perfect, zeker aan te bevelen

Alleen maar positieve ervaringen met Els. Het bureau is goed bereikbaar, er wordt adequaat gereageerd op vragen. Het juridisch advies is altijd dik in orde. Els kan zich snel een beeld vormen van een complexe situatie. Blijft kalm en is zeer prettig in de omgang.

• Geholpen door: Els Unger

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb heel veel vertrouwen mogen genieten van zowel Els als Sanne. Dat gaf voor mij rust en ook de mogelijkheid om mijn zaak niet allen emotioneel te bekijken maar ook rationeel. Ik zal Unger van Els zeker aanbevelen.

• Geholpen door: Els Unger

goede service, goed behandeld

Ik heb sinds jaren contact met Bruno en ervaar de samenwerking als heel plezierig en professioneel. Bruno geeft goede adviezen en is goed bereikbaar en toegankelijk. De score komt op een 9 omdat, zoals het werkt, mensen niet snel op de max gaan zitten ;-)

• Geholpen door: A.B. (Bruno) van Els

De Boelelaan 7