Bij aankoop zijn we goed geholpen, hebben we een eerlijke inruilprijs gekregen en bovendien werd de auto super netjes en snel afgeleverd. Ik zou hier zeker weer terug naartoe gaan.

Heel prettig en geen opdringend contact!

Heel fijn en prettig contact! Alle afspraken nagekomen! Top!!

Geweldig geholpen en rij nu een geweldige auto!!

Guus en Wouter hebben ons geholpen aan onze droomauto! We werden altijd vriendelijk ontvangen en zijn na een korte zoektocht met een grote glimlach naar buiten gereden! Echt een top bedrijf dikke aanrader :)

Snelle communicatie en betrouwbaar

Het kopen van mijn auto bij Direct Auto Kopen B.V. was een fijne ervaring. De mannen zijn aardig en zorgen voor een relaxte sfeer tijdens het bekijken en kopen van de auto. De communicatie via whatsapp was makkelijk en snel!

Goed auto aanbod, prettige en vriendelijke service en afhandeling

Goed auto aanbod, prettige en vriendelijke service en afhandeling

Mathenessestraat 83

4834EA Breda

Over Direct Auto Kopen B.V.

Sinds 2017 biedt Direct Auto Kopen u het breedste aanbod van gangbare occasions in Nederland. Het grootste deel van onze occasions bestaat uit voertuigen van fabrikanten zoals Volkswagen, Audi, Renault, Suzuki, Toyota en BMW.